Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya'da birkaç tane şehidimiz var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
14.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
302 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kortekes

Hangisine katılmamış ?
    İddiayı ortaya atan sensin, buyur kanıtı bekliyorum, ya kanıtla ya sus.
  • kortekes kullanıcısına yanıt
    Kardeş mesele chp meselesi değil. Anneler neden boşuna ağlasın ? Neden neden söyle bana! Kendi topraklarımızı korusak sonuna kadar! Ama ne işimiz var libyada idlibte. Yiyorsa siz gidin savaşın. Emir kulu ekmeği için çalışan insanları göndermeyin elin topraklarına!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanki Cehape çok üzülüyor şehitlere, terörist cenazelerinde en önde cehapenin genel başkanı vardı.
    şimdi bu haberde chp geçmiyor. chp'nin yanlışlarını başka konuda tartışalım. hatta isterseniz bu iddianızla ilgili konu açın orda konuşalım. konudan sapmamak adına bu şekilde bir öneri sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 22 Şubat 2020; 18:51:26 >
  • quote:

Sanki Cehape çok üzülüyor şehitlere, terörist cenazelerinde en önde cehapenin genel başkanı vardı.
    gittiğinde ne yaptılar biri en son yumruk atmıştı genel başkanına sen gider misin böyle birşey yapılsa.
  • Sayiyi bilmiyor mu simdi bu zati muhterem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam sayı alsak, hani bizim şehitlerimiz ya o bakımdan..
  • Libya'da ne isimiz var dedigimizde ümmet için ırraabiyaa diye anıranlar mabadını yırtanlar nerde?

Gidip siz ölün demistik niye hala burdasiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Maalesef.

• Bu tarz konular forumda tutmaz. Malum akpliler ilgilenmiyor bu konularla.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halatcelik -- 1 Mart 2020; 8:9:45 >
  • Sayın Cumhurbaşkanımızın hakkını yemeyelim.

Söyleminde iyileşme var en azından. "Kelle" yerine "birkaç şehit" diyor artık; bu da bir gelişmedir. Bardağın dolu tarafını görelim biraz da...
  • Vay anam vay ne hale gelmişiz...
  • İyi frag kasmışız 3-5 bizden gitmiş 100 onlardan. Dikkat edin de Putin gank atmasın.
  • kortekes kullanıcısına yanıt
    Sadece ego tatmin olsun diye insanların AKP saydırması yerine patlamasını CHP üstünde kullanması ne kadar acınası bir durum
  • Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154) şehit olmak herkese nasip olmaz
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun heaa çok inandırıcı.
  • mulina kullanıcısına yanıt
    ben demiyorum Allah diyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.