Suriye'den gelen mültecilere Türkiye'nin kapılarını hep açık tuttuğunu söyleyen Cumhurbaşkanımız bu savaş döneminde Lübnan’dan gelenlere de kapıların hep açık tutulacağını belirtti. edit:turbo abiniz: Biz, tarih boyunca insanları ölüme terk etmeyen, yardıma ihtiyacı olan herkese kucak açan bir millet olduk. Bugün de aynı merhamet ve insanlık anlayışıyla hareket ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de, zor durumdaki insanlara yardım elimizi uzatarak onları korumak ve yaşama tutunmalarını sağlamak, milletimizin en temel değerlerinden biridir. Cumhurbaşkanımız doğru yapmaktadır. Cumhurbaşkanımızın bu kararı, insanlık onuruna ve evrensel değerlere uygun bir duruş sergilediğimizi gösteriyor. Savaşın acılarını en derinden yaşayan insanlara kapılarımızı açmak, Türkiye’nin her zaman vicdani sorumluluk taşıyan bir ülke olduğunu kanıtlıyor. Mültecilere yardım eli uzatmak, sadece bir zorunluluk değil, aynı zamanda insani bir görevdir ve bu tutum Türkiye’nin uluslararası alanda da saygınlığını artırmaktadır Ama siz bunu anlamıyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 20 Ekim 2024; 19:40:39 > |
Cumhurbaşkanımız: Lübnanlılara kapımız açıktır
-
-
Kadinlar ve 15 yas ve altı çocukları alabilirsin bunu anlarım
Ama 16 yaş üstü erkekleri alıyorsan lubnana iyilik değil kötülük edersin çünkü orada savaş olmasının sebebi zaten israilin bölge halklarını sürerek topraklarina konmak istemesi
16 yaş ve üzeri erkek ülkesinde kalıp direnmezse bir ülkesi kalmayacak geride suriyede bu hata yapıldı bak ülkenin 3te1i pydnin eline geçti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İnsanları ölüme terk etmek, hem ahlaki hem de insani değerlerle bağdaşmayan bir davranıştır. Her insanın yaşama hakkı kutsaldır ve bu hakkı hiçe saymak, insanlık onuruna yapılan en büyük ihanetlerden biridir. Zor durumdaki insanlara sırt çevirmek, sadece onları değil, aynı zamanda toplumsal vicdanı da yaralar. İhtiyacı olan birine yardım eli uzatmamak, insanlık dışı bir tutumdur ve toplumsal dayanışma ruhuna tamamen aykırıdır.
-
İnsanları ölüme terk etmek, bir toplumun vicdanını ve insanlık değerlerini kaybettiğinin en acı göstergesidir. Her birey, nerede doğmuş olursa olsun, yaşamaya ve korunmaya layıktır; bu hakka saygı duymamak, insanlık dışı bir ihmal ve zulüm anlamına gelir.
-
Reis bile bile oy kaybediyor....Toplumun her kesimi tepkili.
aşırı para lazım demek ki.
-
benim yazdiklarimi okumuyo msn sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Bir adam Resûlullah (s.a.s)'a gelerek şöyle dedi: 'Ey Allah'ın elçisi! Benim yanımda bir dinar para var, nereye sarfedeyim?' Hz. Peygamber; "Kendi ihtiyacın için sarfet." buyurdu. Adam: "Yanımda başka bir dinar daha var." dedi. Hz. Peygamber; "Eşine sarfet" buyurdu. Adam dedi: "Başka bir dinar daha var." Hz. Peygamber; "Çocuklarına sarfet" buyurdu. Adam: "Bir dinar daha var." dedi. Hz. Peygamber, onu da hizmetçisine harcamasını söyledi.
Son bir dinar daha olduğunu söyleyince de; "Sen onu nereye harcayacağını daha iyi bilirsin." buyurarak, bu konuda onu serbest bıraktı." (Ahmed b. Hanbel, II/251, 471; Nesâî, Zekât, 54).
Önce kendimize, eşimize, çocuklarımıza yani kendi vatandaşımıza Türk Vatandaşlarına harcama yapalım, sahip çıkalım. Sonra imkanlarımızı başka şeyler için harcarız.
İsrail'in ekmeğine yağ sürüyor. Adamlar boş arazileri sahiplenecek. Zerre kadar işten anlıyorsa...
ulan akp liler yok vicdan yok,insanlık,yok misafirperverlik dersiniz de 1 tane mülteciyi alıp evinizde misafir etmişliğiniz var mı? veyahut kiralık evinizi çok düşük rakamlara bu mültecilere verdiniz mi?
insanlıktan,vicdandan bahsedenler bu mültecileri köle gibi çalıştırıp çok az maaş veriyorlar,tabi ssk falan da yok.
sonra çıkıp hamaset siyaseti yapıyorlar.
-
Gelmesinler kardeşim isteyen varsa evinize alın tepe tepe kullanın. Ülkeyi mahvettiler Allah'ın izniyle "GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER"!
Cumhurbaşkanının açıklaması çarpıtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Muhaliflik gerçekten bu değil.
“Lübnan'da ciddi manada Türkmenler de var ve bu Türkmen soydaşlarımızı da bizler aynen içeriye alırız. Onlara da kapımızı açık tuttuğumuzu söyledim söylüyorum. Kapımız onlara açık” dedi.
Soydaşlarımız gelirse kapımız açık diyor !
-
bizim kapı maşallah herkese açık ama kimsenin kapısı bize açık değil
-
Birşey yazmayın dava açar. Böyle şeyler yapıyor.
-
Özkan kardeşimiz doğru söylüyor, ne yapıyoruz? Hep beraber alkışlıyoruz Özkan kardeşimizi. Kendisini aşmaya başladı bu günlerde bravoooooo ÖZKAAAAANNNNN.
-
Biz çıkalım bari. Kalabalık yapıyoruz.
-
fetö öldü darısı diğerinin başına
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Reis bile bile oy kaybediyor....Toplumun her kesimi tepkili. aşırı para lazım demek ki. |
bizim kapı maşallah herkese açık ama kimsenin kapısı bize açık değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X