Şimdi Ara

Cumartesi Alıyorum Son Yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: Truelife

Hocam yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır,yarın alıyorum umarım Anakartı çıkart tak işleminde zorlanmam,iyi günler dinlerim

Rica ederim,anakart konusunda sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum,güle güle kullanın,iyi günler...

Hocam,bugün sistemimi aldım açıkcası çok sorun çıkarttı açılmadı falan ama en sonunda halletim,

Corsair 400 r kasa alabildim diğer kasa stoklarında yoktu ama olsun gayet iyi bu kasa 750 W power suplly aldım,ve maalesef ram'leri çalıştıramadı sanırım bilgisayar yeni açıldığı için takmak istemiyorum şuan geri götüreceğim,

ekran kartı olarak

Asus GTX 660 Ti OC versiyonunu aldım,birazdan testlerini yaparım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam,bugun vatana gittim msi HD 7870 hawk kalmamış stoklarında ve hiç gelmeyebilirmiş o yüzden Xfx 7870 alabilirim bir yorumunuz var mı o karta karsı ?

Hocam Xfx'de iyidir de siz en iyisi Asus DCII alın.

Hocam,7870 gtx 660 ti den daha iyi gözüküyor fps olarak,neden asus almamı önerdiniz acaba?

Hocam bi sorum var vatanda magazalarda %25 indirim var midir internetde yazmiyorda

Hocam,sitelerinde %25 indirim cuma günü için vardı,cumartesi ve pazar mağazalarında ve internet sitelerin de var diye biliyorum :)

Hocam bende oyle biliyorumda 00:05 gibi siteyi yeniliyorlar ve az once baktim yeni magazayi haber vermisler ancak hala sadece internete ozel yaziyor galiba magazalarda yok anlamadim valla sende alamayabilirsin bu durumda

Hocam ben aldım indirim vardı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam,bugun vatana gittim msi HD 7870 hawk kalmamış stoklarında ve hiç gelmeyebilirmiş o yüzden Xfx 7870 alabilirim bir yorumunuz var mı o karta karsı ?

Hocam Xfx'de iyidir de siz en iyisi Asus DCII alın.

Hocam,7870 gtx 660 ti den daha iyi gözüküyor fps olarak,neden asus almamı önerdiniz acaba?

Hocam bi sorum var vatanda magazalarda %25 indirim var midir internetde yazmiyorda

Hocam,sitelerinde %25 indirim cuma günü için vardı,cumartesi ve pazar mağazalarında ve internet sitelerin de var diye biliyorum :)

Hocam bende oyle biliyorumda 00:05 gibi siteyi yeniliyorlar ve az once baktim yeni magazayi haber vermisler ancak hala sadece internete ozel yaziyor galiba magazalarda yok anlamadim valla sende alamayabilirsin bu durumda

Hocam ben aldım indirim vardı

Hayırlı olsun hocam.Çok teşşekür ederim yarın ben de gidiceğim inş aksilik çıkmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 9 Şubat 2013; 22:30:26 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır,yarın alıyorum umarım Anakartı çıkart tak işleminde zorlanmam,iyi günler dinlerim

Rica ederim,anakart konusunda sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum,güle güle kullanın,iyi günler...

Hocam,bugün sistemimi aldım açıkcası çok sorun çıkarttı açılmadı falan ama en sonunda halletim,

Corsair 400 r kasa alabildim diğer kasa stoklarında yoktu ama olsun gayet iyi bu kasa 750 W power suplly aldım,ve maalesef ram'leri çalıştıramadı sanırım bilgisayar yeni açıldığı için takmak istemiyorum şuan geri götüreceğim,

ekran kartı olarak

Madem 660 alacaktınız beni neden konuşturdunuz o kadar,yorumladık testleri gösterdik siz gittiniz 660 aldınız ne diyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: enoes

işlemciyi ıvy bridge yap ramide corsair vengeance low profile al

İbretlik tavsiye teşekkürler,konu dışından beklenmektesiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ekran kartı olarak

Madem 660 alacaktınız beni neden konuşturdunuz o kadar,yorumladık testleri gösterdik siz gittiniz 660 aldınız ne diyeyim...

Hocam gerçekten kusura bakmayın ama almaya gittiğimde anlık bir fikir değişimi oldu ve gtx 660 aldım ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.