Şimdi Ara

Cumhuriyet Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Cumhuriyet tıpta okuyorum Eğitim olarak iyi bir fakülte hocaları imkanları olsun gayet yeterli oturmuş bir sistemi var 50 yıla yakındır eğitim veriyor.Yurt imkanı gayet yeterli.KYK yurtları kampüste erkek yurtları 10 dk yürüme mesafesinde kız yurtları yürüyerek 20-30 dk mesafede ama kız yurdu için kampüs içinden ring otobüsleri sürekli getirip götürüyor.Yurtlar yeni yapıldı 3 kişilik banyo tuvalet içinde diye biliyorum ben kalmadım ama kalanlar fena değil diyor sadece yemekler konusunda şikayet eden arkadaşlar oluyor onun harici gayet iyi diyorlar.Şehir küçük bir şehir sonuçta aktivite olarak kafe var bolca .3 starbucks var 1 avm var 3 adet sinema var 1i avm de.1 adet devlet tiyatrosu var haftada 1 tiyatro gösterimi oluyor.Tabi şehir çok büyük olmadığı için çok aktivite beklememek lazım sosyalllik açısından tabi burda sosyallik açısından ne beklediğinede bağlı ben Antalyada yaşıyorum açıkçası çok aşırı sosyal biri değilim genelde evde takılırım yürüyüş yaparım denize giderim onun harici çok bir beklentim yok o yüzden Sivas bana öyle sıkıcı gelmiyor o yüzden sosyallikten ne beklediğinede bağlı biraz bu konular.Başka merak ettiğiniz şeler varsa yanıtlarım.

• eğitiminden memnunum ben hocalara ulaşmak çok zor değil küçük bir şehir ulaşım rahat dönem 2ye geçtim ben de areyouradyo abimizle bayagı konusmustum gecen sene :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garavel16 -- 11 Ağustos 2022; 15:42:47 >
  • bu konudaki mesajlar nereye gitti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.