Şimdi Ara

Custom sıvı soğutma Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasam Bu;
    Cpu Soğutucum bu;
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    SilverStone Tundra Serisi TD02-E Intel / AMD Tüm Soketlerle Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (SST-TD02-E) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/silverstone-tundra-serisi-td02-e-intel-amd-tum-soketlerle-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-sst-td02-e.html

İşlemcim i5 9600K 4.7 ghz 1.205V ile ulaştım sıcaklık olarak oyunlarda 75, occt 78 prime 95 85 dereceleri görüyorum.

Bu sıcaklık değerleri hoşuma gitmedi kasama 360mm radyatör sığmadığı ve corsairin 360mm radyatörlü ürünü pahalı olduğu için kendim sıvı soğutma çözümümü yapsam diyorum. Pc sektörüne ilgim var bayadır uğraşıyorum ama custom sıvı soğutmayla ilgili hiç bir fiktrim yok bir kaç video izledim youtube'den kafamda bazı sorular var.
    (Soğutmayı sadece Cpu'ya takıcam)
    Uygun fiyatlı kaliteli ve her parçada stok bulabileceğim türkiyede satış yapan bir yer var mı ?

Benim kasam 240mm radyatör ile kullanacağım custom soğutmaya uygun mu özellikle su haznesi kasama rahatca sığar mı ?

Boru ve hortum ayrı ayrı kullanılıyor galiba bunu neye göre seçicem ?

Rakor'ları her borunun veya hortumun ucuna almam gereklimi ?

240mm zaten sıvı soğutucum var yine 240mm radyatörle custom yapmak mantıklı mı yani fark olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 27 Haziran 2019; 17:15:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.