|
Custom PC Desk Case Projem(Dark Devil) (5. sayfa)
-
-
-
Bildirim arkada kaybolmuş hocam. Gayet başarılı gözüküyor hocam beklemedeyiz 👍😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerine sağlık hocam güzel gözüküyor. Bende ahşaptan yapmayı planladım ve baya bir ekipman falan aldım ama hem aradığım çoğu şeyi bulamıyorum hem de olan çok pahalı :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üstadım kargo gelmiş son hali ile ilgili durum nedir
-
Olum çok güzel lan
Önceden benimde böyle hayalim vardı 7-8 tane model çizdiydim
Sonra bütün hepsi dolarla birlikte muhtemelen birdaha gelmemek üzere çöktü
Arkadaşlar dönüyorum az kaldı fotoları çektim toparlayıp yükleyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Laxus
Ellerine sağlık hocam güzel gözüküyor. Bende ahşaptan yapmayı planladım ve baya bir ekipman falan aldım ama hem aradığım çoğu şeyi bulamıyorum hem de olan çok pahalı :)Yaz lazım olanları bakalım bulabildiklerimizi uygun fiyatlılarını veya alternatiflerini tabi hala istiyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 10 Ekim 2020; 8:47:25 > -
Hocam, polisaj - freze - birazda işkence eksiğim var.
quote:
Orijinalden alıntı: Laxus
Hocam, polisaj - freze - birazda işkence eksiğim var.2. el olsa sorun olurmu yoksa hepsini sıfır mı istiyorsun ? veya hangikri 2. el olsa olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 15 Ekim 2020; 23:4:52 > -
Freze dışında hallettim hocam, ikinci el olması sıkıntı olmaz
@Laxus mobilyacılar ve özel sanayilere bakın modoko dudullu tarafı tabi istanbuldaysan!
Bu arada bende ufaktan paylaşıyorum arkadaşlar odayı temizledim son dokunuşlar yapıyorum. Cam cumaya geliyor yine bir aksilik olmazsa 😊👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 20 Ekim 2020; 0:57:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seni çok iyi anlıyorum bende kıl payı kurtardım şuan yapacak olsam bu dolar ve euro kuru ile hiçbir şey yapılmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Laxus senin kafandaki bütçe ne masa için parçalar ve donanım hariç ?
-
Muhteşem olmuş sizinkiler vallahi ellerinize sağlık.
El aletleri ve donanım hariç masaya 3-5k arası çıkardım gözden hocam. Sürekli değişiklik yapıyorum planda ufak tefek. Önceliğimi kediye verdim, önden ona bi ev yapıcam ardından masaya geçicem hemen.
Şöyle ufak bir problem var. Masayı biraz kalın yapacağım ben. Fanlar için yuvarlak delikler açacağım ilk önce, sonra frezeyle içine oturması için düzelteceğimde, sıkıntı şu - dış taraftan toz için filtre takmam lazım ama bir türlü geçmeli filtre bulamıyorum. Ya mıknatıslı var yada direk tül satıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laxus -- 22 Ekim 2020; 0:10:31 > -
@Laxus Kedi için ev şart malum kış geldi güzel olur 😊
Toz için geçmeli filtreni kendin yap ben şunlardan aldım
https://www.modifiyemalzemecisi.com/fan-filtreleri/302-pvc-fan-filtresi-12-cm.html?gclid=Cj0KCQjwuL_8BRCXARIsAGiC51BqP_o_wIoHiVUlyYx_SNmcp619ElqyM8yyYyqELPgonasn_jFk1MsaApfOEALw_wcB#/fan_boyutu-9_cm
Bunları bir çerçeve üzerine montele sonra geçme hatta sürgülü bile yapabilirsin kirlenince çıkarıp temizlemesi de kolay olur
Ben de bu arada kablo taraklarını yerleştiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escuridao -- 22 Ekim 2020; 3:16:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ellerine sağlık çok güzel oldu senin proje Sürgülü güzel olabilir hocam teşekkürler öneri için.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X