Şimdi Ara

Cüneyt Çakır ....Rizzoli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cüneyt Çakırın İtalya İspanya öaçını hatırlayın. maça etki edecek hiç hatası yoktu. ama 7.2 verip eve gönderdiler.

bu akşamki almanya fransa maçını yöneten hakeme ddüdük astırması lazım uefa nın Cüneyt Çakır'a yapılanı baz alırsak. ha yapacak mı yapmayacak tabiki. 8.5 i verip geçecek. ama şu maçtaki hakemi görünce Cüneyt Çakır'a yapılan haksızlık gün gibi ortada.

• Her zaman söylüyorum Cüneyt Avrupa'daki en iyi hakem. İtalya-İspanya maçı, yönettiği en kötü maçtı, en kötü maçında bile çok göze batmadı. Çok rahat final yonetirdi bu turnuvada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penaltı kararı rezaletti.
    2. golde Neuer e faul var bariz şekilde.
  • Penaltı kararına laf ediyolar Allahım ahahahhahaha.

• 2.gol harbiden sakat

• Cüneyt Çakır banko final alır diyordum ben bu yıl , sonuçta yakın zamanda CL finalini almıştı,2014 de DÜNYA KUPASI yarı final maçını yönetti ve sürekli zorlu maçlara atanıyordu CL de .

Neden böyle yaptılar anlamadım . Bi anda sildiler adamı .

Bu arada Rizzolinin kritik hatası olmadı bence . Penaltı %100 penaltıydı tartışmaya gerek yok .

Finali de Rizzoli yönetmeyecekse kim yönetecek ? Bence Cüneyt bu finali hak etmişti son 2 yıldaki performansıyla , o kadar zorlu maçı yönettikten sonra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 8 Temmuz 2016; 0:33:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KVP ERSOY ULUBEY KİMDİ
    3 yıl önce açıldı
    Diriliş (Ertuğrul Gazi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Penaltı kararı rezaletti.

Faul yok orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Cüneyt Çakır banko final alır diyordum ben bu yıl , sonuçta yakın zamanda CL finalini almıştı,2014 de DÜNYA KUPASI yarı final maçını yönetti ve sürekli zorlu maçlara atanıyordu CL de .

Neden böyle yaptılar anlamadım . Bi anda sildiler adamı .

Bu arada Rizzolinin kritik hatası olmadı bence . Penaltı %100 penaltıydı tartışmaya gerek yok .

Finali de Rizzoli yönetmeyecekse kim yönetecek ? Bence Cüneyt bu finali hak etmişti son 2 yıldaki performansıyla , o kadar zorlu maçı yönettikten sonra .

1. si pogbanın dizi alman oyuncuya resmen tecavüz ediyor net penaltı. pek fransız rejisi göstermedi ama digiturkplay den geri alıp dikatlice izledim. maç daha 0-0 dı. 2 si 2. golde net faul var. ayrıca vermediği ciddi fauller var

• quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Penaltı kararı rezaletti.

Faul yok orda.

nasıl yok=

Neuer topu önüne doğru çeldi. Önünde birisi sırtını dayadı. Kaleciye dokunamazsın içerde top Neuerin kontrolündeydi.
  • Cüneyt Çakır kötü bir turnuva geçirdi bunu kabul edip başka abuk sabuk konu başlıkları açılmaması temennisi ile iyi geceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.