Bildirim
Cüneyt Çakır Barcelona - Chelsea maçını yönetecek!....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yarı final maçını he? oha helal olsun -
helal olsunquote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
Yarı final maçını he? oha helal olsun -
şampiyonlar liginde hakem olarak en üst düzey maç yöneten kim oldu bilen var mı görünce bende merak ettim.Final yok herhalde bu yarı final ilk mi olacak daha önceden olmuşmuydu ?quote:
Orijinalden alıntı: *planet*
helal olsun
Alıntıları Göster -
Helal be FENERli hakem burdan farkını gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: *planet*
helal olsun
Alıntıları Göster -
Oha.quote:
Orijinalden alıntı: Avienova
Helal be FENERli hakem burdan farkını gösteriyor
Alıntıları Göster -
Vay be, ins barca erken koparır da cüneytin başı ağrımaz. Zaten %75topla oynayan bir takım varsa orada hakeme fazla iş düşmez
cüneyti iyi pişiriyor UEFA -
Valla Türkiye'nin en iyi hakemi, Fırat Aydınus da formda son zamanlarda (bizim maçlar hariç ). Cüneyt Çakır Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasında da maç yönetecek. Şimdi de bu, hep böyle devam eder inşallahquote:
Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç
Vay be, ins barca erken koparır da cüneytin başı ağrımaz. Zaten %75topla oynayan bir takım varsa orada hakeme fazla iş düşmez
cüneyti iyi pişiriyor UEFA
-
Bu adam nasıl buralara nasıl geldi hayretler içindeyim.Çok değil 2-3 sene önce oynattığı rezalet maçlar varı , hala daha Türkiyede net bir maç yönettiğini düşünmüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Avienova
Helal be FENERli hakem burdan farkını gösteriyor
Alıntıları Göster
ilginç -
Cüneyt Çakır taraftar baskısına yenik düşüyor , bence Fırat aydınus ondan çok daha iyi bir hakemquote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Bu adam nasıl buralara nasıl geldi hayretler içindeyim.Çok değil 2-3 sene önce oynattığı rezalet maçlar varı , hala daha Türkiyede net bir maç yönettiğini düşünmüyorum.
ilginç
Alıntıları Göster -
Vay bequote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Bu adam nasıl buralara nasıl geldi hayretler içindeyim.Çok değil 2-3 sene önce oynattığı rezalet maçlar varı , hala daha Türkiyede net bir maç yönettiğini düşünmüyorum.
ilginç
Alıntıları Göster
-
Tebrikler.Bence büyük başarı.Umarım devamı diğer hakemlerimizle beraber gelir.quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Vay be
Alıntıları Göster
-
collina 1 cüneyt 2 fırat 3quote:
Orijinalden alıntı: fatihterimingazi
Cüneyt Çakır taraftar baskısına yenik düşüyor , bence Fırat aydınus ondan çok daha iyi bir hakem
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: slymndgn
Cüneyt Çakır taraftar baskısına yenik düşüyor , bence Fırat aydınus ondan çok daha iyi bir hakem
Aynen bencede Fırat Aydınus daha iyi bir hakem oyuncularla iletişimi çok iyi saha içerisinde ki kart görmesini engelleyebilmek için oyuncunun önüne atlayıp rakip oyuncuya saldırmasını engelliyebilecek kadar karakterli bi adam -
ben de fırat'ı son zamanlarda çok beğeniyorum umarım o da buralara gelir ...quote:
Orijinalden alıntı: KfY_quote:
Orijinalden alıntı: slymndgn
Aynen bencede Fırat Aydınus daha iyi bir hakem oyuncularla iletişimi çok iyi saha içerisinde ki kart görmesini engelleyebilmek için oyuncunun önüne atlayıp rakip oyuncuya saldırmasını engelliyebilecek kadar karakterli bi adam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Valla Türkiye'nin en iyi hakemi, Fırat Aydınus da formda son zamanlarda (bizim maçlar hariç ). Cüneyt Çakır Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasında da maç yönetecek. Şimdi de bu, hep böyle devam eder inşallah
Bana göre en iyisi Fırat Aydınus her maçın altından kalkabiliyor. CL finali bile yönetse fazla heyecanlanacağını zannetmiyorum.Cüneyt Çakır'ın başarısı ayrıca sevindirici ben Fırat Aydınus'un da Avrupa'da maç yönetmesini isterim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Onursry
quote:
Valla Türkiye'nin en iyi hakemi, Fırat Aydınus da formda son zamanlarda (bizim maçlar hariç ). Cüneyt Çakır Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasında da maç yönetecek. Şimdi de bu, hep böyle devam eder inşallah
Bana göre en iyisi Fırat Aydınus her maçın altından kalkabiliyor. CL finali bile yönetse fazla heyecanlanacağını zannetmiyorum.Cüneyt Çakır'ın başarısı ayrıca sevindirici ben Fırat Aydınus'un da Avrupa'da maç yönetmesini isterim.
Aydınus bizim maçları kötü yönetiyor. Beşiktaşlı hakem dedikleri için baskı altında kalıp yanlış kararlar veriyor.
-
quote:
Beşiktaşlı Beşiktaşlı diye diye psikolojik baskı altına sokuyorlar Fırat Aydınus'u bence.
Fırat Aydınus Türkiye Ligi maçları için en iyisi bence. Cüneyt Çakır Avrupa'da gayet iyi maç yönetiyor. -
Firat Aydinus daha iyi bir hakem ama helal olsun Cuneyt Cakir a adam yavas yavas yukseliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: solidfbquote:
Beşiktaşlı Beşiktaşlı diye diye psikolojik baskı altına sokuyorlar Fırat Aydınus'u bence.
Fırat Aydınus Türkiye Ligi maçları için en iyisi bence. Cüneyt Çakır Avrupa'da gayet iyi maç yönetiyor.
Alıntıları Gösterquote:
FIFA kokartlı hakemimi Cüneyt Çakır, Barcelona-Chelsea arasındaki yarı final rövanş maçını yönetecek.
24 Nisan Salı akşamı TSİ 21.45'te Nou Camp Stadı'nda oynanacak karşılaşma, Çakır'ın kariyerindeki 8. Şampiyonlar Ligi karşılaşması olacak. Böylece Cüneyt Çakır, Türk futbolunda en fazla Şampiyonlar Ligi maçı yönetmiş hakem ünvanını kazanacak.
Cüneyt Çakır'ın kariyerindeki 56. uluslararası karşılaşma olan bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Fırat Aydınus'un dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek olacak.
Vay anasını
Benzer içerikler
- passolig para çekme
- aziz yıldırım mafya mı
- okul maçı tezahüratları lise
- pivot santrafor nedir
- flashscore oranı düşen maçlar
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X