Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 1 günlük yas ilan edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tamam ben de diyorum ki:

tr.wikipedia.org
    Müslümanların İran'ı fethi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCsl%C3%BCmanlar%C4%B1n_%C4%B0ran%27%C4%B1_fethi

nasıl bizim de kökenimizin araplarla veya müslümanlarla alakası yok, ama neredeyse geleceğimiz durum buydu. çünkü orada da olduğu gibi bizde de araplaşmak, köleleşmek ve kendini teslim etmek isteyen bir güruh var hala daha ama başarılı olamadılar, bu saatten sonra da imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Mayıs 2024; 22:37:37 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Kadın açık saçlı diye öldürdüler hala arap değil diyon ahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

güzel kardeşim yarın daha ciddi başka bir konu olsa arap ve persin farkı konuşur... Araplarla alakası olmayan bir halkı arap diye linçlemek cahilliktir. Konu burada erdoğanın verdiği kararın mantıklı olup olmaması ama bilgisizler yüzünden konu çarpıyor. Batılı birinin bizim için arap/fars kırması dese hoşuna gider miydi?

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Batı ne alaka. Batılının benim için dediği beni ne kadar ilgilendirir, o öyle diyor diye kendimi arap olarak mı görecem yoksa Türk olarak mı görecem.

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Bunlar bütün Karadenizi Laz bütün doğu Anadoluyu Kürt flan sanıyorlardır Allah bilir...

Dünyada bu kadar kopuklar.

İRan'ın rejiminden iç işlerinden veya siyasetinden BANA NE veya bize ne ... 1 gün yas ilan edilir edilmez 100 yıl yas ilan edilse ne olur bir anlamı var sanki. Bunlar siyasi hamleler. Yarın CHP iktidar olursa etmez olur biter.

Şimdi adamların cenazeyide bizim İHA-SİHA buldu oradanda bir yumuşama olur bu 1 günlük yasta üstüne kaymak misali karşılıklı yumuşama olsa kimse ZARAR SANKİ ! Neyin derdinde veya hesabında burada sırf siyasi nefretle yorum yapanlar akıl alır gibi değil. Yarın adamlara İHA-SİHA satarız sonra silah satarız olmadı ortak PKK operasyonu flan derken onlar ucuz gaz petrol verir ülkeler arası ilişkileri sıkı tutmak kimseye zarar yapmaz.

Ama birileri istiyorki ona selam verme öbürünü tınlama diğerini ziyaret etme öbürüne hakaret et şu bak ne demiş hemen saldır savaş aç çocukça hareketler.

• Bu da her Ortadoğulu'nun ya da Arap'ın lideri için yas tutuyor şaka gibi. Bizene la onların liderinden? Zaten Molla rejimini de sevmem.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Kendi vatandaşları ölüm haberi için dua ediyordu bunlar ulusal yas ilan ediyor komedi.

• kerimcenle özkan k ailece yas tutmaya başlamışlar

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Resmi olarak taziye mesajını verirsin olur biter. Türkleri ve Türkiye'yi önemsemeyenler için milli yas ilan edilmesinin mantıklı bir tarafı yok.

Üstte dilli sırf şu durumu savunacak diye konuyu nerelere götürmüş.

• aragonReddevils A kullanıcısına yanıt

İran sevmediğim ülkeler sıralamasında ilk 3 e girer belki ne yas tutacam ben BANA NE...

Ama siz siyaset nedir anlamadığınız için boş beleş eleştiriyorsunuz sadece. Bu süreçte taziye yayınlamamak veya Yas ilan etmemek seni ABD İsrail çizgisine iterdi. Ama biz İran'a hem uçak göndererek hemde taziye yayınlayıp üstüne 1 günlük sembolik yas ilan ederek siyasi bir şey yapıyoruz yoksa bana ne İran'dan çok lazım kim ölmüş kim ölmemiş. Ülke çıkarı düşünüyorum ben sadee uzun vadede.

İran arama kurtarma için ABD''den yardım istediği söyleniyor ama ABD ekipmanım yok demiş yollamamış. Ama Türkiye anında yollamış Azerbaycan karadan ekiplerini yollamış 4 taraftan aramış. Bunlar kısa vadede bir şey olmasada uzun vadede ikili ikişkilerde karşımıza çıkar. Bugün çıkmasa 3 yıl 5 yıl 10 yıl sonra çıkar.

Siz istiyorsunuz sabah akşam İran'a sallansın selam verilmesin. Ama sınır komşun ile öyle olmuyor bu işler ve ikili ilişkilerde ülke çıkarı varsa bunlar yapılabilecek hamleler. Yoksa bana ne İran'ın yönetim şeklinden insan hakları var mı yok mu onu kendi halkı düşünsün. Ölen Reisi 2021 de yüzde 72 oy ile Cumhurbaşkanı seçende onlar ben değilim sonuçta.

• Türkiye'nin prestijini ve imajını sarsmaya son sürat devam...

Önce Katar'ın bile sırtından attığı Hamas'ı sahiplendik

Şimdi neredeyse tüm Dünya'nın sevmediği bir rejimin liderinin ölümü için yas ilan ettik.

Bir ülkenin prestiji ve imajı daha ne kadar bozulabilir bilemiyorum...

• ne yası lan bu herifin gebermesinin şerefine iki bira içerim ben o zaman bu güzel yas gününde. İran halkının bu mutlu gününde mutluluğuna ortak olmak beni daha da mutlu eder.

• Irani sevmem ama deyipte yas tutanlar belli ki kuduruyor. Nede olsa ummetten biri daha eksildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla siyaset mevzularına girmek istemiyorum ama, İran bizim için ne yapmış ki ?

• iranda türk olmadığını sanan bir gürüh var buralarda. 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Israf saraylari(kulliyleri) çamlicadski cami bunlar hep israf koca cami yaptiniz kim gidiyor sizden baska

Herseyiniz israf

Sizinki bi cikiyor yollar kapatiliyor nedenmi 500+ b korumasiyla gecicek ya
    Itibardan tasaruf etmiyor

Ali osman Albayrakyoutube
    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İftar Hazırlığı
    https://www.youtube.com/watch?si=hPnxZ5jovvPbN1qT&v=Z_zNAmm_O9Y&feature=youtu.be

Fatih Şahinyoutube
    recep tayyip erdoğan: GEMİ VAR GEMİCİK VAR
    https://www.youtube.com/watch?si=JIxtpZNwQo2WpOKs&v=QzNNGBPZqPM&feature=youtu.be

Bi Haberyoutube
    Cumhurbaşkanlığı Koruma Ordusuna Rekor Harcama! | KRT Haber
    https://www.youtube.com/watch?si=ajObpFLXrr8WQCS2&v=VdMFSBctbJ0&feature=youtu.be

DiyanetTVyoutube
    Küba’ya Ortaköy modeli Cami - DİYANET TV
    https://www.youtube.com/watch?si=vkFTvrBE7n1N8POx&v=rgPa1dQD6_k&feature=youtu.be

Anadolu Ajansıyoutube
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Central Park'ta gören bir kişi Ukrayna konusunda teşekkür etti
    https://www.youtube.com/watch?si=b2X-f623xpenBwUu&v=NDb9DGic0A8&feature=youtu.be

Show Ana Haberyoutube
    Vahdettin Köşkü Erdoğan için hazırlanıyor
    https://www.youtube.com/watch?si=DSTz_VpJV-42dYUW&v=ZaLGj3YKIf4&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mollayı kendi halkı bile sevmiyordu...
    Maduro yu kendi halkı sevmiyor
    Putini sevmiyor

• Sayın Cumhurbaşkanı kendi kendine yasını yaşasın bizim öyle bir niyetimiz yok. TC de eylem yapıp kaçan teröristleri saklayan adamlar bunlar. Adres verildiği halde adreste yok diye dalga geçer gibi cevap veren adamların neyine üzülüp yas tutacağız. Allah daha beter etsin demek geliyor insanın içinden.

• Ateşi bol olsun. İran'daki türklere yaptıkları eziyetten sonra kolay bir ölümle gitmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.