Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.087
Cevap
79
Favori
286.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

Orijinalden alıntı: mandia

Arkadaşlar yeni kuracağım sistemde Kolance RP-450X2 kullanacağım. Kafama takılan bir konu var. Resimde biraz göstermeye çalıştım; 1. Pompa nın su basıncı benim mevcut kullandığım 2. POMPA dan fazla olursa veyahut az olursa acaba yıldızla belirttiğim vidalar, civataları ve her iki pompa da basınçtan dolayı zarar görür mü ? Benim düşüncem iki adet aynı marka ve model pompa almak oldu ama son zamanda 70 euro ya limit yüzünden kafam karıştı.

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

O tarz şeyler elbette olmaz lakin sormadan edemeyecegim neden Koolance seçtin ?

Hocam koolance seçmemin herhangi bir nedeni yok. Önceki sistemimde pompayı uygun bir yere yerleştirmek için akla karayı seçiyordum. (Xantom)Emre abi de kendisinde olduğunu söyledi böylece almış oldum. Merak ettim doğrusu neden sordunuz ? Yoksa kullanan arkadaşlar memnun değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Şimdi anladım Phobya yerine Rx480 veya Nexxxos arasında bir seçim yap bence.

Bu resimdeki sistemde res-pump combo olma ihtimali var mı ?

Peki abi 2.el rx 480 300 tl. almak mantıklı olurmu ?
    Abi resimdeki gibi combo düşündüm ama elimdeki pompa ve rezervuarı satmam lazım önce onun için uğraşmak istemedim.silinidir rez ve pompa resimdeki gibi olacak yine.
    Şimdi çizip gösterecem :)
  • 300 pahalı kim satıyorsa kusuruma bakmasın
  • RX360 120TL'ye satmıştım ben, fırsat ürünü gibi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandia
    Hocam koolance seçmemin herhangi bir nedeni yok. Önceki sistemimde pompayı uygun bir yere yerleştirmek için akla karayı seçiyordum. (Xantom)Emre abi de kendisinde olduğunu söyledi böylece almış oldum. Merak ettim doğrusu neden sordunuz ? Yoksa kullanan arkadaşlar memnun değil mi ?

Bir sonraki mesajımı gördün mü ? Orada linkledim detaylı bir başlığa gidiyor o link okuyup incelelemelisin. 450 su damlatması, su akışı gibi sorunlar yaşanan bir modeldi. Herkes yaşamadı tabii ki bu sorunları lakin çok mesaj bulabilirsin bu konudan dert yanan.

Eğer alacaksan sorunların çözüldüğü v2.0 = 452 diye bilinen versiyonu satın almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

RX360 120TL'ye satmıştım ben, fırsat ürünü gibi olmuş

O da azıcık ucuz kaçmış 150'ye falan rahat giderdi, 170'e kadar ihtiyaca göre ederi var bence
  • Anladım çok teşekkür ederim hocam sağol. Bakalım inşallah bahsettiğin sorunlarla karşılaşmayız.
  • Giderdi evet, pek fazla ürün satmadığım için ihtiyacı olana fırsat olması için düşük tutmuştum. 3.dk içerisinde satıldı
  • Yeri gelmişken, başlıktan 60 veya 45mm 240'lık rad satacak olan olursa önce bana bir uğrasın Rx240 olursa çok güzel olur.
  •  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Paintten anca böyle oldu
    Eğer normal hortum kullanırsam loop şöyle olacak
    rez-pompa- rx240-rx480-gpu-cpu-rez
    Bakır boru kullanırsam.
    rez-pump-rx480-gpu-rx240-cpu-rez olacak..

• quote:

Giderdi evet, pek fazla ürün satmadığım için ihtiyacı olana fırsat olması için düşük tutmuştum. 3.dk içerisinde satıldı

Ben kaptım zaten hemen Açıkçası 150-160a falan olsada hemen kapardım ama bu fiyat güzel oldu
  • quote:

Giderdi evet, pek fazla ürün satmadığım için ihtiyacı olana fırsat olması için düşük tutmuştum. 3.dk içerisinde satıldı

Gpu blok saticaginiz zaman pm atin :-) ihtiyacim varken ucuza kapatiriz :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bizim bakır borular için düşündüğümüz rakorlar bunlarmıydı?
    www.watercoolinguk.co.uk
    Bitspower Multi-Link Adapter - Matt Black [WASC-104] from WatercoolingUK
    http://www.watercoolinguk.co.uk/p/Bitspower-Multi-Link-Adapter-Matt-Black_31940.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

quote:

Bizim bakır borular için düşündüğümüz rakorlar bunlarmıydı?
    www.watercoolinguk.co.uk
    Bitspower Multi-Link Adapter - Matt Black [WASC-104] from WatercoolingUK
    http://www.watercoolinguk.co.uk/p/Bitspower-Multi-Link-Adapter-Matt-Black_31940.html

Evet bunlar. Senin pm ye cevap verirken forum hata verdi tekrar atmayıda unuttum pardon.

• Arkadaşlar Eldeki kasayı satıp bunu mu alsam?

sizce nasıldır?

inventus
    NOX Blaze X2 Project Super FullTower, USB3.0, 2 Sistem Çalıştırabilir, Güç Kaynaksız Kasa - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5040

• ben kendi yaptığım sıvı soğutmada piyasada bu iş için kullanılan hortumlardan kullanmadım biraz garip olacak ama elektrikli sofben hortumlarını kullandım iki modeli var biri 8mm diğeri 6mm ben 6mm olanı kullandım saydam değil fakat iş görüyor denemenizi tavsiye ederim hem sağlam hemde ısıya dayanıklı sistemin önündeki corsair yazısı sizi şaşırtmasın corsair h80 almıştım fakat performansı görünüşü kadar iyi değildi corsairden geriye fan kontrol paneli ve cpu block kaldı bende kendi yaptığım sistemde onları kullandım
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 18 Şubat 2013; 1:35:10 >

• quote:

Evet bunlar. Senin pm ye cevap verirken forum hata verdi tekrar atmayıda unuttum pardon.

Sorun değil ya :) Hala bakır boru kullansammı diye düşünüyorumda ...

quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Sıvı soğutma için değiştirmek istiyorsan Piyasa daha kaliteli ve daha uyguna, daha iyi kasalar var.Bence hiç değiştirme :)
  • Arkadaşlar çok çok ucuza cpu bloğu buldum ve cumartesi aldım. her ne kadar eski sistemlere uyumludur dese de ölçüleri işlemcinin üzerine rahat oturmasını sağlıyor. yeni sistemelre uyumlu bağlantı kiti yok almam derseniz modcumusunuz tekrar düşünün! almayanı dövüyorlar

http://www.sanalpazar.com/Thermaltake-Cl-w0010-Copper-Waterblock-Bakir-Cpu-Blogu__isp5244713

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 18 Şubat 2013; 11:05:16 >

• Harika konu, umarım aktif kalır paylaşımlar ve yorumlar çoğalır bizim gibi cahiller de okuyarak bir kaç şey öğrenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Sorun değil ya :) Hala bakır boru kullansammı diye düşünüyorumda ...

Soft copper tubing diye bir olay var, bunu biraz araştır

www.overclock.net
    My 800D money pit. First WC loop! - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/1259663/my-800d-money-pit-first-wc-loop

Benim ofise yakın bir firma da varmış hatta, bir ara arar sorarım müsait olursam
    www.anadolubakir.com
    404 Page Not Found
    http://www.anadolubakir.com/images/pdf/ottocool.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 18 Şubat 2013; 15:33:33 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.