Şimdi Ara

Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanı 'mikail13' Adlı Üye Sınırsız Banlansın Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
470 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sistemsistem7042

Yahu treth ne uzatiyorsun, rte ile ilgili abarti iceren bir konuya bir cumle yazmisligin var mi. Varsa cikar gorelim.

Alıntıları Göster

Konu göster bakalım abartıdan ne kast ettiğini merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Konu göster bakalım abartıdan ne kast ettiğini merak ediyorum.

Alıntıları Göster

Ohooo sen kaçak güreşe başladın arkadaş. Benim işlerim var hadi rastgele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemsistem7042

Ohooo sen kaçak güreşe başladın arkadaş. Benim işlerim var hadi rastgele

Alıntıları Göster

Gösterecek bir konun yoksa iddiada bulumamalısın yapacak bir şey yok.

• İlk seçimde iktidarı alınca bu ülkede bir tane Atatürk düşmanı bırakmayacağız hayırlısıyla. Az kaldı :)

• Güzel toplu blok konusu oldu. Daha önce tespit edemediğim 2-3 Atatürk düşmanını daha blok'ladım.

• Arkadaşlar konu gereksiz yere uzuyor.

Atatürk'e sevgi ve saygı farklı kavramlar. Evet sevmeyebilirsiniz bu hakkınızdır ancak saygısızlık etmek bu forumda yapabileceğiniz bir şey değil. Atatürk'ün yaptığı şeyleri de eleştirebilisiniz bunda da sıkıntı yok ancak iş bu boyutları aştığında cezasına katlanmak zorundasınız.

Bu konuda bir çok farklı görüş ve düşünce vardır. Doğrudur, yanlıştır ya da aptalca olabilir ancak bir hakaret ya da asılsız iftira içermediği ve Ulu Önder'in hatırasına saygısızlık içermediği sürece herhangi bir engellemeye maruz bırakmak forum ortamında kurallara uymaz.

Sizler bu tarz durumlarda şikayetlerinize devam ediniz. Hatta gerekiyorsa Cimere de yazabilirisiniz. Bazı konularda karar vermek bizim boyumuzu aşan işler. Bunu en iyi sayın savcılar bilirler.

Olayın gereksiz uzamaması için konuyu kapatıyorum. Bu konuda hassasiyetlerini dile getiren arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sayelerinde en azından bir açıklamada bulunup uyarımızı yaptık.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.