Şimdi Ara

CUMHURİYETTEN KAÇ SORU GELİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten 24 soru var 2-3 soru gelecekse milyon tane şeyi ezberlemeye gerek yok cumhuriyete çalışmak yerine 20 de 20 yapmaya uğraşmak daha mantıklı olmaz mı?

• Ayt deki 3 soru Tyt'deki geometri sorularının tamamyla eşit getirisi var birdaha düşün istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefin düşükse mantıklı

• Çoğu kişi bu şekilde düşünüyor 3 soru gelse bile standart sapmadan seni öne atar bir göz gezdir bence Cumhuriyete

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yine Vanda askerim kullanıcısına yanıt
    60kya kadar girersem tercih yaparım.Şuan tyt sınav ortalamalarım 73 74 arası ayt 27 28.

• yaranamadim kullanıcısına yanıt
    Harun ardicin cumhuriyet notlarına bakin. Cumhuriyete kitaptan çalışmayın o zaman.

Harun ardicin cumhuriyet notlarına bakin. Cumhuriyete kitaptan çalışmayın o zaman.

• Eğer 24 sorunun hepsi edebiyat olursa 10-11, Türkçe ile karışık olursa 5-6 bekliyorum ben. 5 taneden aza düşürmezler cumhuriyeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angut Adam

Eğer 24 sorunun hepsi edebiyat olursa 10-11, Türkçe ile karışık olursa 5-6 bekliyorum ben. 5 taneden aza düşürmezler cumhuriyeti.
    10-11 ne hocam ya :D dalga mı geçiyorsun en fazla 5 soru gelir rez.
  • zbrobljen kullanıcısına yanıt
    Sadece edebiyat olursa dedim. 56 sorudan 30-32 tanesi edebiyat oluyordu ve içinde 9-15 cumhuriyet oluyordu. Oranlarsak çok da mantıksız değil.

• Ben limtin el kitabından birkaç kez okuyup çıkmış soruları çözücem 20 net bana yeter Tarih coğrafya bakarım onun yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband 4.0 -- 5 Haziran 2018; 5:47:17 >
  • Limiti alıp sonundaki çözülmesi gereken sorular kısmını çözsen bile inanılmaz katkısı olur dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.