Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksek kaliteli halini internete yüklerler mi ?
  • Kanlı sahnelere biraz daha ağırlık verirseler ki bizim millet buna bayılır, o zaman bu diziyi kimse durduramaZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tapınakçıların komutanı gizli gizli duvarı tırmanıp kendi kalesine girdi..Daha sonra birisini öldürüp yukardan atladı tam o sırada dedim bu adam kesin assassin :D Ve aklıma assassin's creed geldi..Güzel dizi umarım böyle devam eder..Fakat şu var bizim dizi yapımcıları hala şu uzun süren dizilerden vazgeçmediler..2 saat boyunca boş olacağına dizi yabancı diziler gibi 45-50 dk dopdolu olsun daha iyi olur..
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    fragmanda vardı haşhaşiler
  • FRagmanlarına baktım da sanırım,izlenebilir bir dizi yapmışlar...
  • EYVALLAH
  • Yanliz ben hiç bebek yada cocuk görmedim

• Kafa kesme ve kan oğlan sahnelerde sansür yoktu. Umarım böyle devam eder. İlk bölüm iyiydi ama fazla uzun tutmuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Yanliz ben hiç bebek yada cocuk görmedim

Halimenin kardeşi vardı çocuk olarak birde Ertuğrul un kardeşi de vardı evet evet iki çocuk gördüm ben..

• İlk bölüm gayet iyi olmuş , özellikle müzikler çok hoşuma gitti :)) Sonu reaksiyon gibi olmaz umarım.

• Müzikler çok hoşuma gitti. Güzel bir dizi olacağa benziyor.
  • Çok iyi değilmiydi ya, aksiyon sahneleri filan ortalamamızın oldukça üstündeydi, oyunculuklarda güzel, konu zaten çok iyi, eğer böyle devam ederse kimse tutamaz bu diziyi, reytingleri merak ediyorum ne oldu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

Çok iyi değilmiydi ya, aksiyon sahneleri filan ortalamamızın oldukça üstündeydi, oyunculuklarda güzel, konu zaten çok iyi, eğer böyle devam ederse kimse tutamaz bu diziyi, reytingleri merak ediyorum ne oldu acaba

İlk 3'e kesin girmiştir bence

• Uzun süredir beklediğimiz dizi nihayet izleyiciye kavuştu, ilk bölüm gayet güzeldi, sahneler, kalite, ses, karakterler başarılı buldum. En çok düşündüren dizide sürekliliği sağlayabilecekler mi? Umarım diğer bölümleri daha iyi olur.
    Teşekkürler

• tam bir zırva o zaman ki türkler arap selamı mı veriyormuş hangi kaynakta yazıyormuş daha baba ishak olmamış adamlar kendi atalarından bihaber
  • P4P800 kullanıcısına yanıt
    Hepsine katılıyorum.

Birde Engin Altan'ın sol eliyle kılıç kullanması çok ilginç geldi bana nedense, kılıç sahneleri hoşuma gitmedi. Role girmiş, yakışmış rol ama, işte o sol elle kılıç. Engin Altan solak, Ertuğrul Gazi sanırım solak değilmiş.
    Bir de Robert De Niro Mevlana rolünde oynayacakmış deniliyor. Hadi bakalım.

Edit: Şimdi baktım da ilk yayınlanan tanıtım fragmanında eleman sağ elle kılış sallıyor, sağ elle ok atıyor, bu nasıl iş, engin altan oynamamış demek o fragmanlarda. Muhtemelen casttan önce çektiler fragmanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 11 Aralık 2014; 1:25:04 >
  • Kaliteli, konusuda süper aynı kalitede devamı gelir inşallah. Bıktık ensest dizilerden şöyle kaliteli dizileri görmek istiyoruz artık.

• Kayı Boyu bu kadar müslümanlığı yaşıyor muydu ? Eyvallah, Allahın İzni, Gökkubbe noluyor lan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.