Başlığı yanlış anlamayın Böyle bir yöntemi ben arıyorum :) Ne yapabilirim? Daha çabuk biriktirmek için neler yapabilirim? Karakterimin içine ettim Düzeltmem gerek yoksa uyku uyuyamam!
Şimdiden teşekkürler...
Kendinden 3-4 lvl düşüklere bot kur rahat kasarsın
quote:
Orjinalden alıntı: DeathWall
Kendinden 3-4 lvl düşüklere bot kur rahat kasarsın
Nukerim zaten iyi olur Deniyecem. Galiba tek çözüm bu yada millet burda post kasılmıyor diyip çıkıyor
82 wizardla kasarken 60lık chara çok az düşüyor. 52 nukerle ongda 25 lik charlara çok fazla düşüyor. plvl yaparak biriktir. eğer 85+ isen ve bir skill ağacını komple kapatacaksan %100 sp almak için silkle almalısın 80 e düşürene kadar falan.
Ben ben her zman toplarım.Çünkü genellikle lazım oluyo warlock kasıyorum kullanamdıklarımı geri çekiyorum.Yada farm yapıcaksam 3-4 lvl geri çekmek için.Ama bi kere lazım oldu geri çekmeme 3-4 lvl altıma bot kurmustum güzel toplamıştım
Jewel Box toplama taktigi var cursed heart tada işler sanırım ben yakında denicem ama bi dene istersen bandit veya onglarda bi spot ayarla sonra 2 tane char acabiliyorsan 1 level char aç al pt ye bi gecede 500 toplarsın (:
2 yıl aradan sonra yeni yöntem çıkmışsa denemek isterim.
yuh!! horta bak
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
2 yıl aradan sonra yeni yöntem çıkmışsa denemek isterim.
Kendinden 3-4 lv düşüklerde kas
hahahaha
hortttttttt
:D Baya Uzunmuş Ama Artık Curst Toplama Yöntemi Partylerde İyi Oluyor :)) 2 Yıl Sonr Bu Yöntemi Dene :D
2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D
quote:
Orijinalden alıntı: Qmandan
2 yılda düzeltemedinmi hala çarı :D
Üşengeçlik
Şehre gitmeyip sadece kasan bir bot bulabilirsem (ücretsiz tabi ki) skilleri düzeltebilirim. 3 gün bota bıraksam yeter. 3-4 lv. altında kasarken çabuk toplanıyor.
Curse heart toplama yöntemide var evet; min. 2 tane wizard'ın kastığı exp/item paylaşımlı partiye gireceksiniz (ben bard olarak bulundum partide). Bir de petiniz olacak.
Sonuç: 24 saatte 600-650 civarı curse heart. 11-12 saatte bir fulleniyor ve skilleri geri almaya gidiyordum. Yöntem budur arkadaşlar. Aslında bir çoğunuz biliri bilmeyenlerde buradan öğrenmiş olsunlar.
konu hort banada taktik lazım bol bol lazım hemde
oynuyormusunuz hala? oyun ne alemde? ben en son bıraktığımda taklamakan çölleri varı. Araplar filan gelecek deniyordu ne oldu merak ettim şimdi?