Şimdi Ara

Curve 8520 mi curve 9300 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafonde 8520 18x49 tl 9300 18x50 tl sızce hangısı daha mantıklı kullanıcıları yorum yapabılırmı 3 g ozellgı dısında hıc bı fark yok benım gordugum kadarıyla??

• valla almışken 9300 al hem tipi de daha güzel :)
  • tıpı guzel dıosnda 8520 beyazda ınanılmaz
  • 9300 de gps de var
  • 1tl fazla öde Curve 9300 al
  • yanblıs yazmısım 59 olcak :)
  • Curve 9300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gps i nasıl kullanacağıız ya ?
  • Curve 3G'yi öneririm. Ben de 3G'yi alıcam yakında. En büyük avantajı BB OS 6'ya yükseltilebilmesi ve 624 Mhz işlemciye sahip olması.
  • Bana bayideki arkadaş 9300'ı önerdi.
  • Merhabalar bende de bb aşkı başladı desem yeridir Bugün electro-word'de 8520'yi inceleme fırsatı buldum gayet yeterli geldi bana ama bende hala arada kalmış durumdayım.
    Almışken tabiki iyisi olsun isterim ama inanın aralarında ne fark var bende tam olarak bilmiyorum ?
    Sizin tercihiniz ne olurdu bu konuda ? Gönül ister ki bb 9700 alınsın ama maddi durumlar şimdi buna el vermiyor :)
    Sıfır değil ikinci el alacağım, bu yüzden tercihimi 9300'den yana kullanmak istiyorum ama körü körüne. 8520'nin ise beyaz renk seçeneği beni fazlasıyla cezbediyor arada kaldık
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Bence almışken 9300 al.
    Ben öyle yapmayı düğşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Bence almışken 9300 al.
    Ben öyle yapmayı düğşünüyorum.

Peki, teşekkürler.

Değişik fikirlere sahip olan dh üyeleri yorumlarınıza hala açığım
  • 9300 varsa 8520'yi düşünmeyin derim
  • Ya rica etsem bilen biri Curve 3G'nin Turkcell, Vodafone ve Media Markt fiyatını söyleyebilir mi?
  • internet üzerinden aldım ben. 9 taksit peşin fiyatına 685 tl. nakit almak istersen 685 tl kvk garantili. en ucuz bulabildiğim bu fiyat oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaleva
    internet üzerinden aldım ben. 9 taksit peşin fiyatına 685 tl. nakit almak istersen 685 tl kvk garantili. en ucuz bulabildiğim bu fiyat oldu.

Tamam çok teşekkürler :)
  • Bişey daha sorucam, Vodafone logolularda ya da işte Vodafone'da satılanlarda Turkcell'deki gibi animasyon falan oluyor mu?
  • Bugün Teknosa'da 8520 beyaz gördüm. Harika ya
  • Curve 3G'nin SAR değeri nedir? Boldlardan daha azdır heralde?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.