Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yüz kiloluk bir zenci

quote:

Orijinalden alıntı: Reverse Flash

quote:

e devlet henuz aktif degil. ziraat zaten calismiyor.

En geç pazartesiye kadar halletmeleri lazım. Allahtan çok uğraşmışlardı, güzel bir sistem yapmışlar. Son 4-5 günde çok kulaklarını çınlattım. Neyse henüz kimse giremiyor, halletmezlerse ayaklanır millet. Allahtan bizim okul 14ünde açılıyor. Gerçi 14ünde açılması da saçmalık da 7sinde açılırsa kötü olurdu.

seyden korkuyorum iste önce davranan yariozele gec kalan genele yerlesir gibi bir durum olursa?

olmaz degil mi oyle bir sey. herkesin belirlidir heralde sistemde.

Öyle olması saçmalığın daniskası olur ama yine de dediğin doğru, forumu takip edelim de açılır açılmaz yatıralım. Devletin işi hiç belli olmuyor (Bu yaz yeterince gördük). Elime bir bilgi geçerse falan mesaj atarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

e devlet henuz aktif degil. ziraat zaten calismiyor.

En geç pazartesiye kadar halletmeleri lazım. Allahtan çok uğraşmışlardı, güzel bir sistem yapmışlar. Son 4-5 günde çok kulaklarını çınlattım. Neyse henüz kimse giremiyor, halletmezlerse ayaklanır millet. Allahtan bizim okul 14ünde açılıyor. Gerçi 14ünde açılması da saçmalık da 7sinde açılırsa kötü olurdu.

seyden korkuyorum iste önce davranan yariozele gec kalan genele yerlesir gibi bir durum olursa?

olmaz degil mi oyle bir sey. herkesin belirlidir heralde sistemde.

Öyle olması saçmalığın daniskası olur ama yine de dediğin doğru, forumu takip edelim de açılır açılmaz yatıralım. Devletin işi hiç belli olmuyor (Bu yaz yeterince gördük). Elime bir bilgi geçerse falan mesaj atarım.

cok sevinirim. iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 7-11 arası ders kaydı yapılması gerekiyor fakat ders kaydı yapamıyorum yapabilen bilgilendirirse sevinirim

• Ders kaydında sorun var galiba henüz bizde yapamıyoruz, telaşlanmayın her ders kaydı dönemi sorunlu oluyor zaten ek süre veriliyor eğer düzeltilemezse

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ders kaydında sorun var galiba henüz bizde yapamıyoruz, telaşlanmayın her ders kaydı dönemi sorunlu oluyor zaten ek süre veriliyor eğer düzeltilemezse

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

• Up

• Hocam hazırlığı atladım ama beni hazırlıkta gösterdiği için kayıt yapamıyorum

• Tavuklu Pilav kullanıcısına yanıt
    O konu hakkında bilgim yok malesef hocam.

• arkadaşlar ders kaydı açılmış
  • ya benim 1.yarıyıldan bir dersim de hoca gelmedi ne sınav ne yoklama yapıldı bu yüzden ortalamadanda sayılmadı.Bu sene nasıl olacak bilgisi olsan yada bu durumu yasayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxto

ya benim 1.yarıyıldan bir dersim de hoca gelmedi ne sınav ne yoklama yapıldı bu yüzden ortalamadanda sayılmadı.Bu sene nasıl olacak bilgisi olsan yada bu durumu yasayan var mı?

velkam tu çukurova
  • arkadaslar hazirlik ogrencisiyim yarin saat kacta okulda olmam gerekiyor? bir bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın kaçta okulda olmalıyız?
  • Arkadaşlar acaba şu kampüs kart nedir? Avantajları var mıdır? Almalı mıyım sizce teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: soylu555

Arkadaşlar acaba şu kampüs kart nedir? Avantajları var mıdır? Almalı mıyım sizce teşekkürler

Almalı mıyım diye bir seçeneğin yok ki

Çukurova, Ziraat Bankası ile yaptığı anlaşma sonrasında öğrenci kartlarını kaldırdı. Ziraat bankasının verdiği kampüs kart aynı anda öğrenci kartın. Üzerinde öğrenci kart bilgileri ile gelmekte. Ve okulda sadece bu kartı kullanarak spor alanlarından (yüzme) ve yemekhaneden yararlanabiliyorsunuz.
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    bilgilendirdiğin için teşekkürler
  • Arkadaslae ben sumer yurdunda kaliyorum bu yil icerisinde adana yurduna. Gecis yapmak istiyorum ne yapmaliyim bir yere mi basvuruyoz bu islemler online mi bu islemler hakkinda bilgilendirirseniz tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside13 -- 1 Ekim 2015; 0:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu555

Arkadaslae ben sumer yurdunda kaliyorum bu yil icerisinde adana yurduna. Gecis yapmak istiyorum ne yapmaliyim bir yere mi basvuruyoz bu islemler online mi bu islemler hakkinda bilgilendirirseniz tesekkurler.

Sümer de devlet yurdu sanırım, bir ihtimal dilekçe verip geçebilirsin ama şu an çok yoğunluk var, birkaç hafta sonra müdür veya öğrenci işleriyle bir görüş. Ayrıca ben Adana yurdunu önermiyorum. Yurdun içinde spor salonu- internet kafe vs. hiçbir sosyal aktivite yok. 2 kişilik odada kalıyorum ama tek kişilik oda olduğu besbelli, küçücük odayı sonradan iki kişilik yapmışlar ve çok eksik var odalarda, yurtta. Yeni olduğundan böyle sanırım ama 1 sene falan sürer bence eksiklerin kapanması. Mesela ben 2 kişilik odaya ilk geldiğimde tek yatak vardı, söyledik sonra getirdiler ikinciyi.

• Arkadaşlar ödevim için 15 sorudan oluşan kısa bir anketim var ver bunu ciddi bir şekilde doldurabilecek 15 kişiye ihtiyacım var yardımcı olabilecek olanlar özel mesaj yoluyla iletişime geçerlerse anket linkini atabilirim. Teşekkür ederim :)

edit: anket kişisel bilgi vs içermemektedir yani isim numara vs istenmemektedir. içerik olarak dizüstü ve masaüstü bilgisayar kullanımına yönelik basit bir ankettir.

edit: Teşekkürler yeterli katılımcı sayısına ulaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keisaku -- 21 Ekim 2015; 14:39:15 >
  • PM at yardımcı olurum ben
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.