|
Bildirim
|
Fetö artıkları gelir şimdi millete hizmet ediyorlar diye.
|
zaten saraylar,özel masraflar ve suriyelilere harcanan para ile ülkeyi baştan aşağıya kentsel dönüşüme sokardık.
AKP li adamların bunları gözüne gözüne sokmak işte bi 18 sene sürdü . şimdi bir çoğu kabul ediyor. 2023 seçimlerde bu ülkede çok şey değişecek çok. artık mansur olur yada imamson olur. farketmez ! 2 aday da kazanacak güçte. |
Hiç üzlümüyorum artık.Bunu alkışlayan kitle sürünen kitle bu kitle bu kafaya oy veriyosa yapacak birşey yoktur.Seve seve harcasım hatta 10 katı 20 katı olsun.Herkez hak ettiği şekilde yönetilir yapacak birşey yok benim çevremdede var bu sarayı savunan neymiş o saray devletin malı Recep Taip edoğanın değilmiş git çok isteyen çalışıp Cumhurbaşkanı olmalıymışım bu kafaya başka nediyebilirimki sürüm sürünsünler beyinleri yok olmuş artık.
|
Bu ilan etmeye cüret ettikleri kısmı. Gerçek bedel bence bunun 3-5 katıdır.
|
Pardon, yıllarca "Muteber Hocaefendi'miz" diye Pensilvanya'ya gidip Fetullah'in ayaklarını yalayanlar, FETO'ye "Hizmet" diyenler, FETO'nun kumpaslarına sahip çıkanlar, "Türkçe Olimpiyatları"nda konuşma sırası kapmak icin siraya girenler, tarikat şakirtlerini "ayni secdeye değerler" diye koruyanlar, sinav sorularını çalıp FETO'culeri devletin en kilit noktalarına atayanlar, kozmik odanın sirlarini FETO'ye verenler, FETO gercegini 20-30 yıldır anlatan insanlara ağza alınmayacak hakaretler edenler AKP'li degil miydi?
Haaaa, pardon "kandirildiniz" di mi? |
Yarasın reisimize. Ne sanıyordunuz koskoca reis 3 5binmi harcayacaktı, çok nankörsünüz !
|
1 kuruşum gitmişse Haram zıkkım olsun.. Çoluğu çocuğundan çıkar İnşallah..
|
Istediginiz kadar cirpinin. FETO kumpaslari icin "Ben Ergenekon'un savcisiyim" diyen Tayyip varken, AKP'nin devleti FETÖ'ye teslim edişini kimsenin üzerine yikamazsiniz.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |