Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-kayıt yapılsa da o evrakları isterler.
  • Merhaba Ben bu sene sınava gireceğim. Dil üzerine okuyorum ve çukurova ingilizce dil ve edebiyatı okumak istiyorum. Asıl sorum şu; hedeflediğim bölüme yan olarak ya da çift anadal yaparak. Bilgisayar mühendisliği görebilir miyim. Göremezsem bu sene iki farklı sınava girebilir miyim hem dil-1 den hem mf den girebilir miyim. Son olarak eğer yandal ya da çift anadal olarak bitirirsem "Biglisaayr Mühendisi" ünvanını alarak bir işe girebilir miyim? Ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim Hergün takip edeceğim konuyu

• samim00 S kullanıcısına yanıt
    Yan dal da çift anadal da yapamazsın. Yan dal veya çift anadal yapabilmek için bölümlerin yakın hatta çoğunlukla aynı fakülteden olması gerekiyor. Örnek olarak Eğitim fakültesi öğrencisi Mühendislik fakültesinden çift anadal yapamaz. Hatta yan dal bile yapamaz. Geçen seneki yan dal / çift anadal bölümleri ve başvuru kabul edilen bölümlerin listesi sana fikir verebilir.
    www.cu.edu.tr
    Çukurova Üniversitesi
    http://www.cu.edu.tr/tr/haberdetay.aspx?id=20984

Ayrıca 2 sınava da girebilirsin.

• Bende bu sene değil seneye gireceğim burası veya ege tıp arasında düşünüyorum. Sizce neresi daha iyi? Buradaki tıpta kadavra falan yokmuş😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben ikinci ogretimde okuyorum persembe gunu haricimi yatirdim (harc yatirmadan ders kaydi yapilamiyormus gibi bisey diyolar dogru mu bilmiyorum) ancak suan obs ye baktigimda harc durumu odenmedi yaziyor. Bu her zaman olur mu yoksa benimkinde mi bir problem var ve acaba bu harc durumu odenmedi gozukmesi ders kayitlarinda sorun cikartir mi ?cevaplarsaniz sevinirim

• Sabaha düzeltirler. Herkeste öyle sanırım şu anda. Merak etmeyin bir sorun olmaz.
  • Arkadaşlar diş hekimliği için de ders kaydı var mı öğrenci işlerine bi türlü ulaşamıyorum fakültenin

• ilta1903 İ kullanıcısına yanıt
    Secmeli ders diye bir sey var ama sizin yerinize onlar seciyor.Bi de gecen sene grup kurmuslardi yok mu 2016 2017 girisliler ordan duyuru yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ilta1903

Arkadaşlar diş hekimliği için de ders kaydı var mı öğrenci işlerine bi türlü ulaşamıyorum fakültenin

Bugün saat 13.00 da internetten öğrenci işlerine girip kaydını onayla.http://ogrisweb.cu.edu.tr/Login.aspx?ReturnUrl=%2f
  • Mühendislik fakülteleri ve ingilizce bölümlerin seçmeli ders kayıtları ertelenmiş. Başka ertelenen fakülte var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Mühendislik fakülteleri ve ingilizce bölümlerin seçmeli ders kayıtları ertelenmiş. Başka ertelenen fakülte var mı bilmiyorum.

Hukuk İlahiyat ve İİBF de ertelenmiş.

• Makine mühendisliği 1. sınıfa ders kaydı yapacaktım fakat şöyle bir yazı var.Hazırlığı başarıyla geçtim diğer arkadaşlarımda da aynı sorun var?!!

Hazırlık Sınıfı Öğrencileri ders kaydı yapamaz.

ÖNEMLİ :Hazırlık sınıfından başarılı olmuş ve bu ekranı görüyorsanız ÖĞRENCİ İŞLERİ ile iletişime geçiniz.
  • alik01 kullanıcısına yanıt
    Herkeste aynı sorun varsa düzeltirller merak etmeyin

Ayrıca duyuru yapmışlardı Mühendislik Fakültesi İngilizce programlarının harç hesaplamaları nedeniyle ders kayıtları 20.09.2016 09:00'da başlayacaktır. diye

Makina ingilizce olduğundan yarın başlayacaktır. Bizim inşaat türkçe ve biz yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 19 Eylül 2016; 13:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Herkeste aynı sorun varsa düzeltirller merak etmeyin

Ayrıca duyuru yapmışlardı Mühendislik Fakültesi İngilizce programlarının harç hesaplamaları nedeniyle ders kayıtları 20.09.2016 09:00'da başlayacaktır. diye

Makina ingilizce olduğundan yarın başlayacaktır. Bizim inşaat türkçe ve biz yaptık.

teşekkürler hocam
  • arkadaşlar 1.öğretimim 156.50 tl harç borcum görünüyor parantez içinde ikinci üniversite diye yazmışlar çübis'te o sebeple ders kaydı yapamıyorum. Açıköğretim de ikinci üniversite de kaydım var ama okumuyorum. Onun parasını mı istiyor anlamadım. Yarın aöf burosuna gidip kaydımı sildirsem borç silinir mi acaba yoksa onu ödemem mi gerek illa? Hayır nereye ödenecek onu da bilmiyorum?
  • Mühendislik fakütlesi İngilizce kayıtları hala kapalı, güya bugün 09.00 da açılacaktı.
  • analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Öğrenci işlerine nihayet ulaştım ve bilgi aldım sonunda.Dediğiniz gibi onlar yapacaklarmış seçimleri.Gruplar var ama aktif değil herhangi bir bilgi alamıyorum maalesef.

• alik01 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var ve ulaşamıyorum öğrenci işlerine :(

• kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Hocam mühendisler 2.sınıfta erasmusa gidebiliyor mu genelde ilgili hoca izin vermiyormuş doğrumu?

• Gidiliyor hocam dersler eslestikten sonra sorun olmuyor ama genelde son seneyi öneriyorlar. Son seneye kalmayin ama ben 2. sinifta gitmedigime pisman oldum daha sonrasinda zaten ortalamam yetmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.