9300 bence. Konuyu Google'da gördüm up oldu biraz ama olsun bir arkadaşım da almak istiyor o da görsün bu konuyu.
Blackberry Curve 8520'm vardı bugün Blackberry Curve 9300 aldım. Tavsiyem 2. el ara, ben neredeyse sıfır ayarında 9300'ü 350 liraya aldım, çok da memnunum. Görünüş olarak daha hoş, 3g, GPS falan var ama BIS olmadan işe yaramıyor GPS ya da internet paketi olacak. Cep telefonundan internete falan girmeyle işin yoksa Curve 8520 alabilirsin. Bence 8520'nin o dokunmatik kısmı daha iyi, 9300'de o kısım çıkık, hiç hoş olmuyor kullanması.
beyler konuyu hortlattım ama 9300 3G diyorsunuz. 8520 dede 3G yokmu zaten? veya 9300 3G li ve 3G siz diye ikiyemi ayrılmış. Alacağımda pek bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: mertozan93
beyler konuyu hortlattım ama 9300 3G diyorsunuz. 8520 dede 3G yokmu zaten? veya 9300 3G li ve 3G siz diye ikiyemi ayrılmış. Alacağımda pek bilgim yok
Yok hocam 2g yani edge var. İnternete girerken hissedilir bir fark oluşuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mthan
quote:
aman uzak dursun edge benden 9300 alıyorum. 3g olsun bizim olsun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mthan
quote:
aman uzak dursun edge benden 9300 alıyorum. 3g olsun bizim olsun.
Ben ikinci el neredeyse sıfır ayarında bir telefonu 350'ye almıştım 9300, geçen ayda o civardan sattım. Bence ikinci el piyasasını bir araştırın, çok uygun fiyatlar olabiliyor. 9300'ün görünüşü de daha hoş ve 8520 os4 kullanırken 9300 os5 yükleyebiliyorsunuz. Her şeyi güzel hoş ama içinde adam akıllı bir tane oyun bulunamıyor, gps'i kullanılamıyor ayda 30 lira verip bise kaydolmadan, bunun haricinde mesaj yazmak için güzel. Ama her şeyi olan bir telefon ararsanız 550-600 gibi bir fiyattan Huawei Ideos X5 öneririm.
Aynı sorunun cevabını bende aramaktayım dostum ama bugün doğubanka gittim adamlar 9300 artık üretilmiyo bizede gelmiyo diyolar neden üretilmediğini anlıyamadım açıkçası ben haftya gidip 8520 yi alıcam bu arada 8520 nin fiyatları doğubankta 410-450 arası
bende bu ara blackberry i araştırıyorum çok hoş telefonlar, almak istiyorum ama bilemedim hangisi daha sağlam olur ... 9300 çok çekici ama bi yanda da 8520 var tabiki... yada bu fiyatlarda önerebileceğiniz daha iyi dediğiniz bi modeli var mıdır bb nin ???
Bildiğim kadarıyla bu telefonlar hemen hemen birbirinin aynı dış görünüş olarak sadace yazılımsal farklarmı var??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme