Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fiber internet eleştirisi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
5
Favori
21.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşan seçimlerde gençlerin oyuna talip olduğunun dolaylı itirafı ...

• Masallara devam.Fiber ne diye sorsan cevap veremez ? :D

• Devlette para varken yapılmadı, şimdi hiç yapılmaz, seçim geliyor sözleri 3547 :)

• Sen git ülkenin iletişim altyapısını araplara kirala, adamlar 15 senede şirketin altından girip üstünden çıksın minimum yatırım ile, Türkiye ise 2022 yılında hala ADSL internet ile boguşsun... Görüyorsunuz pırıl pırıl siyasal islam. Bu kadarını yapsa yapsa siyasal islam başarırdı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Haziran 2022; 12:17:2 >
  • fiber olmasada internet istiyoruz illa fibere gerek yok ama oda yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kararsız Seçmen

Z Kuşağı gençler yemeyin bu Masalları.

Hepsi OY için..

20 yıldır iktidarda olan bunlar..

Yine algı.. Yine Yalan dolan..

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..

10 MİLYONA YAKIN SURİYELİ KANSIZLARI da Unutmayın
    Sandığa giderken..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. en ucuz , en düşük internetli mobil paketler 50 gayme olmuş. ev için en ucuz internet 100 liralarda. değilse bile eli kulağında. halbuki ne sözler verdiler. tuttular mı sözlerini? HAYIR. eee, yalana doyduk, yenilerini kabul edecek halimiz kalmadı.

• İyi bari biz başa gelmeden önce 146 ile bağlanıyordunuz. Adsl bile yoktu dememiş. Buna bile inanacak kitle var.

• 5li çete fiber döşesin, hükümdara %25 komisyon versin, 100 milyon abone garantisi de olsun, garanti eksiğini vatandaş ödesin, A. K. partisi yapar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Eski zamanlar da yatırım yapılamaz yıllar değildiki. Telefon, elektrik vs. hatları ülkeyi boydan boya çevrelemiş. Sonra aynı hatları yer altına almışız tekrar döşemişiz. Ayrıca fiber kablo maliyeti bakır kablodan daha ucuz. Yatırım yapma ihtiyacıyla alakalı bir şey bu, daha bir kaç sene önceye kadar adsl, fiber paketlerden daha pahalıydı. Sen olsan daha çok para kazandığın hattı söker miydin? Konunun bir yönü bu, diğer yönü ise fiber hat döşemenin bürokrasisi fazla. Belediyeler zorluk çıkarıyor. Bir ara ibb kendi şirketini kurmuştu, başkasına izin vermeden kendi kablo çekip kiralıyordu.

Bunun dışında bildiğim kadarıyla kamu kurumlarından teiaş'ın ciddi bir fiber ağı var ve kiralama yapıyorlar.

Kablonet konusuna dönecek olursak 90'lı yıllarda yatırım planı neye göre yapıldı merak ediyorum. İstanbul için konuşuyorum; mesela aynı yıllarda henüz varoş kabul edilen mahallelerde mevcuttu, daha merkezi yan mahallelerde yoktu.Bir kaç mahalle sonra daha gelişmiş mahallelerde mevcuttu. Böyle enteresan bir yatırım planları vardı. 90 ların sonuna doğru 64kbps veriyorlardı, en büyük özelliği sınırsız olmasıydı. Kablolu hizmeti olmayan çoğunluk ise 146 eziyetine teslim ediliyordu, hey gidi.

• İlk defa öz eleştiri yapmış olabilir, gerçekten ilginç. Şaştım kaldım.

• K.MARAŞLI TURAN K kullanıcısına yanıt
    haahaha bende böyle yorum yapacak olan kaldı mı diyordum. Bazıları 40 derecede bazıları 80 derecede yanar. İşte millet o 80 derecede yanacakları bekliyor. Anladın mı?

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Bu yazıyı bile doğru diye okuyacak kadar hipnozlu inançlılar varmıdır acb diye düşünesim geldi :)

• Başkanlık sistemi gelse sorun çözülür bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha önce GSM'de ulusal roaming işini çözsünler. Fiber işi kolay.

• Aç karnımızı doyuramıyoruz. Şu an fiber konuşulacak konu bile değil

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    dedim ben, az yetki verdik bu kardeşimize. şöyle galaksiler boyutunda yetki versek, şakk! diye her şeyi çözecektir.

• 2023 e girerken fiber döşeme konusunun hala gündemde olması komik

• Fiber döşet sonra kısıtla engel koy :) bizde yedik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en azından farkındalar yani. hadi bakam o da bişey

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.