Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya'da birkaç tane şehidimiz var (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
14.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
302 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehit; vatanı için, namusu için canını verendir.

Libya ne bizim vatanımız, ne de bizim namusumuz.

O yüzden orada yitirdiğimiz canlar pisi pisine ölüme gönderilen gencecik çocuklardan başkası değil.

İki oğlum var, askere gönderirsem adam değilim.

Onları büyütürken her tür zorluğa göğüs geriyorum, yemiyorum yediriyorum, giymiyorum giydiriyorum, ama burunları kanamasın diye gençliğimi verip her şeyler uğraşıyorum...

Eeeee!!!

Benim böyle gözümden sakındığım evlatlarımı yollayacağım askere, yöneticilerimiz kendi egolarını tatmin için gönderecekler bizi ilgilendirmeyen yerler ve evladım ölecek öyle mi?

Ondan sonra da "VATAN SAĞ OLSUN"

Öyle vatan sağ olmasın, benim evladım pisi pisine gittikten sonra sağ olmasın; vatan da yıkılsın, dünya da yıkılsın...
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğine ciddi ciddi inandın mı?

Amerika ve rusya varken yunana 3ün1 i kalır.

Türkiye, amerika ve rusyanın sadece taşeronluğunu yapıyor uyuyorsun uyan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstihbarat da görevli şehitlerin ismi açıklanmaz , tören yapılmaz.
    Kuzey Irak'ta Suriye'de vs sayısız şehidimiz olmuştur.
    Özellikle fetö Bülent Arınç a suikast masaliyla kozmik odaya girip bütün istihbaratcilari deşifre ettikten sonra... Anlayana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

Şehit; vatanı için, namusu için canını verendir.

Libya ne bizim vatanımız, ne de bizim namusumuz.

O yüzden orada yitirdiğimiz canlar pisi pisine ölüme gönderilen gencecik çocuklardan başkası değil.

İki oğlum var, askere gönderirsem adam değilim.

Onları büyütürken her tür zorluğa göğüs geriyorum, yemiyorum yediriyorum, giymiyorum giydiriyorum, ama burunları kanamasın diye gençliğimi verip her şeyler uğraşıyorum...

Eeeee!!!

Benim böyle gözümden sakındığım evlatlarımı yollayacağım askere, yöneticilerimiz kendi egolarını tatmin için gönderecekler bizi ilgilendirmeyen yerler ve evladım ölecek öyle mi?

Ondan sonra da "VATAN SAĞ OLSUN"

Öyle vatan sağ olmasın, benim evladım pisi pisine gittikten sonra sağ olmasın; vatan da yıkılsın, dünya da yıkılsın...
    Amerika'nın dünyanın öbür tarafına gelip mudehale ettiği noktada
    Bizim Libya'da ne işimiz var diyen devşirme türk örneği
    Libya 4 asır bizim idi. Bugün ise mavi vatanın savunması Libya hükümetinin ayakta kalmasından geçiyor.
    M.Kemal Atatürk neden gitti o zaman Libyaya???

• Ak partili var mı konu da?

Yazıklar olsun.
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    Libya o zaman bizimdi. Şu anda değil.
    Ayrıca Kaddafi'nin devrilmesine yardım ederek Libya'nın bu hale gelmesinin aktörlerinden biri de biziz. O yüzden yanlış dış politika yüzünden benim evladım ölmemeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah Belanı versin nedeyim bıktık artık sizden bıktık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Libya o zaman bizimdi. Şu anda değil.
    Ayrıca Kaddafi'nin devrilmesine yardım ederek Libya'nın bu hale gelmesinin aktörlerinden biri de biziz. O yüzden yanlış dış politika yüzünden benim evladım ölmemeli.
    Kaddafi'nin devrilmesine son ana kadar Türkiye karşı çıktı.Ama baktı ki kurtramayacak kazanan tarafta olmayı seçti. İkinci dünya savaşı sonunda Türkiye'nin Amerika'nın yanında savaşa girmesi gibi oysa savaş boyu Hitler'e krom satiyorduk el altından.libya bizim kardeşimiz sayılır. Asla italyan işgaline boyun eğmediler.Ataturkle beraber mücadele ettiler ve hep bizim yanımızda oldular. Bugün Türkiye'nin savunması maalesef Libya'dan geçiyor. Doğu Akdeniz'de haklarımızı korumak için Libya da olmamız gereklidir.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    islam dini'nin evrenselliği arapça olduğunu söyleyerek, bu din'in arapların dini olduğunu itiraf etmiş oldun. meali okumakta bir şey yok. incilin de tevratın da türkçe mealine erişip okursun zaten. önemli olan ibadet dili. dediğine göre buda arapçaymış!
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    Savunma mı?

Bir tane dost bırakmadık, gittik Suriye'deki Devlete isyan eden teröristlere sahip çıktık, onlarla bir olduk, bataklığa saplandık.

Suriye'de devlete baş kaldıran bizin Suriye Özgür Ordusu dediğimiz teröristler ile bizdeki PKK arasında ne fark var?

İkisi de devletine baş kaldıran teröristler.

Dış ülkelerden birisi PKK'ya destek çıksa kıyameti koparıyoruz ama biz gidip Suriye devletine başkaldıran teröriste yardım ediyoruz. Sonunda ne oluyor. Onlarca şehit, milyonlarca asalak ile bataklıkta yaşa.

Rezil bir dış politikamız var, daha doğrusu bir dış politikamız bile yok.
  • Amman Arapların tırnağına taş değmesin...
    Bizden birkaç şehidin lafımı olur yeaaa
  • quote:

Savunma mı?

Bir tane dost bırakmadık, gittik Suriye'deki Devlete isyan eden teröristlere sahip çıktık, onlarla bir olduk, bataklığa saplandık.

Suriye'de devlete baş kaldıran bizin Suriye Özgür Ordusu dediğimiz teröristler ile bizdeki PKK arasında ne fark var?

İkisi de devletine baş kaldıran teröristler.

Dış ülkelerden birisi PKK'ya destek çıksa kıyameti koparıyoruz ama biz gidip Suriye devletine başkaldıran teröriste yardım ediyoruz. Sonunda ne oluyor. Onlarca şehit, milyonlarca asalak ile bataklıkta yaşa.

Rezil bir dış politikamız var, daha doğrusu bir dış politikamız bile yok.
    Ha Suriye Güneydoğuya girmiş,PKK'ya sahip çıkmış.Ha biz Suriye'ye girip Suriye devletinin terörist dediği ÖSO,IŞID'a sahip çıkmışız.
    Müslüman Kardeşler için tüm arap ülkeleri ile papaz olduk.Lanet olsun ya.Bana ne arabın şeriat isteyen yobaz Müslüman Kardeşler terör örgütünden.

• Her şeyin videosu var bunun neden yok?

• dünyada 1,5 miyar müslüman var sadece arap ırkından mı bu insanlar yada onlar arapça diye bu dinde oluyorsa boş bi çaba içinde mi oluyorlar
  • Şehit olurken bana mı sordular demesini beklerdim.

Bkz mavi marmara olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Amerika'nın dünyanın öbür tarafına gelip mudehale ettiği noktada
    Bizim Libya'da ne işimiz var diyen devşirme türk örneği
    Libya 4 asır bizim idi. Bugün ise mavi vatanın savunması Libya hükümetinin ayakta kalmasından geçiyor.
    M.Kemal Atatürk neden gitti o zaman Libyaya???

Alıntıları Göster
    Libya o dönem Osmanlı toprağı olduğu için Atatürk de bir Osmanlı subayı olduğundan üstlerinden gelen emiri uyguladığı için olabilir mi? Şunu söylemek çarpıtma değilse eğer düpedüz aptallıktan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Kaddafi'nin devrilmesine son ana kadar Türkiye karşı çıktı.Ama baktı ki kurtramayacak kazanan tarafta olmayı seçti. İkinci dünya savaşı sonunda Türkiye'nin Amerika'nın yanında savaşa girmesi gibi oysa savaş boyu Hitler'e krom satiyorduk el altından.libya bizim kardeşimiz sayılır. Asla italyan işgaline boyun eğmediler.Ataturkle beraber mücadele ettiler ve hep bizim yanımızda oldular. Bugün Türkiye'nin savunması maalesef Libya'dan geçiyor. Doğu Akdeniz'de haklarımızı korumak için Libya da olmamız gereklidir.

Alıntıları Göster

Kim karşı çıkmış?

Libya operasyonları için İzmir'in NATO'nun hava üssü olmasına kim izin vermiş?

• OZ44 kullanıcısına yanıt
    Bunlar o kadar zır cahil ki taptıkları adamın beyanına bile karşı çıkıyorlar. Ne demişti reis "bizim Libya da ne işimiz var ya hu?"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZ44

Kim karşı çıkmış?
    https://www.cnnturk.com/2011/dunya/03/25/komuta.natoda.hava.ussu.izmirde/611062.0/index.html

Libya operasyonları için İzmir'in NATO'nun hava üssü olmasına kim izin vermiş?

Alıntıları Göster
    İlk başında karşı çıktı sonra izin verdi dedim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.