Şimdi Ara

Curve 9380 vs Iphone 3gs [yardım hangisini alayım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Aklımda sorularım var.. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

1-Kişiselleştirme olarak blackberry nasıl?

2-Sınırsız internetim var hattımda. Bis almak zorunda mıyım? Mail için kendi internetini kullanabilir miyim? Yada farklı bir mail programı ile kullanabiliyorsam push mail yine de oluyor mu?

3-Full program kullanmak için ekstra bir root olayına ihtiyacım olacak mı?

4- Forumda gezdim. Bu pin ile paylaşım nedir? bu pin verdiğimiz kişi için bir yarar sağlıyor mu? amaç nedir tam olarak ?

5-Alacağım telefon curve 9380.Sizce nasıl?

6- Bluetooth ile pc arasında yada farklı marka telefonlar arasında bir paylaşım yapılabiliyor mu?

7- Menü de istediğim bir ikonu kaldırabiliyor muyum? Örneğin blacklist tarzı bir program kurdum diyelim. Bu programın menüye gelen ikonu görünmez yapılabilir mi? (hide icon özelliği olan bir uygulama var mı)

8-Appworld a bis olmadan wifi ile bağlanabilir miyim?

9-İnternet üzeri çalışan foreks gibi uygulamalar hattımda ki sınırsız internet ile çalışır mı yoksa bis almam şart mı bunun içinde?

10- Telefon usb kablosu ile pc ye bağlandığında internetini pc de kullanabiliyor muyum? yada telefondaki interneti wifi ile yayabileceğim bir uygulama var mı?

11- Tema yükleyerek menu tipi şekli efekti değiştirilebiliyor mu?

şimdilik bu kadar. CURVE 9380 SIFIR 549 TL YE Satılıyor kaçırmak istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

1-
    Kişiselleştirmeye hangi açıdan bakarsan değişir. Uygulamaların yerini, arkaplanı vb. değiştirebilirsin arayüzde, öyle widget vb. yok.
    2-
    BIS almak zorunda değilsiniz ama BBM ve diğer bazı hizmetler ( Windows Live messenger, ama mesela IMO çalışıyor bende sesli mesaj da yollanıyor) mahrum kalırsınız.
    Ama Viber Whatsapp Imo IM+ gibi uygulamalarda sorun yaşamazsınız.
    3-
    Full programlar konusunda bilgim yok.
    4-
    Pin, BBM için geçerlidir. Telefon numaranızı vermenize gerek kalmadan sadece pini vererek BBM üzerinden sınırsız mesajlaşabilirsiniz. Ama BIS gereklidir.
    5-
    Hocam fena değil ama BB aldın mı klavyeli alman daha uygun olur, 9360 mesela ama bu kişisel düşüncem.
    6-
    Bluetooth konusunda net bir şey söyleyemem.
    7-
    Evet hide icon yapabilirsiniz.
    8-
    Evet.
    9-
    Bilmiyorum.
    10-
    Evet.
    11-
    Evet.

Hocam ama 549 tl ye sahibinden.com ise uzak durun derim. PTT kargo falansa da. 9380 o kadar ucuza bulduysanız gayet iyi bence.

• hxxp://www.ereyon.com.tr/urun/blackberry-curve-9380.aspx eski çalıştığım yer gayet güvenirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

kesinlikle 3gs bence çünkü bbm facebook twitter uygulamalarını kullanmak için her ay bis paketine para odemek zorundasın bbm kullanırsan ayrı.

BIS paketleri de ucuz olabiliyor 7 TL'ye var mesela. Zaten Whatsapp viber falan gerektirmiyor BIS paketi

Hocam 7 liralik paket ucuz da 100 mb kotasi var. Eskiden asinca ek ucret uygulanmiyodu da artik uygulaniyor :/ 100 mb da ne kadar yeter kullanisa bagli.
    Soruna gelirsek oyun oynamayacaksan, surekli facebook, twitter, whatsapp, msn ve bbm ile hasir nesir olacaksin tabiki bb.
    Ama oyun ve uygulama yonunden sikinti yasamak istemiyosan 3gs al derim. Ama 3gs de eski bi model ne derece keyif verir uygulama ve oyunlarda senin bilecegin bir sey.
    Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

kesinlikle 3gs bence çünkü bbm facebook twitter uygulamalarını kullanmak için her ay bis paketine para odemek zorundasın bbm kullanırsan ayrı.

BIS paketleri de ucuz olabiliyor 7 TL'ye var mesela. Zaten Whatsapp viber falan gerektirmiyor BIS paketi

Hocam 7 liralik paket ucuz da 100 mb kotasi var. Eskiden asinca ek ucret uygulanmiyodu da artik uygulaniyor :/ 100 mb da ne kadar yeter kullanisa bagli.
    Soruna gelirsek oyun oynamayacaksan, surekli facebook, twitter, whatsapp, msn ve bbm ile hasir nesir olacaksin tabiki bb.
    Ama oyun ve uygulama yonunden sikinti yasamak istemiyosan 3gs al derim. Ama 3gs de eski bi model ne derece keyif verir uygulama ve oyunlarda senin bilecegin bir sey.
    Iyi forumlar

whatsapp bis mi kullanıyor? ayrıca whatsapp'tan resim gönderme imkanımız var mı? internet üzerinden multimedya mesaj göndermek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

hxxp://www.ereyon.com.tr/urun/blackberry-curve-9380.aspx eski çalıştığım yer gayet güvenirim...

Güzel fiyat hakkaten

Ama BB aldın mı klavyeli alman daha uygun olur bence, sonuçta klavyesi çok iyi onun.
  • Yanlis anlasilmasin whatsapp kesinlikle bissiz kullanilabilir. Wifi olsun normal internet paketi olsun yine de calisir. Ve resim dahil bircok dosya gonderebilirsiniz.
    Ben bold 9780 kullaniyorum kuzenimde 9360 var. Os7 guncellemesi aliyor 9360. Bu fiyata bulduysan al cunku kuzen vatandan anneler gunu indiriminde 800 kusur liraya almisti

• quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

Yanlis anlasilmasin whatsapp kesinlikle bissiz kullanilabilir. Wifi olsun normal internet paketi olsun yine de calisir. Ve resim dahil bircok dosya gonderebilirsiniz.
    Ben bold 9780 kullaniyorum kuzenimde 9360 var. Os7 guncellemesi aliyor 9360. Bu fiyata bulduysan al cunku kuzen vatandan anneler gunu indiriminde 800 kusur liraya almisti

bu 9380 full dokunmatik klavyesi yok hocam.
    9360 619 tl ama

• Kesin bi doktora goruneyim ben :D 9380 modeline baktim da bence 3gs alin ya. Cunku ikisini dokunmatik olduklarindan ayni kefeye koyarsak uygulama ve oyun yonunden sizi rahatlatacak olan daha avantajli olacaktir. Ben yukardaki mesajlarimda 3gs ile 9360 arasinda kaldiginizi sandim o sekilde yazdim, kusura bakmayin
    Bu arada bb de viber tam bi fiyasko. 1 yildir arama ozelligini bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.