Arkadaşlar merhaba, Çok uzun süre bilgisayar başında oturuyorum. Bu bazı günler 15 saati bulabiliyor. Dik duruş pozisyonumu destekleyebilecek doğru dürüst bir sandalye almak istiyorum. Bu süreyi masanın üzerine koyduğum kitabı okumaya harcıyorum. Kullandığım masanın ebatları: Ebatlar Uzunluk: 100 cm Genişlik: 60 cm Yükseklik: 74 cm Benim Boyum: 1.88 , bu yüzden yere yakınlaşabilen bir sandalye tercihim. Eş zamanlı bilgisayara da not yazdığım için okurken, hem kitabı hem de bilgisayarı yükseltme kullanamıyorum. Yardımlarını rica ediyorum. Bütçe olarak 400 TL bandını geçmezse sevinirim. Tabi ki daha uygun olursa da hayır demem. Sandalyenin tipi ise önemli değil. Estetik olmasına gerek yok. Sadece fiziki sağlığımı korumama yardım etsin yeter. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 6 Aralık 2020; 0:33:44 > |
Çalışma Sandalyesi Tavsiyesi
-
-
Bu kadar uzun sure oturuyorsanz iyi bir sandalye almanız gerekiyor ama o bütçeyle uygun bir sey bulamazsınız. Butcenizi en az 2 kat arttırmanız lazım ve masa başı çalışmaları ile ilgili ergonomi videoları izlerseniz yanlış bir tercihte bulunmamış olursunuz. Fiziki sağlığınızı korumak için biraz paraya kıyın iyi bir sandalye alın derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjQ7Bu kadar uzun sure oturuyorsanz iyi bir sandalye almanız gerekiyor ama o bütçeyle uygun bir sey bulamazsınız. Butcenizi en az 2 kat arttırmanız lazım ve masa başı çalışmaları ile ilgili ergonomi videoları izlerseniz yanlış bir tercihte bulunmamış olursunuz. Fiziki sağlığınızı korumak için biraz paraya kıyın iyi bir sandalye alın derim.
Tamam bütçe sınırı olmadan önerebileceğiniz bir model var mı?
Bu konuya o kadar uzağım ki, neresinden araştırayım onu dahi bilmiyorum.
Ve bu süreler minimum 3 ay daha sürecek, sonrasında da sadece 15 saatten 8-9 saate inecek, oda olursa. Olmazsa en az 15 ay daha aynı süreler de devam.
-
Çalışma koltuğunuzu seçerken özellikle koltuk kolçaklarının ayarlanabilir olmasına dikkat etmelisiniz. Sırt ve boyun destekli olanlardan ve ayrıca arka kısmı fileli sandalyaler terletmez de onları tercih etmenizde fayda var. Yani tekerli döner, sırt ve kolçak kısmının ayarlanabilir olması gerekir ki boyunuza göre ayarlayın. Bir de başlık olmalı geriye yaslanıp başınızı koyup boyun kaslarının da dinlenmesini sağlamış olursunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjQ7Çalışma koltuğunuzu seçerken özellikle koltuk kolçaklarının ayarlanabilir olmasına dikkat etmelisiniz. Sırt ve boyun destekli olanlardan ve ayrıca arka kısmı fileli sandalyaler terletmez de onları tercih etmenizde fayda var. Yani tekerli döner, sırt ve kolçak kısmının ayarlanabilir olması gerekir ki boyunuza göre ayarlayın. Bir de başlık olmalı geriye yaslanıp başınızı koyup boyun kaslarının da dinlenmesini sağlamış olursunuz.
Bu gaming koltukları gibi ama ofis için olanları diyorsunuz. Evet söylediklerinize göre bir şey canlandı. Bi araştırayım bakalım neler çıkacak karşıma ve fiyatlar ne alemde.
Teşekkürler.
-
Koçtaşda filan 800-1000 civarı fileli basliklı koltuklar var inceleyebilirsiniz, ama onların çoğunda kolçak ayarlanmıyor. Tabi ayarlananlarda da fiyat yükseliyor. Daha kaliteli guzel birseyler dersen casella nın yönetici koltuklarını inceleyebilirsin ama fiyatları yüksek biraz tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjQ7Koçtaşda filan 800-1000 civarı fileli basliklı koltuklar var inceleyebilirsiniz, ama onların çoğunda kolçak ayarlanmıyor. Tabi ayarlananlarda da fiyat yükseliyor. Daha kaliteli guzel birseyler dersen casella nın yönetici koltuklarını inceleyebilirsin ama fiyatları yüksek biraz tabi.
Teşekkürler, bunlara bakıp soracağım bir model olur ise buraya da eklerim. Güzel paralar gerçekten.
-
Hocam öyle de valla plastik sandalyaler bile 150 200 olmuş
-
ikea koltukları iyi ve sağlam. markus olanı alınabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
ikea koltukları iyi ve sağlam. markus olanı alınabilirinceleme listeme ekliyorum hemen. Teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X