Şimdi Ara

Cunda' da Sevimli Bir Butik Otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bugün gazetede yazısını okuduğum bir oteli sizlerle paylaşmak istedim. Okuduktan sonra biraz araştırdım. Otelin adı Mola Cunda diye geçiyor. İsmini Latincede ''Yeldeğirmeni'' nden alıyor. Butik otel ve oda kahvaltı konseptinde. Beyazlıklar içinde bir otel kendisi. Fakat sanırım bir kısım orman yok edilerek oluşturulmuş otel o yönden olumsuz eleştiri aldı benden. Geçen yıl yapımı tamamlanmış. Ünlü mimar Tulya Madra dekore etmiş. Restorantında Ege ve Girit mutfağı hakimmiş. Twitter sayfasına baktım. Sabah kahvaltılarını, çay saatlerini paylaşmışlar. Ege' ye ait yiyecekler, organik besinler ön planda şahsen kanım ısındı bu otele. Haftasonları iki kişilik oda fiyatı 300TL, hafta içi 275TL. Fotoğrafları altta paylaşıyorum değerlendirilebilir diye düşündüm. Mola Cunda Butik Otel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 12 Mayıs 2014; 13:50:04 >

• Otel calisani misiniz? Yoksa sahibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedath

Otel calisani misiniz? Yoksa sahibi mi?

Hayır sadece beğendiğim otelleri ve konaklamayı düşündüğüm otelleri paylaşıyorum. İyi forumlar

• Butik benim tarzım değildir çocuklardan dolayı ama resimlere bakarsak belli bir kalitenin üzerinde gözüken bir yer. Sadece dinleneyim, kendimi yormayayım, zeytinyağlıların tadına bakayım diyorsanız gidilecek bir yer gibi duruyor.
    Şuna da bir bakarsınız.
    http://www.trip****or.com.tr/Hotel_Review-g297975-d4480763-Reviews-Mola_Cunda_Hotel-Ayvalik_Turkish_Aegean_Coast.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

Butik benim tarzım değildir çocuklardan dolayı ama resimlere bakarsak belli bir kalitenin üzerinde gözüken bir yer. Sadece dinleneyim, kendimi yormayayım, zeytinyağlıların tadına bakayım diyorsanız gidilecek bir yer gibi duruyor.
    Şuna da bir bakarsınız.
    http://www.trip****or.com.tr/Hotel_Review-g297975-d4480763-Reviews-Mola_Cunda_Hotel-Ayvalik_Turkish_Aegean_Coast.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 19 Mayıs 2014; 21:57:40 >

• wedath W kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMWX6-drive

+1

Dediğim gibi oteli beğendim ve paylaştım. Bu yaz tatilimde de Marmaris Turunç Otel' e gitmeden konaklayacağım. Bu kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.