Çarpı (bu biraz klasik bir fıkra ama ) Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş,dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış ve bizi temsilen de Namık katılmış.Her postadan sonra da duvara çarpı atılıyormuş.Neyse alman başlamış 1,2,3 tıkanmış.İngiliz başlamış 3,5,7 o da tıkanmış.Fransız 15,20 derken o da kalmış.Bizim Namık başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor.Bakmış kadın iş kötü,Namıkın duracağı yok,bizimki 95.yi yaparken yok efendim bu 94. diye tutturmuş.Namık:Olur mu hanfendi 95 oldu,burada boşuna mı çarpı atıyoruz,sayıyoruz dese de kadın dinlemiyor hayır bu daha 94.diyormuş.En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış:S*kerim şimdi çarpını da seni de,sil hepsini sıfırdan başlıyorum.
Bok yarışması namık kemal bir gün bok yarışmasına katılır.üç kıtadan yarışmacılar gelir.biirinci yarışmacı bi zıçar bin metrekarelik alan.ikincisi üç bin metrekarelik alan.üçüncüsüde beşbinlik alana zıçar.sıra bizim namı kemale gelir.namı kemal bi zıçar ortalığı bi toz bulutu sarar.biraz sonra bakarlarki hiç bişey yok ertesi gün haberlerde aynen şu yazılmış: Çine bok yağdı.........
İstanbuldan Bir gün İtalyanın Roma kentinde Dünyanın en büyük marrkalısını seçme yarışması yapılıyormuş. Yarışmaya adaylar Nam-ı Kemal, Alman, Rus ve Arap. Neyse! yarışma başlamış. Rus çıkarmış okşamış! okşamış! 3 metre 72 santim. Alman çıkarmış 3 metre 75 santim. Arap bi çıkarmış 6 metre 99 santim. Bütün stad tezahurata başlamış! Fakat bizimki ortalıklarda yokmuş. Herkes bizimkinin korkup kaçtığını düşünmüşler. Tam yarışma sona ererken. Dağların arasından büyük bir gürültüyle büyük bir nesne(marrak) stada düşmüş. Ucunda da bir not. Kusura bakmayın. Acil işlerimden dolay yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
2.sini hiç duymamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: kaiberdono
2.sini hiç duymamıştım
Bu Nam-ı Kemal fıkraları çok güzel ya
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
Bu Nam-ı Kemal fıkraları çok güzel ya
Alıntıları Göster
quote:
Dağların arasından büyük bir gürültüyle büyük bir nesne(marrak) stada düşmüş. Ucunda da bir not. Kusura bakmayın. Acil işlerimden dolay yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
quote:
Dağların arasından büyük bir gürültüyle büyük bir nesne(marrak) stada düşmüş. Ucunda da bir not. Kusura bakmayın. Acil işlerimden dolay yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
fıkraları güzel de bir yerde uzlaşalım bu karakterin adı nam-ı kemil mi yoksa namık kemal mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
fıkraları güzel de bir yerde uzlaşalım bu karakterin adı nam-ı kemil mi yoksa namık kemal mi?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Dietime
Alıntıları Göster
Cok quseLmiş eLLerine sagLık
quote:
Orijinalden alıntı: tarzanlar45045
Cok quseLmiş eLLerine sagLık
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Dietime
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Alıntıları Göster
bunlar yüzünden mi 30 günlük ban yedi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: tracy
bunlar yüzünden mi 30 günlük ban yedi acaba
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: hasanswf2
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bi tane buldum netten Bombaaaa
Nam-ı Kemal, Japon, Alman ve İngiliz en çok kimin karpuz taşıyacağı üzerine iddiaya girerler. Jopon der ki: - Ben iki tane taşırım.. Koltuklarımın altına birer tane alarak. İngiliz der: - Ben de 4 tane taşırım.. İki tane koltuk altlarıma, iki de omuzlarımın üstüne alırım. Alman da der ki: - Ben de beş tane taşırım.. Herkes şaşırır nasıl taşırsın? - İki tane koltuk altına alırım, iki tane omuzlarımın üstüne, bir tane de önüme takarım demiş. Sıra Nam-ı Kemal e gelmiş, o da 9 tane taşırım demiş.. Nasıl? demişler.. - İki tane koltuk altına, iki tane omuzlarıma alırım.. Almanı da önüme takarım
quote:
Orijinalden alıntı: hasanswf2
Nam-ı Kemal, Japon, Alman ve İngiliz en çok kimin karpuz taşıyacağı üzerine iddiaya girerler. Jopon der ki: - Ben iki tane taşırım.. Koltuklarımın altına birer tane alarak. İngiliz der: - Ben de 4 tane taşırım.. İki tane koltuk altlarıma, iki de omuzlarımın üstüne alırım. Alman da der ki: - Ben de beş tane taşırım.. Herkes şaşırır nasıl taşırsın? - İki tane koltuk altına alırım, iki tane omuzlarımın üstüne, bir tane de önüme takarım demiş. Sıra Nam-ı Kemal e gelmiş, o da 9 tane taşırım demiş.. Nasıl? demişler.. - İki tane koltuk altına, iki tane omuzlarıma alırım.. Almanı da önüme takarım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 1lk4
milli maç sonrası iyi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: beni sew
quote:
Orjinalden alıntı: 1lk4
milli maç sonrası iyi geldi
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Tiesto55
Alıntıları Göster
Zengin bir adam gazeteye ilan vermiş. aşagıdaki adresteki bayanla cinsel ilişkiye girip ponu bagırtabilene 100 bin ytl verecegim. Bir sürü başvuru olmuş kapıda da görevliler var. Bir kişi gelmiş kapıda sormuşlar kaç cm diye Adam 60 cm demiş. nöbetçiler bu adam bağırtabilir demiş. Girmiş denemiş olmamış. başka bir adam gelmiş ona sormuşlar 80 cm demiş. artık bu yapar edasıyla nöbetçiler içeri giresine izin vermiş bu adamda ses çıkartamamış. Daha sonra başka bir adam geliş 1 metre demiş. artık görevliler bu adam kesin yapar havasındalar ama bu adamda başaramamamış. Akşam vakitlerinde Namık Kemal gelmiş onada sormuşlar kaç cm diye namık kemal 50 demiş. içeri girmiş ama görevliler hiç şans vermiyor. kimler beceremedi bu mu becerir diyorlar. Ama kısa süre sonra kadın bağırıyor. herkes şaşkın bir biçimde nasıl oldugunu alamaya çalışıyor. Çıkışta Namık kemale anlatıyorlar:"Boyu 1 mt olanlar geldi beceremedi se nasıl 50 cm ile başardın bu işi? Namık Kemal:
---heee pardon ben kalınlıgını sordunuz zannettim
quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2
Zengin bir adam gazeteye ilan vermiş. aşagıdaki adresteki bayanla cinsel ilişkiye girip ponu bagırtabilene 100 bin ytl verecegim. Bir sürü başvuru olmuş kapıda da görevliler var. Bir kişi gelmiş kapıda sormuşlar kaç cm diye Adam 60 cm demiş. nöbetçiler bu adam bağırtabilir demiş. Girmiş denemiş olmamış. başka bir adam gelmiş ona sormuşlar 80 cm demiş. artık bu yapar edasıyla nöbetçiler içeri giresine izin vermiş bu adamda ses çıkartamamış. Daha sonra başka bir adam geliş 1 metre demiş. artık görevliler bu adam kesin yapar havasındalar ama bu adamda başaramamamış. Akşam vakitlerinde Namık Kemal gelmiş onada sormuşlar kaç cm diye namık kemal 50 demiş. içeri girmiş ama görevliler hiç şans vermiyor. kimler beceremedi bu mu becerir diyorlar. Ama kısa süre sonra kadın bağırıyor. herkes şaşkın bir biçimde nasıl oldugunu alamaya çalışıyor. Çıkışta Namık kemale anlatıyorlar:"Boyu 1 mt olanlar geldi beceremedi se nasıl 50 cm ile başardın bu işi? Namık Kemal:
---heee pardon ben kalınlıgını sordunuz zannettim
Alıntıları Göster
Kimden en çok sperm çıkıcak yarışması yapılır kabalaık toplanır adaylar gelir. ilk aday 1.5 ltlik pet şişeyle gelir. Başka bir adayın elinde bir kova vardır. bir aday 19 ltlik boş damacana getirmiştir. birde namık kemal eli boş gelmiştir. Herkes şişesini doldurur sıra namık kemale gelince mikrofonu alıp anons yapar:
---Lütfen yüzme bilmeyenler alanı terketsin
quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2
Kimden en çok sperm çıkıcak yarışması yapılır kabalaık toplanır adaylar gelir. ilk aday 1.5 ltlik pet şişeyle gelir. Başka bir adayın elinde bir kova vardır. bir aday 19 ltlik boş damacana getirmiştir. birde namık kemal eli boş gelmiştir. Herkes şişesini doldurur sıra namık kemale gelince mikrofonu alıp anons yapar: