Şimdi Ara

twitch tv sona açları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi giriyim bakıyım dedim neymiş bu twitch diye ne açlar varmış ilk defa gördüm
     twitch tv sona açları

• Skini aldığıma pişman oldum bunlar yüzünden aylar önce keşke almasaydım o skini her maça girdiğimde finale mi gittin oradan mı aldın nereden aldın vs. sorular geliyor şey ettiler resmen güzelim skini ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokcrysis

Skini aldığıma pişman oldum bunlar yüzünden aylar önce keşke almasaydım o skini her maça girdiğimde finale mi gittin oradan mı aldın nereden aldın vs. sorular geliyor şey ettiler resmen güzelim skini ya

oynayacaklarından değilde beleş ya hemen atlıyo millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch full böyle maç başlarken ashe ezik hero 450lik 6300lük herolar niye almıyo bu aptallar diyen mi ararsın sürekli !freeskin !freekod yazanlarmı ararsın .
    Bu arkadaşlarla oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reii Montes

bi kişi de dememiş ki sanane ak

sanane ak

• quote:

Orijinalden alıntı: mormegil1

quote:

Orijinalden alıntı: Reii Montes

bi kişi de dememiş ki sanane ak

sanane ak

paradoks yapmış beyler adam einstein milletin ile ne alıp vermediğiniz var ne batıyor bu kadar anlamıyorum onun aldığı arcade sona kodu senin nerene batıyor onu anlamıyorum asıl bu senin kendi açlığın adamlar sırf senin için mi koymuş arcade sonayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reii Montes -- 27 Ağustos 2013; 21:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

Twitch full böyle maç başlarken ashe ezik hero 450lik 6300lük herolar niye almıyo bu aptallar diyen mi ararsın sürekli !freeskin !freekod yazanlarmı ararsın .
    Bu arkadaşlarla oynuyoruz

benim anlamadığım onu yazandaki mantık sen yazdın diye sanki adam buyur abi diyecek
    çok istiyorsun madem parayı ver al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canlı Tv İzle
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • devre arasinda calan sarkilar var herkes sarki adi istiyor 3 kere !playlist yazdim herkes yazmaya başladı böyle bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

devre arasinda calan sarkilar var herkes sarki adi istiyor 3 kere !playlist yazdim herkes yazmaya başladı böyle bu işler

sürü psikolojisi biri !freesona yazinca bir bakıyorum 10 kişide arkasından yaziyor

• !freesona iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucgs

şişte şal örnekleri :(

o ne olaki ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.