Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan ilginç açıklama: SpaceX ile Mars'a gidebiliriz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Mars adı altında yeni vergileri geçirecekler bize hadi hayırlısı
  • Ohooo kimlerle uğraşıyoruz yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce 5milyon kayıtlı yeni vatandaşlarımız suriyelilerle birlikte 20milyon işşize iş imkanı yaratında UZAYA ÖYLE GİDİN.
  • Eey Elon, sen kimsin ya?

• elon ın işine yatırım yapıp kar diyor peki geleni milletine bölüştürecekmisin? Cemaatçilik nedir? havuzculuk nedir? toplanan para pay ediliyor mu? bunların en büyüğü millet olmaktır. Cumhuriyeti kurtuluş savaşında her kuran kişi ve alt nesli ortaktır.

1 bu ortaklığa bu cumhuriyeti kuran millete sormadan başka 5 milyon ortak sokamassın.
    2 her hangi kar var ise önce ayrım yapmadan dengeli millete bölüştüreceksin. iş yapıp kendi adamına aktarmayacaksın, kendine her yıl kaldırım döşeme işi çıkartıp parayı kendi yandaşlarına aktarmayacaksın. üretmemek içeride bir tarafın diğer tarafı yemesidir. Kanser ile sonuçlanır.
    3 artık toplumun %70i neyin ne olduğunu öğrendi.
    4 çanlar birileri için çalıyor savaş vs istediğin bahaneyi çıkarsan bile artık uyanış bitmek üzere %70 ok.
    5 artık adam gibi asgari ücret vermeyi öğrenin. Türkiyeye gelen her iş ölüyor. Herkes diplomasız herkesin işini yapıyor. Hangi meslek kazandırıyorsa herkes oraya hücum ediyor. Bilgisayarcılar eskiden biftek yerdi şimdi 3.5tl tavuk ekmek bu adam nasıl evlenir nasıl çocuk yapar nasıl ev alabilir? savaşlar önce ekonomik başlar iç savaşı görüyormusunuz ekonomik olanı?

Ben çökertme matematiği görüyorum 2005ten beri. Herkes en sonunda bu noktada görmeye başladı. Ben ise 12yıl kaybettim. Ülke değiştirebilirdim. Uyandırmayı tercih ettim. Uyandırdıklarım ise pirana balıkları olmuş. Devleti düzeltmek yerine beni yemeye çalışanlarıda oldu&oluyor. Devlet yönetmek o kadar da zor değil. İnsanları yaşayan ölüler zombilere, piranalara çevirmesinler.

77milyon asgari ücreti 5bin istesin 5bin verilir. İsteyen nerede? Neredeyse birleşsin ve istesin.

• Yine alakasız bir konunun altında din tartışması çıkarmayı başarabilmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tstctstc

Namaz derdi olmayanlar olarak kıblenin ne tarafa olduğu ile neden ilgilisiniz?

Nerden biliyorsun gördün mü :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar milleti 15 sene hüptürsem bende olacaklardan korkup marsa kaçardım

• Tanımadığı insanlara karşı "sizin dinle alakanız yok", "sizin namaz derdiniz yok" gibi karşısındaki insanı kafirlikle, dinsizlikle itham edenler, bunu ima edenler herhalde Peygamberimizin hadisinden haberleri yok. Biraz haddinizi bilin. Alakalı alakasız her konuda dine ve dindarlara saldıranlardan ne kadar nefret ediyorsam, kendisi ve kendisi gibi düşünmeyenlere dinsiz diyenlerden ve ima edenlerden de o kadar nefret ediyorum. Yahu müslümanlık lafla olmaz, müslüman biraz hoşgörülü olur, zehirli bir dil kullanmaz, ayrıştırıcı değil birleştirici olur.

“Her kim bir mü’mini kafirlikle damgalarsa şüphesiz kafir olur. Bir mü’mini kafirlikle suçlamanın küfre yol açmasının sebebi, bu suçlamanın iman özüne karşı girişilmiş bir saldırı niteliği taşımasıdır. “ (El-İslam (Said Havva) Sh: 95, Beyrut/1981)

Rasulullah (s.a.v.): “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” buyurdular. (Müslim 1/319)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightFor1 -- 17 Ekim 2017; 10:38:1 >

• Bu haber fena yobaz doğurmuş. Severim yobazı. Şşş Yobaz İşine gelir gavur dersin, düşman dersin, işine gelir ortak dersin, müttefik dersin (hatta adamları sonsuza dek cehennemde yakmaktan da geri kalmazsın). Bu tarz vizyon isteyen yatırımlar, yatırımcıda sırf para var diye dahil edilmez ortaklığa. Para ile birlikte "PR" "Kültürel Birikim" ve "yetişmiş muhataplar" ister. Hangisi var bizde? He? Olmadı dimi! Bence de olmadı. Elon a göre de olmaz. Amariga ya göre ise hiiiiiiç olmaz o iş. Hadi yobaz çek çayından bir yudum.

• quote:

mesela Elon Musk, SpaceX'in projesi var biliyorsunuz, oraya bile ortak olabiliriz...Şu an değerlendirme yapılıyor.

:D hiç güleceğim yoktu ilahi.

• ha bi sen eksiktin sen önce vatandaşından sömürdüğün paralarla ülkene hizmet et

• marsa gidek bizde yav
  • Dostum Elon giderken bizi de Mars'a atıver.

RTE

• tahir40 kullanıcısına yanıt
    Kıble meselesine kadar orada düşünülecek daha çok şey var. Ama çok şey yapmamak lazım, kafayı yorarsan sıyırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGameGuard

Ben Mars demedim Kars dedim Kars!

aynen olacagi buu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.