|
Bildirim
|
Aynen ya sıktı artık. Ertuğrul Gazi amma entrika çevirmiş be kardeşim. Bizansta yoktur böylesi Sonra birde millet biz tarihimizi bu diziden öğreniyoruz falan gibi fanatiklikler yapıyor. Ne tarihi ya uzaktan yakından alakası yok. Politik emellere alet olması da ayrı bir şey. Goebbels gelse bunları ayakta alkışlar. Dizide Turgut Alpı oynayan oyuncu instada bir fotoğraf paylaşmış giyimi spor modern tarzda altına biri yorum yazmış bu ne abi kefereler gibi giyinmişsin. Bu nedir ya?
|
Malkoçoğlundan özür diliyoruz.Yıllarca dalga geçtiğimiz için.Daha beterleri varmış meğer millenium çağında.
|
benim çevremde izlemeyen yok.senin çevrende sıkıntı var.yada çevren varmı |
Yine reyting diye ağalmaya başlamışlar her sene ağlayacaksanız ayrı bir konu açın konuyu kirletmeyin kardeşim. Bukadar canınızı sıkıyorsa bu konu sol üst köşede gizle seçeneği ile konuya ulaşamzsınız. Hazımsızlığınız ne tam olarak anlamadım gayet iyi bir dizi. Ha bizanslılar veya o kısımda olanların canını sıkacak biraz bu dizi ama bence türkiyenin en kaliteli işlerinden biri.
|
Dizi gayet iyi gidiyor.şu özenti toplum kompleksinden bir türlü kurtulamadık.devamlı bir yabancı hayranlığı falan.orta da ciddi bir emek var.şu dizide hadi senaryoyu geçtim kılık kıyafetleri için bile saygıyı hak ediyor.
|
Kaleye kaldırım taşı fırlatacaklar heralde. O nasıl mancınık lan
|
Kardeş ne kadar cahilce cevap vermişsin. Damarına mı bastı adam bu kadar sert bir cevap yazdın? Bu diziyi izlediğinde milli değerlerine sahip çıkmıyorsun. Alt tarafı dizi işte. Diğer bahsettiğin diziler gibi. Yok İngiltere krallarına hakaret edilmezmiş yok kirli tarihleri falan ayrı komik Şu konuya her girdiğimde sizin gibi basit ve ezbere sözler yazan birkaç kişi oluyor. Neyse sakin olun. Ayrıca yabancı dizi izleyince medeni olunmuyor. Zaten sizin gibiler medeniyetin anlamını da bilmez. Kendince değiştirip söyler.
|
Anlaşıldı,siz dizinin reklam bölümünde görevlisiniz.Kaliteyle yada gerçekle işiniz yok.Hadi rastgele.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 17 Temmuz 2014; 5:43:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|