O kadar dislike dan sonra ne yapacagini merak ediyordum. Eleştiriye gram tahammülü yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı açıkladı: Sosyal medyaya düzenleme geliyor (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Chp zihniyetini Ankara da İstanbul da görüyoruz 1 seneden beri, 18 yıldır akepe zihniyetini de, birinde halka hizmet varken diğerinde ne olduğunu hergun okuyoruz izliyoruz, en son millî piyongo 3.5 trilyon da bir gerçekleşecek "tesadüf" gerceklesip yine Ankara ya çıktı büyük ikramiyeler:) insanlarin 3 kuruşluk hayallerini bile çalıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 1 Temmuz 2020; 14:25:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: graywolff
Ahaha sen bedevi ye ırk diyen numune değil misin? Hangi partiden olduğunu zeka seviyen nasıl belli ediyor. Tespitim hiç şaşmaz!! Parti açıklamıştı insanların eğitim seviyesi arttıkça bizden uzaklaşıyor diyordu. Sen bunun yaşayan bir örneğisin.
İnsanların özgürlüklerine kilit vurarak bir başarı elde edemezsin. Ben aylar önce TC ile üyelik ve internete erişim yapacaklar dedim kimse onemsemedi. Yapılan düzenleme bu olacak. İnsanlar susturulacak. Hırsızlıkta yapsalar, yolsuzlukta yapsalar, insanların kıdem tazminatlarina da göz dikseler, hakta yeseler kimse korkusuna ses çıkaramayacak eleştiri yapamayacak ama yandaşlar yalamaya tam gaz devam edecek.
Ben partici bir adam değilim ancak burdan herkesi uyarıyorum. Feto içinde aynısını söylemiştim. Şuan Türkiye nin yolu Esad in yolu. Adım adım oraya gidiyoruz. Yakında nefes alamayacaksınız ama iş işten geçebilir. Atılan adımlara bakın her yeri kitliyorlar. Barolar internet yakında odalar derken hepsini kitleyecekler. Esad in yönetim şeklinden farkımız kalmayacak. Suriye den tek farkımız milletimiz. Türk milleti kimseye biat etmedi etmez tarih boyu Allah'a şükür. Bu günler de geçecek az sabredinyakında şeriat ta gelirmi?
korku imparatorluğu.
-
> "İhtimal" 3.5 trilyonda bir <. Dünya kumar tarihinde tek örnek. Hemide a ha pö dönemine denk gelmiş. Hayret !!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamların gençliğe vereceği hic bir politkası yok. Anlayın artık bunu. Adamlar kendilerini geçmiş ile karşılaştırarak kendilerini çok başarılı görüyorlar. Bu görüş onların sonu olacak. Gençler avrupa ülkelerinin yasam standartlarina yakın bir ülkede yaşamak istiyorlar. Gençler özgürlükten yanalar. Kafalarında bekleyen bir despot görmek istemiyorlar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 1 Temmuz 2020; 14:32:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri yine bahanelerin arkasına sığınmış "hakaret, küfür edenler için" diyorlar
Bu olay "Oy moy yok!" denildiği için çıktı. Şimdi bana gösterin "Oy moy yok!" içerisinde nerede hakaret, küfür ya da aşağılama var?
Bir şeylerin arkasına sığınarak kendi doğrularınızı direttiğiniz sürece insanları ayrıştırmaya devam edeceksiniz demektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: graywolff
Bu mesaj silindi.neden korkuyorsun
-
Korku imparatorluğna doğru gidiyoruz.
-
Adam Atatürk'e küfür ediliyor göz altına alınıyor 2 dk sonra serbest kalıyor . CHP çalışmıyor abi bunları hükümetten almak lazım 18 yıldır CHP bir işe yaramıyor herkes şikayetçi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7diğer konuya a haber ve atv nin web siteleri kalsın yeter demiştim ama şu an vazgeçtim. ev kullanıcılarına internet tamamen yasaklanmalı. fetö sürekli beyin yıkıyor sosyal medya üzerinden. iş yerlerinde ise sadece iş için kullanılabilsin. sosyal medya vb yerlere girilmesin.
bakın o zaman ülke nasıl çağ atlıyor.
Bunlar simdi Twitch.tv‘yede el atarsa ne gülerim.Yayincilar o kadar simarmiski migrostan yaptigi 3000 tllik abur cubur alisverisini yayinlayanmi dersin.Twitch bir engellense acindan ölür hepsi yeminle :))))))
-
artık her şeyi engellemeye çalışıyorlar yorumlarda küfürsüz oy yoktan bile rahatsız olup yorumu bile engellediler geçmişte şikayet ettikleri yasakçılardan bile daha yasakçı oldular ALLAH büyük işte.
-
Ohhh bee sonunda. Twitter'a özellikle yapılması gerekiyor.
-
En çok sizinkiler konuşucak biz susucaz tamam ifade özgürlüğü varya
-
Muhalefet partilerinin keyifleri yerinde. Aylık 15000 maaş ile sadece konuşuyorlar. Güzel iş. Ben değişimin şu anki tbmm içerisinden çıkacağını düşünmüyorum. Değişim halkın içerisinden çıkmalı!
İran oluruz diyorduk. Kuzey Kore olduk. Artık bu ülkede yaşamanın anlamı yok. Dil öğrenip yurt dışına kapak atmak şart.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X