Şimdi Ara

cumartesi günü veli toplantısı var... öldüm ben... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: RunneRz

bizim okuldada ali toplantısı var

• Eski günlerim geldi beaaah

Sorarlardı sınav nasıl geçti olm, iyiydi anne baba derdim

Veli toplantısı olduğu gün varya resmen 3,5 sanki çoook büyük bi suç işlemiş gibi korkardım. Annem eve gelirdi, surat asık babam akşam gelirdi güle oynaya elinde poşetler annemin suratı asık sorardı ne oldu diye annemde verirdi ara karneyi hemen pederin surat peeeeeeeh anında değişirdi

Hemen odaya çeker bi güzel bağırır çağırır sonra nasihat ederdi Ee noldu? Şimdi üniversiteyim

• 2 gün kaldııııı
  • 7yada 8 sene gecti bu olaylar ama aklıma geldikce halen tedirginlik olur
    sınavlar hep kötü gecerdi bizim aile fertleri derslerimi sorarlardı Matematik kac 3,Tarih4,Fizik,3 vs vs .Ulan dediklerimi bir hesaplıyorum taktiri 6-7 puanla kacırıyorum tabi sonra karne bir geliyor 6 zayıf bizimkiler şaşırmış şekilde tabi 2 dönem kurtarıyordum en son taktiği buldum yine ayn muhabbet Matematik kac 1,fizik 1,tarih 0 Bi bakıyorum 7 zayıf bizimkiler oğlum gec değil calıs kurtarısın sen akıllı adamsın filan (tabi sadece 3 zayıfım var ) karne günü gelir 1 - 2 zayıfı görünce aferim bak isteyince oluyormuş fian derler 2.dönem tabi hepsini yükseltiyor okulumu bitiriyordum

• benimde toplantı bu pazar daha anama söylemedim söylememek içimden geçiyor
  • Bİzimkilerde kızardı ama bu kadar şiddetli değil
  • sınav notlarını sölememezlik etmezdim nasılsa öğrencekler diye bi kaç gün geç söleyip dediğim oluyodu tabi...

,toplantıda sorun çıkmazdı , hem bi taktik vereyim toplantıdan 1 hafta önce falan örtmenlere çok iyi davran gözüne gir kötüyse bile bişey demiyolar çok iyi bile dediklerş oluyodutoplantı geçincede sonra yine istediğini yaparsın
  • Ah nostaljiler.. duygulandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.