|
Rusya’nın fırlattığı araç Ay’ın yüzeyinin ilk ayrıntılı görüntüsünü yakaladı
-
-
"Ay yerleşkesi kuruldu" haberi çıkmadığı sürece boş haber bunlar.
-
Elde edebildikleri görüntü bu mu!? Bunu S23 Ultra'nın kamerasıyla da çekerdim zaten :) (!)...
-
Peki o alet edevatı kim çekiyor!? -
İlk foto daha vram öğrenmemiş yeni 3dmax kullanıcısının elinden çıkmış gibi. Gerçek mi sorgulattı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 20 Ağustos 2023; 02:30:42 >
-
Gönderilen foto 2.foto zaten (kus bakisi gibi olan). Ilki gercek degil :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yörüngeden nasıl render gibi fotoğraflar çekiyor bu adamlar bilen var mı, ışık mı yok yeterince ya da bizi mi yiyorlar bu adamlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oooo bakiyoruz Abd uapinca *wow" "super" gibi sozler baska millet yapinca acaba dogru mu sahtemi yorumlarindan gecilmiyor 🤣🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teknoloji ne hikmetse barış zamanı değilde
savaş zamanı ciddi bir şekilde ilerleyen bir şey
-
Şu an ilk defa bir şey fark ettim. Teknoloji ne kadar ilerlemiş olursa olsun Ay'ın çekilen tüm fotoğrafları siyah beyaz. Çünkü Ay'da renk yok. Yaşayan ve rengarenk olan Dünyamızın kıymetini bilmek gerek.
-
Fotoğrafın sol üstündeki yazılara baktım da, TASK ne FORMAT ne gözünü sevdiğimin Sovyet artıkları, yazılımınız yarı Rusça, yarı İngilizce mi? İnsan bunu yayınlamaya utanır…
bok var ayda mars da gidinki.Bos isler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçeği bu kadar oluyor. yok insanlı gidildi yok 60 sene önce canlı yayınlandı falan.
-
Ay ilk insanlı üs kuracağımız yer olacak. Orada bir çok şey öğrenip sonrasında Mars gibi uzak bir yere geçiş yapacağız.
hmm tabi aynen kesin.e gectin dyek napacan yani onu soyle sonu ne olacak ordan mars a gecdik ?? dyelim noldu hani ne umuyoruz gezegenlere yasam kurarak.İnsaoglu deilmiyiz orayida hic edecez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 20 Ağustos 2023; 14:32:1 >
Ne yapalım intahar mı edelim ?
Tür olarak devamımızı tel bir gezegene bağlamamız gerek.
Ya hocam senle tartismam.Turk murk acayip yerlere geliyor konu.Neyden kaciyorsun senin irkini dograyan filan mi var hayirdir.Kiyametten kacacaksan ac Kurani oku gezegenler tespihin boncuklari gbi tek tek dusecek.Sonsuz kudret sahibinden neyden kaçıyoruz.İrk filan derken bi acayip oldum.Hani daha kendi ulkemizdeki arablardan kacamiyoruz ay marsa filan...neyse teşekkür ederim.Guzel sohbetti
bremın abartıyorsun. belki dünya sıcaklığında süper iletken özelliği gösteren yeni bir madde bulucaz. bunu bilemezsin. burada amaç zaten mars değil. amerikan çakalının amacı, uzay madenciliği. dünya'da şu anda yahudiler banka sisteminden dünya'yı yönetiyor. hadi aç ağzını açabiliyorsan? adamlar geldi lozan'ını deliyorlar dibinde adalarda.
lakin bu sistemi alt etmenin tek yolu, uzay'da madenciliği amerika harici ulaşabilmek olacaktır. zaten bu yüzden çip konusunda dünya'yı kısıtladılar. beyin olarak ise kısıtladıklarından fikirleri çalarak bunları yapıyorlar.
-
Düştü bu arada.
-
bunlar feyk aya gidemessiniz uzaktan zoom yapıp çekersiniz sadece o sınırı geçemessiniz obama kendisi söylüyor alçak dünya yörüngesini önümüzdeki yıllarda geçmeye çalışacağız diye isteyen arasın bulsun kubbe geçilmez gündem değiştirme ayrıca soğuk savaşta tamamen tiyatroydu dünyayı konsolide etmek için amerika rusya her zaman ortaktılar ve hala ortaklar bunu da kafanıza sokun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Elde edebildikleri görüntü bu mu!? Bunu S23 Ultra'nın kamerasıyla da çekerdim zaten :) (!)...
|
Şu an ilk defa bir şey fark ettim. Teknoloji ne kadar ilerlemiş olursa olsun Ay'ın çekilen tüm fotoğrafları siyah beyaz. Çünkü Ay'da renk yok. Yaşayan ve rengarenk olan Dünyamızın kıymetini bilmek gerek.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X