Şimdi Ara

Cup Mu Scoter Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
19.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her tarzın bir sevdalısı var. hangisini sevecekseniz tercih odur. Bana göre scooter.
  • Cub evet az yqkar ama suzuki cub tarzi az yakat scooter piyasasinin az yakan modelini cikarcak..Suzuki adresss var 113 cc 14 jant koltuk alti 20 kg alan enjeksiyonlu 97 kilo. 5.2 litre ile 255 km .100 kmde 2 litre yakiyor. Piyasanin en az yakqn scooteri olcak. 14 jant olmasi iyi yol tutusu ve konfor saglicqktir. Suzukinin sitesinden inceleyin. 1 haftaya bayilerde olcakt ir
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104656178&p=1#104656178

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ozen0707 -- 17 Nisan 2015; 8:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehiriçi scooter tabiki ayrıca cup parçası ucuzda scooter cok mu pahalı ? al bi scooter kafan rahat olsun kardeş
  • bu motor şehir içi motoru ya gazı açıyorum yandan rüzgar oluyor bariyerlere doğru çekiyo bugün otoyola çıktım eziyodu kamyonlar tırlar beni habire sıkıştırdılar beni sağ çizgiye kadar düz 3 şeritli yolda yol istediler arabalar sağımdan falan geçtiler siz siz olun 100 lük cupla uzun yola çıkmayın bi 50 km yol yaptım yapmaz olaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 28 Nisan 2015; 17:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrikçi

bu motor şehir içi motoru ya gazı açıyorum yandan rüzgar oluyor bariyerlere doğru çekiyo bugün otoyola çıktım eziyodu kamyonlar tırlar beni habire sıkıştırdılar beni sağ çizgiye kadar düz 3 şeritli yolda yol istediler arabalar sağımdan falan geçtiler siz siz olun 100 lük cupla uzun yola çıkmayın bi 50 km yol yaptım yapmaz olaydım

Cub a zaten koylü motoru deniyordu sanırım. Şehir ve otobana çok uygun bir araç olmadığını. Koy yollarına uygun bir araç olduğunu duymuştum.

Şehrin ve dar sokakların kralı scooter demişlerdi. Uzun yol için de büyük motorlar. Özellikle touring.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 28 Nisan 2015; 22:00:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: İbrikçi

bu motor şehir içi motoru ya gazı açıyorum yandan rüzgar oluyor bariyerlere doğru çekiyo bugün otoyola çıktım eziyodu kamyonlar tırlar beni habire sıkıştırdılar beni sağ çizgiye kadar düz 3 şeritli yolda yol istediler arabalar sağımdan falan geçtiler siz siz olun 100 lük cupla uzun yola çıkmayın bi 50 km yol yaptım yapmaz olaydım

Cub a zaten koylü motoru deniyordu sanırım. Şehir ve otobana çok uygun bir araç olmadığını. Koy yollarına uygun bir araç olduğunu duymuştum.

Şehrin ve dar sokakların kralı scooter demişlerdi. Uzun yol için de büyük motorlar. Özellikle touring.

doğrudur hocam bütçe yok işte katlanıyoruz cupa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 28 Nisan 2015; 22:49:53 >

• rahatlık ve konfor olarak scooter...bazılarıda demişki uzun yol ise cup daha iyi diye...cup la uzun yolamı gidilir o titreşimle..ben scooterle şehirler arası gittim banamısın demedi.o yolu cupla gitseydim 5 kere dinlenmem gerekirdi..150 lik bir scooter uzun yolda kurşun gibi gider cup 70 ten sonra her yeri oynamaya başlar..bi ara scooteri satıp cup alacaktım denemek için bindim eşşeğe biner gibi..ha yakıt ve sağlamlık olarak cup derim
  • revmez42 R kullanıcısına yanıt
    dediklerinize katılmakla beraber cub scooter gibi degil benim açımdan cub daha kullanıslı ve daha rahat. scooter da denge saglayamıyorum su zamana kadar bir kere fiddle II ye bindim o da cok kısa bir sure, ama cub olarak mondialin iki modeline bindim, vitesli olarak da honda ace cbf cbr yamaha ybr mondial zone ktm duke kuba superlight gibi bir çok modeli kullanma ve bir kacını da daha uzun sure kullanma fırsatım oldu. ne yazık ki scooter hala en korktugum motor turudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 17 Mart 2016; 0:20:39 >
  • 5 bin lira altı scooter alınmaz alayı çöptür
  • arkadaşlar ehliyetim yok köyde kullanabileceğim bir motor arıyorum maks. 3.5 bin tl.
    Cub veya scooter rahat olması lazım scooter köyde gidermi veya cub çokmu sallanıyor kararsızım
  • hakankocdemir H kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirim diyorsan bajaj boxer dostum, debriyajlı ama cub gibi kolaydır kullanımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 26 Nisan 2016; 14:42:52 >
  • hakankocdemir H kullanıcısına yanıt
    Ege koylerinde mondial cublar kullaniliyor arkasina sepet takip sebze meyve tasiyorlar. Tavsiye ederim 80 den sonra titresim var korkutacak kadar hemde. Arkadasin dedigi gibi boxer da harika is gorur ama fiyat farki acisindan cub derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabıkı cub daha guvenlidir. Yol tutusu iyidir. Frenleme iyidir. Az yakar. Scooterla karşılaştırılamaz bile scooter sadece gosteriş amaaçlı uretılmış şirin motorlardır. Viraj kabılıyetı cok dusuktur. Olum makınesidir.
  • Bende cok kararsizim yazlikta kullanicam mo dial yetkili saticisi var. Yillarca vitesli kullandim. Ama cub hic kullanmadim cok mu titriyor. Vites degistirince nasin titriyormu cunku debriyaj yok. Yada mondial scooteralinir mi cabuk mu dökülür acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahidi

Bende cok kararsizim yazlikta kullanicam mo dial yetkili saticisi var. Yillarca vitesli kullandim. Ama cub hic kullanmadim cok mu titriyor. Vites degistirince nasin titriyormu cunku debriyaj yok. Yada mondial scooteralinir mi cabuk mu dökülür acaba

Üzerine biraz daha koy temiz honda spacy falan bul. Olmadı sym fiddle2 2. elleri de iyidir.
  • Hangi tür motor alacağın, kullanma şekline ve çevre şartlarına çok bağlı. Dangıl dungul yollarda dolaşacaksan, ardında sürekli bir artçı olacaksa, sık sık 30-40 kilometreyi aşan yollar yapacaksan, cub muhtemelen biraz daha iyi olacaktır. Yok eğer civardaki bakkala çakkala gidip geleceksen, yolların düzgün ise ve işin zevkini çıkartmak niyetinde isen, o zaman scooter düşünmelisin.

Mondial (ve genelde Çin malı) düşmanlarının sözlerine pek kulak asma. Hele elinden iş geliyorsa, Mondial'den şaşma. Ama diyorsan ki bende para çok, paramı gömecek yer arıyorum, hayatta elime tornavida almadım, yedek parçası pahalı olsa da dert değil, ustası Çinli motorun ustasından daha fazla bilmese de önemi yok, işte o zaman üçe beşe bakmadan gidip en fiyakalı Capon harikasını çek altına, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahidi

Bende cok kararsizim yazlikta kullanicam mo dial yetkili saticisi var. Yillarca vitesli kullandim. Ama cub hic kullanmadim cok mu titriyor. Vites degistirince nasin titriyormu cunku debriyaj yok. Yada mondial scooteralinir mi cabuk mu dökülür acaba

köy yollarında bir zaman sonra cup sıkıntı çıkarıyor.titreşim yüzünden yoldan vidaları toplarsın. onun yerine debriyajlı al
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Dostum vites degistirince cok mu fark ediliyor. Hondaninda cub modeli var 97 cc mtv den muaf. Onuda alabilirim vidalari dokulmez sanirim. Kesin bildigim şu mtv odemek istemiyorum ve 2 kisi binicem 50cc sanirim olmaz. Çinli scootere ne dersiniz
  • Mtv odemek hic istemiyorum zaten surat yapmiycam. Kalitelimidir bilmemama tvs pep var 90cc. 2 kisi binicem ben 75kg esim 55kg hatta cocukta 6 yasinda yazikta doga tabiat gezmek isterim.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Dostum bir defa mtv odemek hic istemiyorum. Artci hep tasiyacagim toplam 150 kilo bile olabiliriz. Surat hic yapmam en fazla 40 -50 km. İddali markalarda 100cc alti scooter yok. Tvs pep modeli var iyi diyorlar yada honda cub. Valla elimden her is gelir ama cinli scooterlerden korkarim. Cinli cub olabilir. Cublarda vites degistirirken cok mu hissediliyor. Titresim. Honda cubda da olur mu acaba dostlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.