Şimdi Ara

CUMALARI SABİT FİFA YAYINI TWİTCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her cuma akşamı FİFA da uygun bir şekilde yayın yapma planım var, buradan duyurmak istiyorum. Yayın Twitch de olacak, eğer forumdan izleyecek olan olursa çeşitli turnuva etkinlik tarzı şeyler de yapmayı düşünüyorum yayında. Şimdiye kadar yaptığım en düzgün yayınlardan biri olacak.

Bilimum yerlerde turnuvalara katıldım, tecrübeliyim. Aynı zamanda oyun hakkında her sorunuza cevap vermek amaçlarımdan birisi.

Yayın boyunca her türlü modu yapacağım. Özellikle UT ve Seasons da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum. UT de Süperlig kadrosu, Seasonsda da Ligin büyük takımlarıyla online kapışmalar yapacağım.

Bu konuyu şimdiden açmak istedim, bir yerde hata ettiysem affola. Cuma günü yayınıma gelirseniz gerçekten çok mesut olurum

• kadirimu K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim linkini verirsen burdan geliriz tabiki neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

Kardeşim linkini verirsen burdan geliriz tabiki neden olmasın

Herkes sizin gibi iyi niyetli olamıyor hocam, cuma günü yayından yaklaşık 30-45 dk önce tekrar haber vereceğim linki de paylaşacağım o zaman. Yayın hakkında istediğiniz bir şey var mı?
  • Tabikide destekleriz hocam her zaman yanın linkini bekliyorum cuma günü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Blow

Tabikide destekleriz hocam her zaman yanın linkini bekliyorum cuma günü :)

Çok teşekkür ederim hocam, umarım rezil olmayacağım kaliteli muhabbeti hoş bir yayın olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-8 arası müsait olacağım bu cuma , umarım saatler o aralıklardadır.. ben de izlemek isterim.. iyi yayınlar şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimusizmir

6-8 arası müsait olacağım bu cuma , umarım saatler o aralıklardadır.. ben de izlemek isterim.. iyi yayınlar şimdiden.

Okuldan 6 gibi çıkacağım hemen eve geldiğimde hazırlıkları yapmaya başlayacağım umarım yetişir.

• İZLERİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batcave

İZLERİZ

Sağolasın hocam.

• Bekliyoruz hocam.

• Birazdan başlıyorum hazırlıklara.

• 10 dk içinde başlıyorum

• http://www.twitch.tv/jieksaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.