Şimdi Ara

Curiosity'nin sırrı gün yüzüne çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Geçtiğimiz yılın kasım ayında "Küpün içinde ne var?" sorusuyla karşımıza çıkarak, birçok mobil oyuncuyu merak içerisinde bırakan Curiosity'de nihayet sona gelindi.

Hatırlayacağınız üzere katmanlardan oluşan bir yapıdaki küpü bünyesinde barındıran Curiosity'nin sırrını sadece küpe son darbeyi vuran oyuncu öğrenebilecekti. Curiosity'nin yapımcısı 22 Cans'ın başındaki isim Peter Molyneux'un "hayat değiştirebilecek türden" olarak tanımladığı sırra erişen isim ise, Edinburgh'dan Bryan Henderson oldu.

Henderson, sırrı ilk elden öğrenmenin yanı sıra Molyneux'un tanrı simülasyonu türündeki yeni projesi Godus'ta bir tanrıya ismini verecek ve oyunun satışlarından bir miktar pay alacak. Ayrıca, Henderson'ın Godus'un dünyasına istediği gibi yön verebileceğini de belirtelim. 

• Yanlış anlamadıysam oyunu her oynayan oyundan pay alacak :D

• Nedir bu insanlardaki tanrı/tanrıça olma hayali böyle?

Üstelik kimisi bir Yaratıcıya inanmaz ama oyunlarda tanrı olmak fikrine bayılır.

• Sivilceli ergen bir arkadaşımız almış. Zaten başka kim oturup uğraşacak 20 milyar küp kırmakla. :) İtiraf etmeliyim ben saçma sapan birşey bekliyordum. Yanlış anlamayı önlemek için açıklayalım. Godus oyununda tanrı olacak çocuk. Aslında bu gerçekten hoş birşey. Lagaluga yapmaya gerek yok. Kim istemez bir oyuna hükmetmeyi. Ha oynayan diğerleri için saçma olacak o başka. :)

Ama hayat değiştirecek olay o değil şu : Çocuk oyunu her oynayan kişi itibariyle para alacak. Mobil oyunların geldiği durumu düşünüce insan "keşke ben de birkaç güp gıraydım yaw" diyor içinden. Öyle ya da böyle hatırı sayılır bi para elde eder çocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pondera

Sivilceli ergen bir arkadaşımız almış. Zaten başka kim oturup uğraşacak 20 milyar küp kırmakla. :) İtiraf etmeliyim ben saçma sapan birşey bekliyordum. Yanlış anlamayı önlemek için açıklayalım. Godus oyununda tanrı olacak çocuk. Aslında bu gerçekten hoş birşey. Lagaluga yapmaya gerek yok. Kim istemez bir oyuna hükmetmeyi. Ha oynayan diğerleri için saçma olacak o başka. :)

Ama hayat değiştirecek olay o değil şu : Çocuk oyunu her oynayan kişi itibariyle para alacak. Mobil oyunların geldiği durumu düşünüce insan "keşke ben de birkaç güp gıraydım yaw" diyor içinden. Öyle ya da böyle hatırı sayılır bi para elde eder çocuk.

Noktaların ırzına geçtin resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Böyle şeyler yazmadan önce iyice bakmanı tavsiye ederim. Eksiyi basmışsın ama ekrana yaklaşıp bakma zahmetine girmemişsin. Bizim memleket zaten herşeyi çok bilen insanla dolu. Otursun iyi ahkam kessinler. İcraata gelince fısss. Devam böyle arkadaşlar, az kaldı muhassır medeniyetler seviyesine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pondera -- 28 Mayıs 2013; 13:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Nedir bu insanlardaki tanrı/tanrıça olma hayali böyle?

Üstelik kimisi bir Yaratıcıya inanmaz ama oyunlarda tanrı olmak fikrine bayılır.

Yaratıcıyı insan yarattığına göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed

Yanlış anlamadıysam oyunu her oynayan oyundan pay alacak :D

Yanlış anlamışsın. Son küpü kıran arkadaş, yeni oyundan pay alacak.

• ateyizler basmış:

• quote:

quote:

Böyle şeyler yazmadan önce iyice bakmanı tavsiye ederim. Eksiyi basmışsın ama ekrana yaklaşıp bakma zahmetine girmemişsin. Bizim memleket zaten herşeyi çok bilen insanla dolu. Otursun iyi ahkam kessinler. İcraata gelince fısss. Devam böyle arkadaşlar, az kaldı muhassır medeniyetler seviyesine...

quote:

Sivilceli ergen bir arkadaşımız almış. Zaten başka kim oturup uğraşacak 20 milyar küp kırmakla. :) İtiraf etmeliyim ben saçma sapan birşey bekliyordum. Yanlış anlamayı önlemek için açıklayalım. Godus oyununda tanrı olacak çocuk. Aslında bu gerçekten hoş birşey. Lagaluga yapmaya gerek yok. Kim istemez bir oyuna hükmetmeyi. Ha oynayan diğerleri için saçma olacak o başka. :)

Daha ne yazdığını anlayamayan biriyle tartışıyorum. Sen git ilk önce yazdıklarını okumayı becerde sonra gel ülkeye sözler söyle, ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 28 Mayıs 2013; 16:06:17 >

• quote:

Yoo yok öyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Ateistler belli oldu

Şaka bir yana merak uyandıran bir şey.

• Çocuk godoş olmuş.
  • Küpün içinden ne çıkmış peki ben onu anlamadım. Bumudur son parçayı kıran yeni oyundan pay alacak bumu yani küpün içinden çıkan şey ?

• vayy...

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Çocuk godoş olmuş.

+ basmak istemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: bozisik

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Çocuk godoş olmuş.

+ basmak istemistim

Yarın gel artı bas
  • quote:

Daha ne yazdığını anlayamayan biriyle tartışıyorum. Sen git ilk önce yazdıklarını okumayı becerde sonra gel ülkeye sözler söyle, ne dersin?

Hocam ne sayıklıyorsun allahını seversen. Yazdıklarımda bir problem yok, başkalarına da gösterip test ettim. Gayet net ve anlaşılır. İşiniz gücünüz boşboş sataşmak. Fikir alışverişinde bulunmak istiyorsanız amenna,yapalım. Dilbigisi öğretmeye kalkacaksanız önce öğrenin de gelin. Uğraştığım şeye bak. Neyse çocukla çocuk olmamak lazım...

• quote:

quote:

Hocam ne sayıklıyorsun allahını seversen. Yazdıklarımda bir problem yok, başkalarına da gösterip test ettim. Gayet net ve anlaşılır. İşiniz gücünüz boşboş sataşmak. Fikir alışverişinde bulunmak istiyorsanız amenna,yapalım. Dilbigisi öğretmeye kalkacaksanız önce öğrenin de gelin. Uğraştığım şeye bak. Neyse çocukla çocuk olmamak lazım...

Akıcılıkta sorun yok ki. Daha olayı kavrayamamışsınız, en iyisi siz boşverin gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: DH MisafiriNedir bu insanlardaki tanrı/tanrıça olma hayali böyle?Üstelik kimisi bir Yaratıcıya inanmaz ama oyunlarda tanrı olmak fikrine bayılır.

hetşat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.