Şimdi Ara

curve 8520 önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün curve 8520 sorduğum bi mağzadan 580 lira fiyat aldım nedersiniz bu fiyata bu telefon
    alınırmı yada 600 liraya kadar önerebileceğiniz bir telefon varmıdır?

curve 8520 kullanan arkadaşlardan özellikle yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Blackberry hakkındawww.bbturk.com web sitesinden bütün sorularının cevabını bulabilirsin
  • sagol arkadaşım o foruma baktım ben ama burdaki kullanıcılardanda yorumlar almak istiyorum özellikle
  • sen bilirsin
  • ben curve önermiyorum cem .. htc'ye bakabilirsin o fiyatlara .. garantili o fiyatlara bulabilir misin bilmiyorum ama .. htc almani tavsiye ederim. tytn2 felan süper işini görür ..
  • bis alacaksan 8520 almanı öneririm yok bis almam dersen kendini hiç yorma E72 al güzel güzel kullan WM telefonlara hiç bulaşma bence.
  • E 72 yede baktım fakat arasında baya bı fıyat farkı vardı ve gorunuş açısındanda bb yi daha çok beğeniyorum açıkçası napıcağımı bilemiorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,
    curve kullanıyorum. daha önceki telefonum 5800 Xpress Music'ti. Curve tarz olarak çok güzel görünen şık bir telefon. arka kapağının parlak olması, tuşlarının klavyedeki dağılımı falan çok iyi.mesajlaşmak rahat oluyor ve upuzun mailleri bile zorlanmadan yazabiliyorsun.MS office için kullandığın programları çok güzel, sıfırdan excel veya power point sunumu bile hazırlayabilirsin.Fiyat-performans olarak iyi bir telefon.ancak bazı problemleri de var.3G internet bağlantısı yok.EDGE ile bağlanıyorsun internete.bildiğin gibi bu da yavaş geliyor 3G'den sonra.telefonu uzun süre kullanmak istiyorsan yeni çıkacak tekonolojileri de düşünürsek bu ileride sıkabilir seni.kamerası çok başarılı değil. 2 MP ve ekran çözünürlüğü de biraz zayıf kaçıyor günümüz telefonlarına göre.arka kapağı aşırı parmak izi tutuyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar. bilmiyorum. açıkçası fiyat baremin buysa tavsiye edebilirim sana.bence alınabilitesi olan bir telefon.

• ya zaten ben internete wifi dan girmeyi planlıyorum 3g benim için uzun sure daha kullancağım bi teknoloji değil
    özellikle mesaj yazmak ve görünşü önemli kamerasıda sorun değil fotoraf çekmek için kulanmıycağım yorum için çok sağol
  • al hocam sonuçta BB ve qwerty klavyesi var, bbm ini de açtırırsan tadından geçilmez
  • bbm nedir hocam tam olarak bu konuda pek bi bilgim yokta bıraz acıklarsan cok ii olur
  • bb curve 8520 yi aldım arkadaşlar tavsyeleriniz için cok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

bb curve 8520 yi aldım arkadaşlar tavsyeleriniz için cok teşekkür ederim

hayırlı uğurlu olsun. Bis aboneliğide yaptırdıysan tadına doyum olmaz.
  • Benim arkadaşım aldı .turkcellden sonra paraya sıkıştı ben odan aldım gercekden çok güzel tekefon paranın hakını veriyor . fakat şu sorunum varr . edge kapatamıyorum . acillllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

bb curve 8520 yi aldım arkadaşlar tavsyeleriniz için cok teşekkür ederim

hayırlı uğurlu olsun. Bis aboneliğide yaptırdıysan tadına doyum olmaz.

bende bakıyodum bu nedir yahu.türkcelle gelsin alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns1106

merhaba,
    curve kullanıyorum. daha önceki telefonum 5800 Xpress Music'ti. Curve tarz olarak çok güzel görünen şık bir telefon. arka kapağının parlak olması, tuşlarının klavyedeki dağılımı falan çok iyi.mesajlaşmak rahat oluyor ve upuzun mailleri bile zorlanmadan yazabiliyorsun.MS office için kullandığın programları çok güzel, sıfırdan excel veya power point sunumu bile hazırlayabilirsin.Fiyat-performans olarak iyi bir telefon.ancak bazı problemleri de var.3G internet bağlantısı yok.EDGE ile bağlanıyorsun internete.bildiğin gibi bu da yavaş geliyor 3G'den sonra.telefonu uzun süre kullanmak istiyorsan yeni çıkacak tekonolojileri de düşünürsek bu ileride sıkabilir seni.kamerası çok başarılı değil. 2 MP ve ekran çözünürlüğü de biraz zayıf kaçıyor günümüz telefonlarına göre.arka kapağı aşırı parmak izi tutuyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar. bilmiyorum. açıkçası fiyat baremin buysa tavsiye edebilirim sana.bence alınabilitesi olan bir telefon.

Objektif güzel bi yorum teşekkürler...

• bence güzel telefon .
  • quote:

bbm nedir hocam tam olarak bu konuda pek bi bilgim yokta bıraz acıklarsan cok ii olur

Blackberry Messenger, Blackberry'si olan arkadaşlarını ekleyip internet üzerinden konuşabiliyorsun. PIN veriliyor her telefona, o PIN'le ekleyebilirsin kişileri. Ama onu yapmak için BIS'i açtırman gerekiyor. (Mesela şu an Turkcell'de 7 liraya BBM, Facebook, Twitter ve 100 mb. internet var duymuşsundur)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.