Şimdi Ara

Curse Of Naxxramas (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

zoo da kullandımda hatırladığım kadarıyla o da suratına vuruyodu. zaten 2-8 tauntu bi atıyo 4 kartıma mal oluyo

druid orta ayar bi deck ile rahatça geçiliyor o boss
  • quote:

doğru deck şart ama şans daha önemli. 2. elemanı yendim heroicte ama 1. yi yenemedim çünkü her tur 4-4 minion atıyo ve durduramıyorum. sonra Trumpın videosunu açtım nasıl kazanmış diye, resmen adamdan bal akıyo, 5 tur boyunca hero ability kullanmadı yaratık oyüzden trump masa üstünlüğünü sağladı yendi. ben ise her tur 4-4 lerle boğuşmaktan kazanamıyorum. noxious var yine youtubeda, onunkini izledim onda da şu 2-8 lik minion varya ölünce senin masaya kart bırakan. onu öldürdü adam , masaya ysera geldi ve ysera sayesinde aldı oyunu. kimi izlediysem tamamen şansa kazanmış. 2. boss ise kolaydı. rastegele bi desteyle yendim. ona özel deste yapmamıştım.

O değil de hoşgeldin hocam

• gokg kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk. cidden bayağı ara vermişim bu yeni solo görevlerde eğlenceliymiş buarada. sürekli kaybetsemde sarıyo.
  • aynen geçtim druid ile 2 denemede
  • Diğer bölümleri satın almazsak o kartları hiç elde edemiyor muyuz yani mesela bölümlerin satışı bitince o kartlar normal packlerden de çıkabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli Vatoz E kullanıcısına yanıt
    Maalesef üstadım seve seve almak zorundasın eğer kartları istiyorsan, parayla pack alsan bile çıkmayacaklar. Sadece her hafta yeni gelen kartlar arena draft listesine eklenecek o kadar.
  • Darısı @ALAK_ ve @Anti Anduin'e .)

• quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Maalesef üstadım seve seve almak zorundasın eğer kartları istiyorsan, parayla pack alsan bile çıkmayacaklar. Sadece her hafta yeni gelen kartlar arena draft listesine eklenecek o kadar.

Şimdi week 1-2 falan yazıyor haftaya açılmayacak mı bunlar? Yoksa sadece parayla mı açılıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Darısı @ALAK_ ve @Anti Anduin'e .)

Naxxramas'ın ilk seviyesini denedim, pek hoşuma gitmedi bıraktım. Devamı daha iyiyse, oynamaya değerse oynayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

Naxxramas'ın ilk seviyesini denedim, pek hoşuma gitmedi bıraktım. Devamı daha iyiyse, oynamaya değerse oynayayım.

Normalde cidden bişey yok da Heroic bilmiyorum. Daha birkaç maç anca atabildim. Zevk alma konusunu bilemem ama Practice ya da normal Naxx gibi değil, ciddi anlamda zorluyor şimdilik. Oynayıp bitirmiş olan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verirler.

• Haftaya kadar 700 gold biriktiremicem sanirim yeni bolumu de cikinca oynamak istiyorum aslinda kucuk bir içerik o 3 mod toplam bir iki saatte tüketilebiliyor ama sonrasinda gelen kartlarla meta tamamen değişiyor o yuzden geri kalmamak gerek altin da biriktiremicegim icin kalan wingleri satin alicam ipadde 42 tl gibi fiyati vardi sanirim. Henuz bu oyuna hic para harcamadim ve deli gibi full bu oyunu oynuyorum artik firmaya para kazandirma vaktim gelmis sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

sarıyor ya devam bence
  • Abyss kullanıcısına yanıt
    İlkini sayma tanıtım gibi birşey yaptılar bedava verdiler, bundan sonra 4 tane daha böyle paket çıkacak, her hafta 1 tanesi, parayla yada gold ile açılacak.
  • Legendary kart verecek diyorlardi o nasil oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Legendary kart verecek diyorlardi o nasil oluyor?

Her hafta 1 wing geliyor ve wingi tamamladiginda legendary kart veriyor. Bu hafta Maexxna verdi mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heroic mode'da 1.sini Mage - 2.sini Druid - 3.sünü Paladin ile yendim

Curse Of Naxxramas

Curse Of Naxxramas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 29 Temmuz 2014; 1:06:57 >

• quote:

aynen geçtim druid ile 2 denemede

Deck alabilirmiyiz hocam? bende geçemiyorum ilk heroyu?
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    desteyi çoktan değiştirdim ama genel olarak 4 saldırısı olan kartlar aldım. yeti, cairne bloodhoof,druid of the claw, argent commander
  • 2.wing bugün kaçta gelicek acaba
  • 6h 15m
    Curse of Naxxramas
    The Plague Quarter (EU)
    15h 15m
    Curse of Naxxramas
    The Plague Quarter (NA)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.