Şimdi Ara

Curve 9360' mı, Bold 9780' mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler öncelikle. Apple iPhone 3GS kullanıcısıyım. Takas yoluyla Blackberry' ye geçiş yapacağım. İki model arasında kaldım. Curve 9360 ve Bold 9780 kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum. Artıları ve eksileri, birbirine göre avantajları-dezavantajları nelerdir yazarsanız sevinirim. İnternet dolayısıyla az çok bilgi sahibiyim bu iki model hakkında ama kullanmak kadar olamaz. Dolayısıyla kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Curve 9360 modelinin şarj süresinin kısa olduğu gibi şeyler yazıyor internette. Eğer kullananlar varsa özellikle bu konuya açıklık getirirse sevinirim. Yorumlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 6 Aralık 2012; 15:54:12 >

• 9360 kullanmadım ama 9780 kullandım, kullaniyorum. şarj konusunda 9360'ın sıkıntılı oldugu sıkça dile getiriliyor. 9780'de oyle bir skinti yok. EDGE/2GG modunda sarji en az 2 gun gider. 9780 oneririm. Blackberry'de uygulama sayisi cok degil ama "bana cok uygulama gerekmez" dersen on numara telefon, fazla oyun secenegi de yok. Klavyesi ile rakipsiz. Facebook ve twitter uygulamalari gayet basarili. Telefon sosyal medya ve yazismak icin yaratilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle iyi gunler, Curve Blackberry'nin giris telefonlaridir. Teknik ozellikleri Bold'lara gore daha dusuktur. Blackberry Bold'lar performans telefonlaridir. Bold ile daha yuksek performans alabilirsiniz.

• 9780 bence
  • kesinlikle 9780 bence :)
  • Kasanin sikligi ve saglamligi , pil suresinin uzunlugu , klavyenin kalitesi ve her ne kadar os6 yuklu bile olsa ram yuksekligi sayesinde ki hiziyla kesinlikle bold 9780i tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

9360 kullanmadım ama 9780 kullandım, kullaniyorum. şarj konusunda 9360'ın sıkıntılı oldugu sıkça dile getiriliyor. 9780'de oyle bir skinti yok. EDGE/2GG modunda sarji en az 2 gun gider. 9780 oneririm. Blackberry'de uygulama sayisi cok degil ama "bana cok uygulama gerekmez" dersen on numara telefon, fazla oyun secenegi de yok. Klavyesi ile rakipsiz. Facebook ve twitter uygulamalari gayet basarili. Telefon sosyal medya ve yazismak icin yaratilmis.

* Öncelikle yorumun için teşekkürler. 9360' ı araştırdım ve benim düşünceme göre telefon ince olduğu için ve batarya da yer tutmasın, telefon hafif olsun diye 1000 mAh batarya koymuşlar ve çoğu kişi 1 günü tamamlamadığını söylüyor.
    * Uygulama ile ilgili bir sorunum olmaz. Klasik herkesin kurduğu programları whatsapp falan kurarım. Ama ilerde uygulama konusunda bir sorun yaşarsam da alırım bir tane 2. el ipod4 olur biter :)
    * Klavyeli telefonlara ilgi gösteriyorum bu aralar ve bu konuda Blackberry rakipsiz bence. iPhone' u yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sıkıldım biraz da onun da etkisi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyfnx

Oncelikle iyi gunler, Curve Blackberry'nin giris telefonlaridir. Teknik ozellikleri Bold'lara gore daha dusuktur. Blackberry Bold'lar performans telefonlaridir. Bold ile daha yuksek performans alabilirsiniz.

Curve-Bold serisi arasındaki farkı tam olarak bilmiyordum, bu bilgilendirmen için teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Kasanin sikligi ve saglamligi , pil suresinin uzunlugu , klavyenin kalitesi ve her ne kadar os6 yuklu bile olsa ram yuksekligi sayesinde ki hiziyla kesinlikle bold 9780i tercih ederim.

Yorumun için teşekkürler...
  • cengizhan1903 ve X-Slim yorumlarınız için teşekkürler.
  • * Peki 9360 için daha yüksek kapasiteli batarya var mıdır acaba?
    * Bir de yorumlarınızdan sonra 9780' e yakınım. Sizce 2. el piyasası nedir 9780' in? Benim telefonum 3GS 32 GB' lık model. Temiz ve kutulu vs. benimkinin piyasası nedir? Kafa kafaya takas olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde22

* Peki 9360 için daha yüksek kapasiteli batarya var mıdır acaba?
    * Bir de yorumlarınızdan sonra 9780' e yakınım. Sizce 2. el piyasası nedir 9780' in? Benim telefonum 3GS 32 GB' lık model. Temiz ve kutulu vs. benimkinin piyasası nedir? Kafa kafaya takas olur mu?

Hocam bold 9780 in ikinci el piyasasi temiz sorunsuz olanlar 500 lira (bold 9700 almadan once 2 hafta arastirmistim) 400 450 e de var onlardada hafiften boya atmasi ve cizikler felan var,3gs 3gb in 2.el ederi bi 550 600 vardir sanirim cunku yanlis hatirlamiyorsam 8 mi 16 gb lar zaten 500 liraydi en son suan tam guncel fiyatlari bilmiyorum applenin :)
    Ve kesinlikle 9780 al :)

• Eyvallah kardeşim sağol ;)
  • quote:

Eyvallah kardeşim sağol ;)

2.El bolumune bak derim forumun orda olmasi lazimdi temiz sorunsuz 500 liraya :) 400 lirayada bi arkadas cizikli satiyordu :)
    Rica ederim ne demek hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Eyvallah kardeşim sağol ;)

2.El bolumune bak derim forumun orda olmasi lazimdi temiz sorunsuz 500 liraya :) 400 lirayada bi arkadas cizikli satiyordu :)
    Rica ederim ne demek hocam :)

2. el bölümden hiç çıkmıyorum zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android137

Kasanin sikligi ve saglamligi , pil suresinin uzunlugu , klavyenin kalitesi ve her ne kadar os6 yuklu bile olsa ram yuksekligi sayesinde ki hiziyla kesinlikle bold 9780i tercih ederim.

Yorumun için teşekkürler...

Rica ederim :)

• 9780
  • sizce bb curve 9360 icin 700tl nasil fiyat? 2 yil distrubitor garantili. sizce deger mi? ipod touch 5. nesilin yaninda kullanmak icin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

sizce bb curve 9360 icin 700tl nasil fiyat? 2 yil distrubitor garantili. sizce deger mi? ipod touch 5. nesilin yaninda kullanmak icin...

fiyat uygunda 9360 iyi değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.