HGS Tipi
Arkadaşlar merhaba,
OGS den HGS ye zorunlu geçiş sonrası banka ile görüştüğümde 2 adet tipi olduğu bilgisini edindim.
Etiket ve kart olarak.
Etiket gişe den geçerken okuyup okumadığını OGS gibi anlamıyoruz. OGS bipliyordu. Acaba HGS kart için bu sesi çıkartma olayı var mıdır bilen,
Teşekkürler şimdiden.
Drivers Güncellemeleri Hakkında
Arkadaşlar orjinal windows 10 kullanıcısıyım. Bugüne kadar çıkan güncellemelerde sürücü güncellemelerini de yaptı. Ancak CCleaner uygulamasında drivers bölümünde 16 sürücümde güncelleme buluyor. Sizce böyle bir program üzerinden güncelleme yapmalı mıyım?
Çalışma Sandalyesi Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Çok uzun süre bilgisayar başında oturuyorum. Bu bazı günler 15 saati bulabiliyor. Dik duruş pozisyonumu destekleyebilecek doğru dürüst bir sandalye almak istiyorum. Bu süreyi masanın üzerine koyduğum kitabı okumaya harcıyorum.
Kullandığım masanın ebatları:
Ebatlar
Uzunluk: 100 cm
Genişlik: 60 cm
Yükseklik: 74 cm
Benim Boyum: 1.88 , bu yüzden yere yakınlaşabilen bir sandalye tercihim. Eş zamanlı bilgisayara da not yazdığım için okurken, hem kitabı hem de bilgisayarı yükseltme kullanamıyorum.
Yardımlarını rica ediyorum.
Bütçe olarak 400 TL bandını geçmezse sevinirim. Tabi ki daha uygun olursa da hayır demem. Sandalyenin tipi ise önemli değil. Estetik olmasına gerek yok. Sadece fiziki sağlığımı korumama yardım etsin yeter.
Tablet Önerisi! **acil**
|
|
Iphone 3gs mi Blackberry Curve 9380 mi?
|
Curve 9380 vs Iphone 3gs [yardım hangisini alayım)
|
Dizüstü bilgisayar nvdia 2 gb optimus özellikli ekran kartı
|
Nokia Telefonların Kullanıcıya Bırakılan Ram ve İşlemcileri
|
E72 Vs E5 [Ayrıntılı tavsiye]
|
Meslek: Bankacı
İlgi Alanları: Finans,Bilim ve teknoloji, ingilizce..
Samsung note 9 - Bir telefondan daha fazlası olduğu kesin!! |
Herşey değişebilir... Değişmesini istiyorsan çalışacaksın, çalışmıyorsan değişim seni kendine uyduracaktır ya istediğin yada istemediğin gibi... İstediğin gibi olursa şanşlısın.. ama unutma sadece aptallar işini şansa bırakır.... Tek bir şeye ihtiyacımız var, Oda çok çalışmak.. Mustafa Kemal Atatürk |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.415
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 10.613 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 725 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar