Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Passat' talimatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
22.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Alman otomotiv devinin Manisa’da şirket kurmasıyla birlikte daha da netleşen Volkswagen yatırımının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan parti kurmaylarına önemli bir "Passat" talimat geldi.

Hürriyet’in haberine göre, önceki gün yapılan Ak Parti MYK toplantısında Volkswagen’in yeni fabrika yatırımı da konuşuldu. Alman üreticinin Manisa’da şirket kurduğunun ortaya çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da karşı adım geldi. Cumhurbaşkanı’nın Volkswagen firmasına jest olarak 19 parti kurmayının arabasını Audi’den Passat’a çevirmesi talimatı verdiği öğrenildi.

"Kamuda Passat kullanımına özen gösterilecek"

Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı fabrika yatırımının oldukça önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bundan sonra kamuda da Passat kullanımına özen gösterilmesini istediği dile getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda da İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’ya “Volkswagen’in yatırımından sonra biz de sizin taksilerin tamamını Volkswagen’e çeviririz.” dediği öğrenilmişti.

Ayrıca Bkz.5 maddede Volkswagen'in Türkiye yatırımı

2020 yılında yapımına başlanması, 2022 yılında da faaliyete geçmesi planlanan fabrika 1,4 milyar euro yatırımla kurulacak. Yılda 300 bin araç üretilmesi planlanan tesiste yaklaşık 5 bin kişi istihdam edilecek. Manisa’da kurulacak fabrika, Alman otomotiv devinin dünya genelindeki 123’üncü fabrikası olacak. Söz konusu fabrika, son 20 yıldır Türkiye’de otomobil üretmek için sıfırdan kurulan ilk tesis olacak.

• Yıllardır Türkiyede otomobil üreten Toyotanın suçunu bi anlayamadım. Neden mesela yıllardır Toyota alınmadı devlet kurumlarına, Corolla alıp geçselerdi bu kadar tantanada olmayacaktı maliyetide şimdikinin belkide yarısı olacaktı. Onlar başka memlekette mi üretim yapıyor. Nedir bi VW grup sempatizanlığı şu ülkede anlamıyorum bir türlü.
  • gelip başka bir firma yatırım yapınca ne olacak. ona dönün satın passatlarımı diycek başkan:))

• Ne passatmış arkadaş yaa
  • Passat mı çekecekler yanlarına yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyde olduğu gibi burada da ayrımcılık ve bölücülük. Diğer üreticilerin kabahati ne? onlar üvey evlat oluverdi birden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasilerin butip açıklamalarını ciddiye almamak gerek siyaset
    ciddiyet ister bizim ülkemizdeki siyasetçiler şaka gibi insanlar
    ağızlarından çıkanlardan bi haberdirler

• Almanlar için güzel bir haber.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki audi başka firmanın 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passat candır 🙂 hayalimdeki arabadır kendileri.

• Passat alsınlar tabi biz ödüyoruz nasıl olsa

• Audi den Passat a çevirmek nedir ?? İkisi de wv ???>?

• Elegance 2000 cc tdi dsg 240 hp 4 motion: 498200 tl
  • Yerli otomobil hayalinin sonunu sıyırıp rafa kaldıracaklar yine..

Yerli marka, yerli otomobil yerine yerli üretim Volkswagen'e çevirirler insanları kandırma vaatlerini..

Yol yaptık yol yaptık, gelsin Alman, Japon, Amerikalı otomobil satsın, otomobil pazarı büyüsün diye.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Vergileri düşersen o arabayı alan biri devlete iki tane hediye etmiş oluyor zaten.

• Şaka maka Passatta yerli oldu :D
  • Audi hangi grubun😂 jeste bah

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.