Curve 3G'yi öneririm. Ben de 3G'yi alıcam yakında. En büyük avantajı BB OS 6'ya yükseltilebilmesi ve 624 Mhz işlemciye sahip olması.
Bana bayideki arkadaş 9300'ı önerdi.
Merhabalar bende de bb aşkı başladı desem yeridir Bugün electro-word'de 8520'yi inceleme fırsatı buldum gayet yeterli geldi bana ama bende hala arada kalmış durumdayım. Almışken tabiki iyisi olsun isterim ama inanın aralarında ne fark var bende tam olarak bilmiyorum ? Sizin tercihiniz ne olurdu bu konuda ? Gönül ister ki bb 9700 alınsın ama maddi durumlar şimdi buna el vermiyor :) Sıfır değil ikinci el alacağım, bu yüzden tercihimi 9300'den yana kullanmak istiyorum ama körü körüne. 8520'nin ise beyaz renk seçeneği beni fazlasıyla cezbediyor arada kaldık Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bence almışken 9300 al. Ben öyle yapmayı düğşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aktassa
Bence almışken 9300 al. Ben öyle yapmayı düğşünüyorum.
Peki, teşekkürler.
Değişik fikirlere sahip olan dh üyeleri yorumlarınıza hala açığım
9300 varsa 8520'yi düşünmeyin derim
Ya rica etsem bilen biri Curve 3G'nin Turkcell, Vodafone ve Media Markt fiyatını söyleyebilir mi?
internet üzerinden aldım ben. 9 taksit peşin fiyatına 685 tl. nakit almak istersen 685 tl kvk garantili. en ucuz bulabildiğim bu fiyat oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: metaleva internet üzerinden aldım ben. 9 taksit peşin fiyatına 685 tl. nakit almak istersen 685 tl kvk garantili. en ucuz bulabildiğim bu fiyat oldu.
Tamam çok teşekkürler :)
Bişey daha sorucam, Vodafone logolularda ya da işte Vodafone'da satılanlarda Turkcell'deki gibi animasyon falan oluyor mu?
Bugün Teknosa'da 8520 beyaz gördüm. Harika ya
Curve 3G'nin SAR değeri nedir? Boldlardan daha azdır heralde?