Şimdi Ara

Curve 8520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben blackberry curve 8520 almayı düşünüyorum ama nerden alabilirim en ucuz ve güvenilir neresidir simdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sıralar Turkcell'de 499 TL'ye satılıyor. İnternette söyle bir araştırdım bulabildiğim en düşük fiyat 465 TL. Bence aradaki farkı verip Turkcell'den almaya değer. Hep böylece Brightstar yerine KVK garantili almış olursunuz. Turkcell'den aldığınız telefonda Turkcell kullanmak gibi bir zorunluluğunuz da yok belirteyim.

Ancak Blackberry Curve 8520 biraz demode bir cihazdır günümüz standartlarına göre. Bunu da belirteyim.
  • Öncelikle cevabın için teşekkürler ben aslında curve'yi geçici olarak alıyorum birçok arkadaşımda olduğu için iphone 5 çıktığında onu almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: franchise

Bu sıralar Turkcell'de 499 TL'ye satılıyor. İnternette söyle bir araştırdım bulabildiğim en düşük fiyat 465 TL. Bence aradaki farkı verip Turkcell'den almaya değer. Hep böylece Brightstar yerine KVK garantili almış olursunuz. Turkcell'den aldığınız telefonda Turkcell kullanmak gibi bir zorunluluğunuz da yok belirteyim.

Ancak Blackberry Curve 8520 biraz demode bir cihazdır günümüz standartlarına göre. Bunu da belirteyim.

Öncelikle cevabın için teşekkürler ben aslında curve'yi geçici olarak alıyorum birçok arkadaşımda olduğu için iphone 5 çıktığında onu almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata02kan

Arkadaşlar ben blackberry curve 8520 almayı düşünüyorum ama nerden alabilirim en ucuz ve güvenilir neresidir simdiden teşekkürler.

Aga Türkcell'de 680 ben sordum nakit alırsan.Ama tarifeye üye olup 24 ayda tarifeye ek 29 mu 499 tlye gelio.Sen git bi telefoncuya 490'dan bulursun(kvk,genpa neyse artık)Eğer geçici kullanıcaksan.2.El garantili al 300-350 bulursun gerisi sana kalmış..
  • quote:

Bu sıralar Turkcell'de 499 TL'ye satılıyor. İnternette söyle bir araştırdım bulabildiğim en düşük fiyat 465 TL. Bence aradaki farkı verip Turkcell'den almaya değer. Hep böylece Brightstar yerine KVK garantili almış olursunuz. Turkcell'den aldığınız telefonda Turkcell kullanmak gibi bir zorunluluğunuz da yok belirteyim.

Hocam peki 8520 yerine 90 tl fark verip 9220 önerir misiniz?
  • 9220 daha iyi tabi 8520'ye gore. Sahsen tavsiye ederim.

Bu arada 8520 Mediamarkt, Electroworld, Saturn, Hepsiburada gibi yerlerde 499 lira gozlumle gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

9220 daha iyi tabi 8520'ye gore. Sahsen tavsiye ederim.

Bu arada 8520 Mediamarkt, Electroworld, Saturn, Hepsiburada gibi yerlerde 499 lira gozlumle gordum.

Çok teşekkür ederim hocam cevapların için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.