Şimdi Ara

Cursed Heart Biriktirme Yöntemi ->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı yanlış anlamayın Böyle bir yöntemi ben arıyorum :) Ne yapabilirim? Daha çabuk biriktirmek için neler yapabilirim? Karakterimin içine ettim Düzeltmem gerek yoksa uyku uyuyamam!

Şimdiden teşekkürler...

• Kendinden 3-4 lvl düşüklere bot kur rahat kasarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

Kendinden 3-4 lvl düşüklere bot kur rahat kasarsın

Nukerim zaten iyi olur Deniyecem. Galiba tek çözüm bu yada millet burda post kasılmıyor diyip çıkıyor
  • 82 wizardla kasarken 60lık chara çok az düşüyor. 52 nukerle ongda 25 lik charlara çok fazla düşüyor. plvl yaparak biriktir. eğer 85+ isen ve bir skill ağacını komple kapatacaksan %100 sp almak için silkle almalısın 80 e düşürene kadar falan.
  • Ben ben her zman toplarım.Çünkü genellikle lazım oluyo warlock kasıyorum kullanamdıklarımı geri çekiyorum.Yada farm yapıcaksam 3-4 lvl geri çekmek için.Ama bi kere lazım oldu geri çekmeme 3-4 lvl altıma bot kurmustum güzel toplamıştım
  • Jewel Box toplama taktigi var cursed heart tada işler sanırım ben yakında denicem ama bi dene istersen bandit veya onglarda bi spot ayarla sonra 2 tane char acabiliyorsan 1 level char aç al pt ye bi gecede 500 toplarsın (:
  • Hepsini deniyecem. Teşekkürler yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    @Yardım@--Cursed HearT--
    16 yıl önce açıldı
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl aradan sonra yeni yöntem çıkmışsa denemek isterim.
  • yuh!! horta bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

2 yıl aradan sonra yeni yöntem çıkmışsa denemek isterim.

Kendinden 3-4 lv düşüklerde kas
  • hahahaha
  • hortttttttt
  • :D Baya Uzunmuş Ama Artık Curst Toplama Yöntemi Partylerde İyi Oluyor :)) 2 Yıl Sonr Bu Yöntemi Dene :D
  • 2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D

Üşengeçlik

Şehre gitmeyip sadece kasan bir bot bulabilirsem (ücretsiz tabi ki) skilleri düzeltebilirim. 3 gün bota bıraksam yeter. 3-4 lv. altında kasarken çabuk toplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D

2 yılda 0 dan yapar be adam
  • bulan varsa banada söylesin
  • Hiç bakmamışız konuya :) Bahsettiğim nuker hurdaya çıktı, 107 lv. wizard / bard mevcut.

Curse heart toplama yöntemide var evet; min. 2 tane wizard'ın kastığı exp/item paylaşımlı partiye gireceksiniz (ben bard olarak bulundum partide). Bir de petiniz olacak.

Sonuç: 24 saatte 600-650 civarı curse heart. 11-12 saatte bir fulleniyor ve skilleri geri almaya gidiyordum. Yöntem budur arkadaşlar. Aslında bir çoğunuz biliri bilmeyenlerde buradan öğrenmiş olsunlar.
  • konu hort banada taktik lazım bol bol lazım hemde
  • oynuyormusunuz hala? oyun ne alemde? ben en son bıraktığımda taklamakan çölleri varı. Araplar filan gelecek deniyordu ne oldu merak ettim şimdi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.