Şimdi Ara

scrap of steel, nest scrap ne ise yarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
25.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monster stoneden düsen bu itemler ne ise yarıyor bilen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Scrap of Steel ve Nest Scrap: Kullanım Alanları

Scrap of Steel (Demir Hurdası)

• Demirden yapılmış, geridönüşümü yapılan malzemeleri ifade eder.
    • Çeşitli sektörlerde, özellikle otomotiv, inşaat ve metalurji endüstrilerinde kullanılır.
    • Çelik üretiminde, dökümhanelerde ve makine imalatında hammadde olarak değerlendirilir.

Nest Scrap (Yuva Hurdası)

• Elektronik cihazların ve bilgisayarların üretiminde kullanılan, devre kartlarından (PCB) çıkarılan hurda malzemedir.
    • Altın, gümüş ve bakır gibi değerli metaller içerir.
    • Geri dönüştürülerek bu metaller geri kazanılır ve değerli kaynakların korunmasına yardımcı olur.

Knight Online Oyunundaki Kullanım Alanları

Scrap of Steel:

• Knight Online oyununda, silah ve zırh gibi ekipmanların geliştirilmesi için kullanılır.
    • Demir cevheri toplayarak veya mağazadan satın alınarak elde edilebilir.

Nest Scrap:

• Knight Online oyununda, değerli eşya sandıkları açmak için kullanılır.
    • Boss canavarları yenerek veya oyun içi etkinliklere katılarak elde edilebilir.

Nest Scrap'ın Kırılması:

Knight Online oyununda, Nest Scrap'ın kırılması, içindeki değerli eşyaları elde etmek için gereklidir. Bu işlem, genellikle "Nest Kırma" veya "Nest Açma" olarak bilinir ve özel bir anahtarla gerçekleştirilir.

Anahtar kelimeler içeren cümleler:

• Demirden yapılan malzemeler, geri dönüştürüm yoluyla Scrap of Steel olarak kullanılır.
    • Elektronik cihazların üretimi, Nest Scrap'ın kullanım alanlarından biridir.
    • Scrap of Steel, Knight Online oyununda ekipman geliştirmek için kullanılır.
    • Nest Scrap, Knight Online oyununda değerli eşya sandıklarını açmak için gereklidir.
    • Knight Online oyununda Nest Scrap'ın kırılması, içindeki değerli eşyaları elde etmek için önemli bir işlemdir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok düşük bir şansla silik olmayan old takıları upgrade yapabiliyorsun.
  • çöp
  • Zor bela kasarak almis oldugun old takilari normale cevirme bahanesiyle yok etmene, itemsiz ve parasiz kalmana yardimci olan seyler onlar.
  • saloun bende önemli birşey sanmıştım pazarda nest scrabi 50m gördümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Çok düşük bir şansla silik olmayan old takıları upgrade yapabiliyorsun.

• ben 2 senedir knight oynamıyordum dün bi bakayım dedim ve old takı diye bişey gördüm bu old takıların diğerlerinden ne farkı var?Özellik olarak yok çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEST SCRAP VE SCRAP OF STEEL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knighttt

ben 2 senedir knight oynamıyordum dün bi bakayım dedim ve old takı diye bişey gördüm bu old takıların diğerlerinden ne farkı var?Özellik olarak yok çünkü.

Cevap verebilecek yok mu?
  • quote:

quote:

ben 2 senedir knight oynamıyordum dün bi bakayım dedim ve old takı diye bişey gördüm bu old takıların diğerlerinden ne farkı var?Özellik olarak yok çünkü.

Bildigim kadarıyla bir kere taktınmı satamıyosun. Sadece kendin kullanabiliyosun.
    Upgrade de edilemiyo sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G|zMo*

quote:

quote:

Bildigim kadarıyla bir kere taktınmı satamıyosun. Sadece kendin kullanabiliyosun.

Silik old takılar için geçerli bir kural.
    Değeri yüksek old takılar silik oluyor. Misal; rol, ske, roc gibi itemler siliktir. Basılamaz ve taktın mı satamazsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değeri yüksek old takılar silik oluyor. Misal; rol, ske, roc gibi itemler siliktir. Basılamaz ve taktın mı satamazsın.

silik olan old takıları taktıktan sonra satmanın sadece 1 yolu var
    silik takıları sattınmı satmanın sadece 1 yolu var

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

quote:

quote:

quote:

neymiş o

• Arkadaşlar silik olmayan old takıları,mesela old opal earing bunu takıp çıkartıp satabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çarls

Arkadaşlar silik olmayan old takıları,mesela old opal earing bunu takıp çıkartıp satabilirmiyim ?

Evet
  • para eden takıları dene öyle bir niyetin varsa 1 inventory old takıdan 1-2 tanesi geçiyor genelde
    önden dandikleri salla sonlara doğru para edenleri koy.
    SSE / PE yapıp satıyorlar genelde ben adam gibi yatırım yapmadan denedim 3 tane basmıştım old int belt falan vardı amulet of health diye bişi geçtiydi normalide olduda para etmiyor maksat aksiyon olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLiG0ula

quote:

Orijinalden alıntı: Çarls

Arkadaşlar silik olmayan old takıları,mesela old opal earing bunu takıp çıkartıp satabilirmiyim ?

Evet

eyv
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

quote:

quote:

quote:

neymiş o yöntem

• 3 tane old takıyı birleştirip 1 tane gelmesini beklemek mantık işi değil. yani şu günümüzde neredeyse normal takı alan yok. herkez old takı alıyor.

ama illa ki denerim diyorsanız old eme alın 3 tane geçerse yüzde 500 kar
  • elimde var almak isteyene satabilirim ucuz fiyata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.