Şimdi Ara

cuteftp sorunu (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acilen cozumu bulunmasi gereken bir sorun. Bir sirketin web sitesini yaptim, yalniz aldigim domain'in ftp'sine giremiyorum. Site adresine girdigimde directory'i goruyorum. Ftp.......com'a giriyorum username password tamam. ftp....com yerine ip numarasini yaziyorum yine olmuyor. Surekli su hata mesaji geliyor status'e:

ERROR:> Can't connect
    ERROR:> Can't log in. Still trying...
    STATUS:> Disconnect: Friday 22:17:12 04-14-2006
    STATUS:> Waiting to try again...

ftp portundan kaynaklanan bir sorun olabilmesi ihtimali varmi? (21. porttan baglaniyorum)

• hosting firmanla gorustunmu ??
  • Arkadaşım hosting firması kardeşimin, geçen gün beraber denedik. Yine olmadı. Kardeşime tekrar sormadan sizlere bir danışmak istedim (işleri arasında bir de ben ayağına dolanmayım şimdi).
  • host için anonim ftp ayarı vardır host firması bu ayarı düzgün yapmamış olabilir veya sendeki kullanıcı adı şifresi anonim erişim olabilir.

birde şöyle dene

örnek domain adı donanimhaber.com kullanıcı adı : user şifre : password olsun

ftp://user:passwrod@donanimhaber.com şeklinde

bu şekilde bir dene sonucu bildir, olmazsa yine yardımcı oluruz alan adını yazarsan whois kayıtlarına bakabilirim.

Saygılarımla..
  • FTP Service Restart atmanızı (attırmanızı) öneriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 15 Nisan 2006; 0:06:27 >
  • @LILattah : FTP Folder Error: Windows cannot access this folder. Make sure you typed the file name correctly and that you have permission to access the folder. Details: The operation timed out.....
    Bu hatayı verdi ancak nasıl girmiyor bilmiyorum kullanıcı adı ile şifrede hata yok. Sanıyorum ki öncelikle tekrar sorucam kardeşime, daha sonra da yine olmazsa SLiM_BoY arkadaşın dediği gibi bir FTP Service Restart'ı deneyelim.
  • bu hata kodundan çıkarılacak sonuç şu;

Windows da senin ftp nin bulunduğu kalasör var. yani kabaca vhost/siteadi.com şeklinde düşünebiliriz. bu senin sitendede permision dediği yetki sorunu var gibi. ftp ye reset çekmek bir çözüm ama ftp ye reset den önce bir şeyler daha söylecem sana

ftp://ftp.siteadi.com şeklinde girdiğinde hiç senden kullanıcı adı şifresi istemeden direk hata mı veriyor kullanıcı adı şifresi yazdıktan sonramı hata veriyor.

bir de sadece domain adını pm atarsan veya lilattah@projeteam.com msn adresinde yim ordan söylersen bi ping atalım ftp ne bakalım cevap verecekmi.

Haber bekliyorum senden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıcı adımı girdikten sonra o iletişim kutucuğu çıktı. Daha sonra normal olarak ftpye girmeye çalıştığımda alt kısımda kullanıcı adım yazıyordu ve yine izin vermedi girişe ftpye. Peki PM atıyorum
  • klasör yetki dışı olarak oluşturulmuş olabilir root tarafından.Vhost'lara bakın birde derim ben,Kardeşine söyle root'tan permission'ları izinleri etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winturk -- 15 Nisan 2006; 2:56:37 >
  • Tesekkurler winturk yarın kardeşimle halledeceğim
  • Rica.. da ne saçma bi cümle kullanmışım ben ya. Gece gece beynime kan gitmiyo herhalde ondan olsa gerek. root'tan permissionları kontrol etsin dicektim.
  • bak senden susam kaldı bendede alma bu seferde sen beni bogacakdın az daha winturk
  • Yanlış bişeymi söyledim la ? :) . Çok komik olabilecek bi şey dememişimdir herhalde. Ben sadece öneri verdim :) . Gerisi kendisine kalmış. Olayı tam ayıkamadım zaten.Aklımda tasarladım hata ordadır diye düşündüm.Bu arada nerde hatam ? :D
  • root'tan permission'ları izinleri etsin. cumle komigime geldi sadece hata yok aslında

buarada saat gec olunca bende uctum elma yazacagıma alma yazmısım köylü şivesi gibi
  • izin diyek o zaman :) . alma? :D .
  • PM den verdiğin bilgileri kontrol ettim AysunY ve PM ne cevap yazdım.

Saygılarımla..
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için, sizin söylediklerinize göre silbaştan bir kontrol edeceğiz ftp'yi. Herhalde bu sefer olur
  • sonuç nedir AysunY

olumlu bir gelişme varmı takıldığınız her konuyu sorabilirsiniz.

Saygılarımla..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.