Şimdi Ara

Curve 9300'den Bold 9900 Touch'a Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık üç yıldır Curve 9300 kullanıcısıyım. Telefon miadını doldurduğundan değiştirmeyi düşünüyorum. Android'e bir türlü ısınamadım, i-Phone'lar da pahalı geliyor; bu yüzden BB'yle devam edeyim dedim ve Bold 9900 Touch'ta karar kıldım. Bu hususla ilgili birkaç sorum olacak:

1-Bu karar mantıklı mı sizce? Düşünceleriniz, önerileriniz nelerdir?
    2- Hattım Vodafone ve Curve 9300'ü BIS'li olarak kullanıyorum. Bold 9900 Touch'ı Teknosa'dan alacağım. Teknosa'dan aldığım cihaza sim kartımı taktığımda sorunsuz olarak kullanabilir miyim cihazı? Yani yazılımlar hemen çalışır mı? BIS cihaza entegre olur mu? Herhangi bir ayar yapmaya gerek olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanthejacques -- 24 Ağustos 2013; 17:34:22 >

• Sanırım Bold 9900'ü kastediyorsun? Bence güzel bir cihaz, BIS konusunda da sıkıntı çıkmaz cihazdan cihaza geçişte ama eğer bütçenize de uygunsa Q10'u da düşün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 24 Ağustos 2013; 17:15:52 >
  • Ovv! Evet, yanlış yazmışım. 9900 olacak. Q10 çok güzel ama 1900 TL civarında, bütçemi fazlasıyla aşıyor. Görüş için teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanthejacques -- 24 Ağustos 2013; 17:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanthejacques

Ovv! Evet, yanlış yazmışım. 9900 olacak. Q10 çok güzel ama 1900 TL civarında, bütçemi fazlasıyla aşıyor. Görüş için teşekkürler!

Ne demek
  • Bende 2 sene curve 9300 kullandiktan sonra 9900a gectim 6 aydir kullaniyorum masallah gayet memnunum bence sizinde gecmenizi oneririm fazlasiyla hosunuza gidecek ve fiyatinida hakedicektir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun Teknosa'dan 799 TL'ye aldim cihazi. Umarim kaziklanmamisimdir. Bayagi bayagi hosuma gitti. Curve 9300'ten sonra her bakimdan cok iyi geldi zaten. Tarayici, ekran canliligi, grafik kalitesi, fiziksel ozellikler, klavye fazlasiyla tatminkar. Bu fiyata alinabilecek en iyi birkac akilli telefondan biri bence Bold 9900 Touch.

@android137 tesekkur ederim yorum icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanthejacques

Bugun Teknosa'dan 799 TL'ye aldim cihazi. Umarim kaziklanmamisimdir. Bayagi bayagi hosuma gitti. Curve 9300'ten sonra her bakimdan cok iyi geldi zaten. Tarayici, ekran canliligi, grafik kalitesi, fiziksel ozellikler, klavye fazlasiyla tatminkar. Bu fiyata alinabilecek en iyi birkac akilli telefondan biri bence Bold 9900 Touch.

@android137 tesekkur ederim yorum icin.

Soylediklerinize aynen katiliyorum hocam hayirlisi olsun cok iyi yapmissiniz gule gule kullanin. Ne demek rica ederim :)

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81418728 590 a teknosali 3 aylik senindir bosuna 200 tl fazla odeme sifirdan farki olmadigini cok net soyluyorum garantili kaskosu bile var kilifmda vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdocan56

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81418728 590 a teknosali 3 aylik senindir bosuna 200 tl fazla odeme sifirdan farki olmadigini cok net soyluyorum garantili kaskosu bile var kilifmda vericem

Ben telefonu aldım hocam. Teklif için teşekkür ederim.
  • Tamam arayan olursa satiliktir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.