Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Benim İçin Final Önümüzdeki Seçim Son Seçimim Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RTE'nin son seçimiymiş ha? puhahahahah

Yahu beyler...bir şey diyeceğim de olmayacak. Bu zat kendini fotoğraftan çıkarsa bile yerine muhalefetten daha doğrusu Siyasal islam geçmişi olmayan birisinin geçmesine izin verir mi sanıyorsunuz? Alın önünüzde koca bir YRP örneği var. Siyasal islamda yönetim babadan oğula geçer. İslami otokrat ve diktatörlerin olduğu ülkelerde öyle radikal iktidar değişiklikleri olmaz. İslam ülkelerinin hiçbirinde yönetim demokratik bir şekilde başkalarına geçmez. RTE'nin iktidarı bitecek yerine İmamoğlu gelecek diye düşünenler yanılıyor. RTE İmamoğlu'nun siyasi hayatını yargıdaki militanlarını kullanarak bitirecek.

Zaten muhalefette halihazırda İmamoğlu dışında RTE'ye karşı seçim kazanmış veya kazanabilecek potansiyelde bir kişi de yok. Hepsi farklı fraksiyonlara ayrılmış, dağılmış, ne yaptığı ne ettiği belli olmayan tipler. Halk arasında bile bir kenetlenme yok

Velhasıl RTE siyasetten çekilebilir, sonuçta adam zenginliğine zenginlik kattı, çeyrek asırlık iktidarında ne kadar balya yapmıştır bir kendi bilir bir de inandığı allah. Yeter artık deyip bırakabilir... Amma velakin kendisi gittikten sonra yerine geçecek kişi başka bir partiden, daha doğrusu muhalefetten birisi olmayacaktır.

Siyaset mühendisliği bunların işi. Bu arada bu seçim RTE'nin son seçimi falan değil. Buna inanan gitsin kendini boğaz köprüsünden aşağı atsın

• Ben reisin yerinde olsaydım sürekli seçim kazanmaktan sıkılıp siyaseti çoktan bırakmıştım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Benim İçin Final Önümüzdeki Seçim Son Seçimim Olacak

8 Mayıs 2028

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okurken arabadaki vitese gozum ilisti sebepsiz.

• furandor işsiz kalacak gerçi emeklilik yaşı da gelmiş adamın hakkını yememek lazım

• Yaptığın hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Elinden geleni yaptın. Bir çok hizmetin oldu. Tabi herkesi memnun etmek mümkün değil. Fetosu pkk si savaşları kapatma davası derken bir çok nedenle sana engel olmaya çalıştılar. Bir devir sona erecek. Ve buraya yazıyorum. Senden şikayet eden kim varsa seni mumla arayacak. Yolun açık olsun REIS ...

• ry4n kullanıcısına yanıt

Forumdaki aklar hemen yasa girmiş.

Konuyla ilgili de, zaten şu şartlarda istese de aday olamıyor. Anayasayı değiştirirse dönüş yapar. Nasılsa hiçbir akpli niye 180 derece döndün demiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

rte'nin gözlüklü hali bu adam

• Sonnick pkk feto demis
    Acilimi kim yapti meydanlarda bangir bangir megri megri
    Cadir mahkemelerini kim kurdu
    Terorist basinin mektubunu kim okutturdu
    Fetoya antalyada ciftlik actik bitsin bu hasret die kim dedi
    Ne istedilerde vermedik die kim dedi

Bunlari unuttuk mu saniyorsunuz?

• RTE'nin son seçimiymiş ha? puhahahahah

Yahu beyler...bir şey diyeceğim de olmayacak. Bu zat kendini fotoğraftan çıkarsa bile yerine muhalefetten daha doğrusu Siyasal islam geçmişi olmayan birisinin geçmesine izin verir mi sanıyorsunuz? Alın önünüzde koca bir YRP örneği var. Siyasal islamda yönetim babadan oğula geçer. İslami otokrat ve diktatörlerin olduğu ülkelerde öyle radikal iktidar değişiklikleri olmaz. İslam ülkelerinin hiçbirinde yönetim demokratik bir şekilde başkalarına geçmez. RTE'nin iktidarı bitecek yerine İmamoğlu gelecek diye düşünenler yanılıyor. RTE İmamoğlu'nun siyasi hayatını yargıdaki militanlarını kullanarak bitirecek.

Zaten muhalefette halihazırda İmamoğlu dışında RTE'ye karşı seçim kazanmış veya kazanabilecek potansiyelde bir kişi de yok. Hepsi farklı fraksiyonlara ayrılmış, dağılmış, ne yaptığı ne ettiği belli olmayan tipler. Halk arasında bile bir kenetlenme yok

Velhasıl RTE siyasetten çekilebilir, sonuçta adam zenginliğine zenginlik kattı, çeyrek asırlık iktidarında ne kadar balya yapmıştır bir kendi bilir bir de inandığı allah. Yeter artık deyip bırakabilir... Amma velakin kendisi gittikten sonra yerine geçecek kişi başka bir partiden, daha doğrusu muhalefetten birisi olmayacaktır.

Siyaset mühendisliği bunların işi. Bu arada bu seçim RTE'nin son seçimi falan değil. Buna inanan gitsin kendini boğaz köprüsünden aşağı atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 8 Mart 2024; 22:49:49 >

• 1 kasım 2024 anayasa değişikliği referandumunda görüşmek üzere

• Haydar Aliyev > İlham Aliyev
    Hafız Esad > Beşar Esad
    RTE > Bilal Erdoğan

Son seçimim diyor. Çünkü amacı, ülkeyi oğluna bırakmak. Başarır başaramaz ayrı konu ama bu ülkede ne olmaz denilenler oldu.

• Neyin argümanını sunayım rte ne yaptıysa aynısı bu yapıyor herkese gül dağıtıyorCumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Benim İçin Final Önümüzdeki Seçim Son Seçimim Olacak Üstüne karadenizli

• 2011 de mi ne bu yönde açıklaması vardı, meclise talimatı verir erken seçim kararı aldırır yine aday olur geçiniz.

RTE 'nin en büyük hatası halef yetiştirememesi.
    Damat demeyin, Murat Kurum 'dan hallice, seçmene o coşkuyu aktaramaz ayrıca tutucu kesimin çoğu okumuş siyasetçi sevmez Erbakan'a atar oyları

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Aç tavuk ruyasi

• Sağlam İrade ancak ve ancak kendi iradesiyle oradan inebilirdi zaten

Kendisi bırakırsa gerçekten efsaneler efsanesi olur Türk tarihinin en başarılı siyasetçisi olur

Nu Sultan Nazarbayev gibi efsane olur

Gücü elinde zorbalıkla tutanlar bugün değilse yarın küfür kiyametle anılır çünkü.

• babadan oğula yapar

• Ömrünüz bu adamın gitmesinin hayali ile geçti yazık lan

Hatırlatayım kendisi bu toprakların gelmiş geçmiş en büyük en ikonik siyasi lideridir.

Hadi iyisiniz 5 sene sabredin bırakıyor artık ama sadece RTE den kurtuluyorsunuz ..
    Bu level 1 di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 9 Mart 2024; 0:51:58 >
  • Erdoğan son seçimi Kılıçdaroğlu sayesinde kazandı ona rağmen ikinci turda çok az farkla kazandı. Erdoğan öngörülü bir lider Kılıçdaroğlu olmadığına göre kazanması imkansız. Ben aday olup mağlup olmasını tercih ederim ama Erdoğan söylediği gibi kaybedeceği bir seçime girmeyecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.