Şimdi Ara

Curve 9360 Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar Blackberry aldım alacağıma pişman olduğum sıkıntılarım şu şekilde gelişti ;
    Telefon inanılmaz kalitesiz bir malzeme üzerine yapılmış ve maalesef telefon 1 kere bile yere düşmemesine rağmen orası burası çizilmiş durumda. Açıkçası ekran falan pek önemli değil çizik anlamında falan ama asıl sıkıntılarıma geliyorum ;
    Telefonun bataryası neredeyse patlayacak kadar ısınıyor ve yaklaşık 1-2 dakika içerisinde tam dolu pozisyondan kendisini tüketiyor.Isınma sürecinde zaten işlem yapamıyorum ancak normal bir sms gönderme, fotoğraf galerisi gezme, müzik dinleme,e-posta gibi işlemlerde inanılmaz şekilde takılma sorunu yaşıyorum. Ve en son başıma gelen garip şey telefonu cebimden çıkarttığımda ekranda oluşmuş olan ölü piksel. Kaça kaç bir piksel yapısı kullanılmış bilmiyorum ancak telefon ekranımın bir kısmı ölü piksel sebebi ile çalışmıyor. Sizce teknik servis bu sorunları aşabilirmi ? Özellikle bataryanın ısınıp kendini tüketmesi ve ölü piksel işi çok canımı sıkıyor. Gece telefon yastığın altında uyuduğum için zaman zaman telefonun ısısına uyandığım oluyor düşünün nasıl bir sıcaklık olduğunu...

• bence fabrika hatası,bu kadar kötü değil 9360.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avrilrocks

bence fabrika hatası,bu kadar kötü değil 9360.

Aynen ısı sorununu özellikle ilk kez duydum
  • 500 e 3 gün kullanılmış 9360 buldum ama bu şarj dan dolayı almıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.