Şimdi Ara

Cutoff yapmayan bir MP3 encoder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben yüksek kalitelerde cutoff noktası olmayan bir MP3 encoder arıyorum ama bir türlü bulamadım. Adobe Flash CS6 şimdiye kadar deneyimleriğim en iyi MP3 encoder'a sahip fakat yüksek bit hızlarını kodlatamadım (nedense stereo'da 32kbps de kodlamıyor, bu da ayrı bir sıkıntı). Ableton Live'ınki de cutoff yapıyor, hem de o 160kbps'den daha aşağıya inmiyor. LAME zaten en kötü dinleme deneyimini sundu. Yani televizyon standartlarıyla uyumlu olan hızlarda elimdeki encoder'lar ile alabileceğim en yüksek frekans yaklaşık olarak V1 için 20kHz, V2 için 10kHz, V2.5 için ise 5kHz oluyor fakat ben V1 için 22050Hz, V2 için 11025Hz, V2.5 için ise 5512.5Hz alabilmek istiyorum (mesela EightGames'in oyunlarında bazı müzikler ve ses efektleri 32kbps kullanarak tüm V2.5 bandını kaplıyor). Böyle bir MP3 encoder bilen birileri var mı acaba? (Not: Bu konunun kategorisi Elektronik olmayacaktı elbette ama nedense sistem başka bir kategori seçtirmedi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikkoooooo -- 18 Mart 2024; 9:31:13 >

• Anlatmak istediğim şeyi netleştirmek için spektrogram görseli kullanıyorum, sol taraftaki cutoff'lu LAME çıktısıyken sağ taraftaki benim istediğim gibi cutoff'suz çıktı (spektrogram örnekleme oranı 44100Hz, MP3 sürümü V2.5, interpolasyon doğrusal):

Cutoff yapmayan bir MP3 encoder

Sağdaki gibi bir çıktıyı acaba hangi encoder verebilir, ayrıca neden çoğu encoder frekans sınırlaması yapıyor? Acaba granüldeki 576 frekans bandından daha kolay olsun diye sadece ilk 512 tanesini mi kullanıyorlar?

• Bu arada, sistemin yanlış yere açtığı bu konuyu ilgilenenlerin görmesi için nasıl taşıyabilirim bilen var mıdır?

• rikkoooooo R kullanıcısına yanıt

Yöneticilere yazabileceğin gibi, istediğin yere tekrar açabilirsin de. Benim bu mesajımı şikayet et butonu ile yönetime yollayıp içeriğine konuyu taşıtmak istediğini yazabilirsin de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.