Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Passat' talimatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kurulu zaten abi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muhtemelen alım garantisi verildi, bunu da kaynatmak için yalandan jest yapıyormuş imajı çizecekler, yoksa audi'nin de bir vw grubu markası olduğunu herkes iyi biliyor, hadi yerli üretim araçlar tercih edilsin diye yapıyor desek ortada burada üretilmiş bir passat yok ve belki de passat hiç üretilmeyecek burada, hem bu tarz bir yaklaşımı olan önce kendi araçlarını değiştirir, bindiği mercedeslere muadil hatta bazı yönlerden daha iyi audi araçlar mevcut ama itibardan tasarruf edemeyeceği için en pahalısı neyse ona binmeye devam edecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

Passat candır 🙂 hayalimdeki arabadır kendileri.
    o paraya ne araçlar varken ( örnek volvo ) o şekilsiz süslü ucubeyi hayal olarak görmek bana göre cahillik kusura bakma
  • Volkswagen bize özgü reklam sloganını Das Auto'dan Yerli ve Milli'ye çevirir artık.
  • kim kime yatırım yapıyor ben anlamadım şahsen :)
    gerçi içeriği nedir tam bilmiyoruz ama ileride anlarız
  • Ahmet Davutoğlu daha iyi bir seçenek gibi ! :)

• Nerden nereye ... 90 ların sonuna kadar tabiri caiz ise takoz görünümünde olan bir araçtı Passat ...firmaların, ailelerin başlıca olarak tercih ettigi bir model... Eşek niyetine kullanılırdı...kim derdi günün birinde makam arac seviyesine gelebileceğini.

Rüzgarın oğlu Passat... ( Passat : Rüzgar )
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Passat' talimatı
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Passat' talimatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaynak:https://tr.motor1.com/news/359037/suudi-arabistan-vw-fabrikasi-gorusmeleri/

10 TEMMUZ 2019

Suudi Arabistan, Volkswagen’in fabrika yatırımına mı gözünü dikti?

Suudi Arabistan yönetimi, Volkswagen'i Türkiye veya Bulgaristan'a fabrika açmaktan caydırmaya çalışıyor olabilir.

Habertürk yazarı Çetiner Çetin’in haberine göre, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini dünya kamuoyu gündeminden düşürmeye çalışan Suudi Arabistan yönetimi şimdi de Volkswagen’in fabirka yatırımına gözünü dikmiş olabilir. Bildiğiniz üzere de Volkswagen, ortadoğu veya doğu avrupa bölgelerinde yeni büyük bir fabrika kurmaya karar verdi fakat bu fabrikanın hangi ülkede kurulacağı henüz kesinleştirilmedi. An itibariyle bu fabrikanın kurulumu için en güçlü 2 aday ülke Bulgaristan ve Türkiye şeklinde. Sebep ise Almanya’ya oranla daha düşük maaşlar, vergiler ve çeşitli limanlar vb. daha iyi lojistik bağlantılar şeklinde.

Söylentilere göre de Suudi Arabistan yönetiminin veliahtı Prens Muhammed Bin Selman, Türkiye ve Bulgaristan’ın güçlü 2 aday olduğu VW fabrikası yatırım projesi için Volkswagen’e teklif götürmüş ve firmayı kendi ülkelerine çekmeye çalışmış. Hatta son 45 gündür Suudi yöneticiler, Almanya Hükumeti ile de temas halindelermiş.

“Peki Suudi Arabistan’ın Volkswagen’e teklifi nasıl?” diye merak ederseniz de duyumlara göre Suudi Arabistan, 10 yıldan fazla bir süre boyunca üretilecek her otomobile en az 1000$ maddi destek sağlayacak. Buna ek olarak da her yıl bu fabrikadan 10.000’lerce otomobil devlet kurumları için satın alınacak. Ayrıca bunların dışında Volkswagen’e birçok arazi, bina ve altyapı desteği sunulacağı da belirtiliyor.

Volkswagen’in fabrika projesi dışında Suudi Arabistan’ın Güney Kore’ye yaptığı ziyarette Hyundai ile de görüşme yaparak, Hyundai’ye de Türkiye’deki bazı yatırımlarını Suudi Arabistan’a taşıması karşılığında her türlü desteğe hazır olduğu mesajını verdiği belirtiliyor. Yani Suudi Arabistan, otomotiv sektöründe de gözünü Türkiye’nin üstüne dikmiş durumda denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 6 Ekim 2019; 14:2:26 >

• Bu almanlar bizim 3.havalimanını gısganmıyor muydu yeah😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 dizel dsg passat ortalama 320-380.000₺ bandında satılıyor. Bu paralara d segmenti hangi 0 km volvo yüz alabileceğini açıklarsan sayende biz de aydınlanmış oluruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    "yapmıştır yada yapsaymış" adam kayırmaya verilecek en güzel örnek. Ülke bu anlayış yüzünden ~%9(!!!) enflasyon yaşıyor.
  • Kamuda yeteri kadar passat var zaten.emniyet şeritlerinde görüyoruz hepsini.merak ediyorum, acaba honda Türkiye’den çekip giderken kimse “durun sizin için ne yapabiliriz” dedi mi?hiç sanmıyorum

• Paramız var ya Alman şirketlerinden alışveriş yapıyoruz nasiplensin yavrucaklar. Yakında son model yerli ve milli Konyada çok gizli uzay ussumuzden mekik kaldıracağız.heyt be ekonomi çoh eyi

• eyyyy avrupaaa onların audisi varsa bizim passaatımız vaaarrr .. passat bedava zaten almayanı dövüyorlar .

• 50 yıldır ürettikleri araçlarla, müşterilerine verdiği değere dönüp bir daha baksınlar.

• Audi'nin yanına pek yakışmayacağı için, bütün audi logoları sökülüp Vw arması takılarak araçlar passat'a dönüştürülecek.

• satış garantisi verdiler zaten

• Bizim başkan işini bilir kaldı Nissan oda tehdidi Türkiye'ye kurcam dese 2 milyar dolar yatırım dese passatlari çıkarın nissa na söndürün der ee para aksın yeter sonucda araç aracdir

• Yeni israf kapısı

• Makam aracı nedir arkadaş.Bu marka grubunun hepsini üreten Almanya'da bizzat bisikletle belediyeye gelen başkan gördüm.Bende memurum bende bu millete devlete hizmet ediyorum o zaman banada makam aracı versinler.Bana ülkeme yıllardır yatırım yapan emisyonu düşük Toyota Corolla hybrid yeter gerek yok emisyon sahtekârı grubun aracına.Adamlar bu ülkede oluşan cari açığın yarısından sorumlu zaten.Degisik marka ve modelde araçlarla pazar lideri oldular ama şimdiye kadar tek bir civata fabrikası yatırımı yapmadı bu namussuzlar.Baktılar Almanyadan sonraki Avrupa'daki en büyük pazarları gidecek hemen yatırım kararı aldılar.Devlet kaç defa bunların kapısına gitti müsteşarla.Bazısı diyecek adamların kocaman MAN fabrikası var körmüsün.Kusura bakmayın o fabrikada MAN'ı bu grup alamadan çok önce yapıldı.Trump attı bunlara tekmeyi bunlarda soluğu burda aldı o kadar...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.