|
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fiber internet eleştirisi (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
tüketici hakem heyetine ücretini ödediğim hizmetin karşılığını alamıyorum diye şikayet açın, iptal olur .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayin hukumet yapmayin bunu allahaskina.nedir bu ya.. Fransa japonya ya yaptirilan ve ruslar,amerikalilar tarafindan uzaya yerlestirilen her uydu gonderim sonrasi, internet hizindan ,bant genisliginden bahsediliyor. Yapmayin artik bunu Su Turkiye de Fiyatindan dolayi sadece sirketler tarafindan kullanilan uydu intenetin hizindan, band grnisliginden nasil bahsedersiniz
Geriye dogru baktigimizda hep uydu internetin hiz ve band genisliginden ayni sekilde soylemlerde bulunmuslar.
Bu uydu internetin neresi ucuz,neresi neresi hizli.
Bu iydularin 36.000 km uzakta bulunmasi nedeniyle veri akisinin gecikmeli olarak yer yuzune gelmesi en buyuk handicap.
Gelismis ulkeler deli mi ki okyanus diplerine binlerce km dibine fibet dosuyorlar.
Elon mask uydularini alcak yorungeye yerlestirmedine ragmen Turkiye kosullarina ragmen bunu bile kullanmak akil karı degil.
Her uydu gonderilmesi donrasi allahaskina internet ucuzlayacak, hizlanacak,daga bayira internet gelecek demeyin gina geldi artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizim mahallede de yıllardır kablonet var hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber mi ne fiberi fiber ne ararla bizde .7 aydır kıytırık dan adsl hizmeti vermiyor malum firma 7 aydır internetsiziz kimin haberi var tekrar yazıyorum 7(yedi) aydır
Keşke komedyen olsaydı. Hayatımda tanıdığım en komik insan olurdu o zaman.
-
2009 binali yıldırım açıklama yapıyordu 2 yılda tüm ülke fiber olacak diye o zamandan bu zamana 13 yıl geçti daha yeni başladılar çoğu yere oda fiber değil hipernet olarak veriyorlar.sattılar tüktelekomu adamlar parayı götürdü yatırım yapmadan kar yapıp kaçtılar.
-
adsl internet paketlerinin fiyatı ucuzlasın. 16 mbit internet 100 TL civarında.
-
Ondan önce 1 mbit'e düşerdi.
Donanım haber başta olmak üzere kabga dövüş mücadele sonrası 3 mbit'e yükselmişti.
O zamanki aklı evvel sermaye seviciler 50 GB kota neyinize yetmiyor diye bizi eleştiriyordu .
Şimdi aynı cenah "Ne yapacaksınız fiberi ?" diyor .
Hamam böceğinden hallece IQ sahibi kişilere ne anlatıyorsunuz ki ?
"Çıkar telefonu göster" dayilarin DH şubesi onlar
TurkTelekom'a bir günde düşman olmadık biz .
İnternetin önündeki en büyük engeldir.
Valla algı malgı bilmem görünen köy kılavuz istemez
-
Utanma da yok sanki devlet başkanı başkası verdikleri seçim vaatlerini yerine getirmedide buda vatandaş olarak eleştiriyor gibi olmuş yüzsüzlük ki ne yüzsüzlük. Kenar mahallelerde millet daha stabil 16 mbps alamıyor. Ülkeye tekelleşmiş türktelekom bakır hattı üzerinden fiber internet veremedik bajkanım kusura bakma bizim hatamız.
20 senedir şimdi aklı başına gelmiş... çözüm belli bunlar gidecek ve yeni yönetim gelecek. işte o zaman iki yıl içinde her eve fiber girecek. Bunlar gitmedikçe fiberi UNUTUN. haa ayrıca yeni yönetimin ilk işi Telekomu kapatmaktır, bu şirket artık adam olmaz. onun mevcut leş altyapısı revize edilerek özel işletmecilere açılmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 15 Haziran 2022; 1:14:44 > -
Herşey 2023'de 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akp hiç birşey yapamaz tek yapacağı şey o koltukları bırakmaları
-
-
Şanstan değil ya büyükşehirlerde eski tip telefonlar varken kablo tv altyapısı kuruldu. Uydunet devlet şirketi olduğundan pek çalışmıyorlar. Genişleyelim herkes bizim müşterimiz olsun gibi bir mantıkları yok.
Telekom devletteyken altyapı kurdu. Devlet şirketi zararına bile olsa sana hizmet getirir. Şimdi özel ve masraf yapmak istemiyorlar. Kablosu, dolabı, işçilik masrafı derken 3-5 yeni aboneye gerek yok diyorlar. Bizim millette acayip binanın önüne getirseler herkes almaz. Doğalgaz gibi altyapı geliyor kimse almıyor adamlar sırf zarar. Önceden bende telekom kullanırdım ev içindeki fiber kabloları kırıldı gelip yapmadılar gittim iptal ettim sonra teknik servis geldi. İş işten geçtikten sonra. Uğraşamam ben onlarla. Dolap dediklerini gelip apartmanların içine kurdular sanki biz yer vermek zorundayız.
Uydunette 20-50-100 mbit. Parayı bastırınca hızı veriyolar öyle telekom gibi parasıyla bile vermem yok.
-
Ya bunlar çok eski mevzular. Yıl olmuş 2022 millet adsl fiber yok diyor. İstediğim hızı alamıyorum diyor. Ben kaç modem eskittim adsl ile. Şu uydunette bile 3.sözleşmem bitiyor. Adamlar hala 16 mbit alır mıyım diyor. En az 10-15 sene öncesinin meselesi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 15 Haziran 2022; 7:24:28 > -
Sonunda gerçek sorunlarla ilgilendi. Buna da şükür.
-
Hocam ben Erdoğan sattı sanıyordum. Sonra baktım rahat rahat adam ulkedeki her konuda hiç kendisiyle alakası yok gibi konuşuyor.
Erdoğan'a bakınca kendim ikna oldum. Meğer türk telekomu benim babam satmış... Hepinizden ailem adına özür diliyorum hakkınızı helal edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X