Şimdi Ara

custom sıvı soğutma yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Yeni bir sistem kuruyorum sıvı soğutma yapmaya karar verdim fakat yıllardır hep istesemde daha önce fırsatım olmadığı için hiç deneyemedim ve bu konuda pek fikrim yok.

Forumlarda biraz bakındım fakat çok fazla bilgi birden biraz overwhelm etti :) Burdan yardım alayım dedim.

En önemli konulardan biri (tabi siz neyi satın alacağım konusunda yardım ettikten sonra) nereden satın alacağım... Daha önce yurtdışı ürünlerinde çok gümrük sorunu yaşadım ve çok uğraştırdı. Türkiyeden satın alabileceğim bir yer önerebilirseniz çok iyi olur. Sıvı soğutma sistemi için üst limit 750 liradır.

sistem aşağıdaki gibidir şimdiden teşekkür ederim.

Thermaltake Level 10 GT Battle Edition Oyun Kasası (VN10008W2N)
    Seasonic M12II-850 850W 80+ Bronze Single Rail Modüler Power Supply (SEA-M12II-850)
    Asus Z97-A Intel Z97 3200MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
    Intel Core i7 4790K 4GHz 8MB Cache LGA 1150 İşlemci
    PNY Nvidia Quadro K4000 3GB 192Bit DDR5 (DX11) PCI-E 3.0 Profesyonel Ekran Kartı
    Kingston HyperX Predator 16GB(4x4GB) 2666MHz DDR4 Ram (HX426C13PB2K4/16)

• Dostum artık bunlara üzülme EK WB - Bitspower - Barrow Marka Açık devre sıvı soğutma sistemi artık türkiyede satılıyor. Türkiye distiribitörü olanwww.facebook.com/conncomputer sayfasına mesaj atarak sana yardımcı olacaklarından emin olabilirsin. :)

CPU Kitleri var sana şiddetle öneririm iyi günler dilerim.
  • Çok teşekkürler.
  • Sıvı soğutma ürünlerini türkiye'den temin etmek pahalıya geliyor. Conn Computer'in satmış olduğu "barrow" marka bütün soğutma ürünlerini aliexpress'ten çok daha ucuza temin edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF Eren

Dostum artık bunlara üzülme EK WB - Bitspower - Barrow Marka Açık devre sıvı soğutma sistemi artık türkiyede satılıyor. Türkiye distiribitörü olanwww.facebook.com/conncomputer sayfasına mesaj atarak sana yardımcı olacaklarından emin olabilirsin. :)

CPU Kitleri var sana şiddetle öneririm iyi günler dilerim.

"Firma ile bir alakam yokmuş gibi çek kanka."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı metal hakkında yardım..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.