Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan ilginç açıklama: SpaceX ile Mars'a gidebiliriz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• elon musk bizi kandırdı
    rabbim bizi affetsin

• SpaceX bir kere Amerikan bünyesinde ve dışarıdan mühendis alımı dahi yapmasına izin vermiyor Amerika. Başka ülkeyi götürmesine izin vermesi imkansız. Roket vb. yapımlar askeri araştırmaya giriyor onların yasalarına göre ve paylaşmıyorlar gayet doğal olarak.

• Okullara egitim kurumlarina yakin olmasina GIKIMDAN fazlasi cikar ...

Camii ithiyaca gore olmalidir fazlasi ve verimli degilse ayni yere daha faydali birsey insaa edilebilir ( sadecee Cuma larda dolanlar icin )

Yesilciyim : Sigara hic icmedim alkol sosyal iciciyim. Agzimla da icerim .

Camiye gidenler neden sigara icer anlamiyorum : Sigara neredeyse yasal uyusturucu ( 18 de buyukler icin ) olduruyor sakat birakiyor surunduruyor ...

Hayat ve insalar siyah ve beyaz degildir . Her renkten ve her rengin de tonlarinda dir ...
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    Basdanisman! kendisi siyasetin alasini tepeden yapiyor. Igrenclik ariyorsan ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim ben çok sevmiyorumki bu adamları zaten. Benim demek istediğim bu adamlar için her konuda artık atışma görmek veya aşağılamak sıkıcı olmaya başladı. Yoksa halimden memnunum diyen ya kaymağı yiyiyor yada dünyadan bir haber...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Namazını kayıt altına alanlara hiç değinmeden şov yapanlara yorum yapmadan bu konuda namazla dalga geçiyorlar deyip bahsettiğimiz namazı kendi çıkarına alet edenlere laf etmeyip sadece buna odaklanman da senin beyninle ilgili bize olumlu ipuçları veriyor demek isterdim.

Kim namaz ı şov amaçlı kılıyor kim gerçek manada kılıyor bunu kimse bilemez. Ama bu durum senin gibilere namazla dalga geçme hakkını vermez. Bence sen o küçücük beynini şeytanlıga değil adamlığa kullan. Namaz kılmadan da ahlaklı insan olunabilir. Galiba sende ikiside yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namaza dslr makinası olan fotoğrafıyla gelenin şov için mi yoksa gerçekten namaza mı geldiğini anlayamayacak kadar, namaz ortasında selfie çekenin ne amaçladığını göremeyecek kadar bir beynin var anlaşılan. Sadece namaz kılmaya yetecek aynı namazda fotoğraf çekimi yapanın durumunu analiz yapmaya yetmeyecek bir beyin ya da sen de namazlarını kayıt altına alanlardansın o yüzden bu şov dünyasını görmezden geliyorsun. Nasılsa bilip bilmeden karşındakini suçlamak senin için normal bir durum biz de ona göre davranalım. Hala bu şov dünyasını görmezden gelip kıvrıla kıvrıla mesaj atacaksan daha zahmet etme derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar her şeye parayla sahip olabileceklerini zanneden zavallılar. Paraya olan açlıkları da bu yüzden. Ama birisi bu dayıyı dürtüp uyandırmalı. Kendisi gibi cahilleri marsa kimse göndermez. İsterse 10 spacex yatırımı değerinde para versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mars demedim Kars dedim Kars!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGameGuard -- 16 Ekim 2017; 16:39:7 >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    Ben de yaptiklari ve yapamadiklarindan otur sevmiyorum AKP ve onlarin zihniyetindekileri ...
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Sanane adam şov için yapıyorsa bundan sanane.sanane bu seni niye ilgilendiriyor Sanane? Namaz kılmayı kim emmretiyse bunu O değerlendirecek. Senin karın ağrın neden? Kimse sana niye namaz kılmıyorsun diye soruyorumu? Kılana da karışma ister hava için ister gösteriş için kılsın. Bu senin derdin değil. Kendine ile ilgilen kendine odaklan. Herzaman söylüyorum din ile ilişkisi olmayan beyinsizler din ile alakalı konuşmasınlar.

• keşke toplanıp gitseler.... Biraz da Marslılar düşünsün

• Mars suyu ile abdest alınır mı ? diye soran ablanın bir bildiği varmış demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/mnO-ir45TBE

Güneş sistemimizin karanlık dış uçlarında "uzak kitlelerdeki yörüngeleri esneten ve muhtemelen bütün güneş sistemini bir yana doğru eğen" bir gezegen saklanıyor olabilir

• Niye konuşup duruyorsun o zaman sabahtan beri! Dinden imandan girip namazdan devam ederken cami yolu bilmeyenler diye atıp tutarken şimdi mi aklına geldi namazın, dini yaşamanın Allah ile kul arasında direkt bağ olduğu? Şov yapanları gözüne sokunca mı aklına geldi namazın caminin kişisel mesele olduğu?

Sabahtan beri ben konuşuyorum sen zirliyorsun arada fark var. Adam isterse şov yapar isterse gerçekten kılar bunu sorgulamak sana mı düştü? Sen kimsin sanane

• Ben o sorgulamayı sen millete cami yolu bilmeyenler diye çemkirirken acep bu şov yapanlar için ne der ulemamız diye sordum başta görmezden geldin sonra bu şov yapanlar için adam şov yapar yapmaz bize ne dedin. Ben de madem bize ne diyebiliyorsun ne diye sabahtan beri milletin namazıyla camisiyle ahkam kesiyorsun diye soruyorum. Orada niye bana ne demiyorsun? Sonrasında ben anlatıyorum da sen zırvalıyorsun da diye geveleyip yine cevap vermiyorsun. Allah ile kul arasındaki bağ şov yapanları görünceye kadar niye umurunda değildi?

Bir de sen kimsin diyor millete dinden imandan giriş cami yolu bilmeyenler diye yaftala sıkışınca bize ne adamın şovundan sen kimsin ne hakla sorgularsın de ne güzel ya.

Fazla uzattın kess artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanosmanoglu

Bu TV uydusu.Bizim gönderdiğimiz askeri uydu.Aradaki fark çok bariz değil mi?Eee kardeş,hani İmam Hatipler açıldığı zaman bilim durmuştu?Daha da gelişmişiz işte.Hep bahane buluyorsunuz.Türkiye'de göğsü iman dolu gençlerimiz Allah'a şükür çalışıyorlar.Burada tüm gün bilgisayar başında eleştiri yapsalardı o zaman sizler çökmek neymiş görürdünüz,iyi ki bizim gençlerimiz sizler gibi tembel değil.Buna şükrediyorum her anlamda.

Yahu adamı çıldırtmayın, 1994'de GSM şebekesi mi vardı?
    Teknoloji geliştiyse istesende, istemesen de teknolojiye ayak uydurmak zorundasın kendinizi kandırmayın.
    Merak ediyorum Konya mı memleket?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 16 Ekim 2017; 21:0:23 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.